Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Dresta
сб окт 10 2009, 19:40
Гост
Ае ей стига сте усирали темата кифли имало отиди на Интрига и там има кифли. Отколкото че не се палило всичко заедно е супер тъпо оправдание а когато нямаше знамена на стадиона беше заради мен щото почти всички са в мен от бая време и го нося навсякаде. Време е малко всички да поемат някаква по сериозна отговорност защото претендираме че сме сериозна публика. И стига вече с тез бомби и с тез оправдания. Всички трябва да сме заедно и да помагаме на отбора в най-тежките му моменти а сега са тежки.
Най-отгоре
stisho
сб окт 10 2009, 20:57
Гост
филма е един ................кога ще се изсипем в храма .........единствения приличен повод е май мача с Ботев.............. стига е хора това си е нащия стадион ........... там сме били преди и сега .........там има винаги кифли ........
Най-отгоре
diesel
сб окт 10 2009, 20:57
Гост
Вижте какво:фенове не идват защото няма информация. Лично аз съм видял в града афиши само за първите 2 мача. Имам предложение:-ако има останали пари-добре,ако няма-да съберем и да се отпечатат мини-програмки-примерно с размер 15на20 см-със датите и часовете на домакинските мачове и някакъв кратък призив към феновете за подкрепа. Тези програмки не да се лепят по улиците(защото ще бъдат скъсани),а да се раздават на хората. Аз например мога да раздам на много хора,защото работата ми е такава-работя в сверата на търговията. Ако те стигнат до хиляди хора,и 10% от тях да се "закачат" ще е супер!
Най-отгоре
poznainai
пн окт 12 2009, 21:42
Гост
Mомчета бях говорил с някои от вас за организирването на фен клуб и регистрирването на неправителствена организация идеята е както тук се говори да сме единни и да обсуждаме и реализирваме всякакви проекти свурзани с отбора както и пулната информираност на всички медиии какво се случва с отбора.сущо сум навит за които мач кажете да се саберем и да си отидем на нашия истинския зелен храм в лазур и да протестираме против всичките далавери на Субев Костадинов и както се вижда и на сегашния Николов никаква подкрепа невиждам от него а виждам как общината му е дала имоти за сумати милиони никои неим ходи на мачове а на всеки угал в града има реклама на измисления им отбор време е всичко да излезе на бял свят.
Най-отгоре
DENIS
пн окт 12 2009, 22:33
Гост
Dresta написа ...

А. И стига вече с тез бомби и с тез оправдания. Всички трябва да сме заедно и да помагаме на отбора в най-тежките му моменти а сега са тежки.

ПРИЯТЕЛ, БОМБИТЕ НЕ СА ОПРАВДАНИЯ. АЗ СЪЩО НЕ ВОДЯ СИНА СИ ЗАРАДИ БОМБИТЕ, А А КО ИСКАМЕ ДА НИ ИМА И СЛЕД 20 Г. , ДЕЦАТА СА ВАЖНИ. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИШ С МЕН.
Най-отгоре
stisho
пн окт 12 2009, 23:53
Гост
да това е най близкия повод :
Черноморец - Ботев (Пловдив) 24.10.2009 19:00
другия няма да ви хареса :
Черноморец - Литекс 09.11.2009 19:00 мауаххахахахха между чука и наковалнята .............само едно е спасението...... да се правим на фенове на литекс и да палим сини седалки

има и мач в сливен ама те там са си направо домакини .... него смятма да не го коментирам ........
Най-отгоре
Vigilantes
вт окт 13 2009, 00:30
Гост
DENIS написа ...

Dresta написа ...

А. И стига вече с тез бомби и с тез оправдания. Всички трябва да сме заедно и да помагаме на отбора в най-тежките му моменти а сега са тежки.

ПРИЯТЕЛ, БОМБИТЕ НЕ СА ОПРАВДАНИЯ. АЗ СЪЩО НЕ ВОДЯ СИНА СИ ЗАРАДИ БОМБИТЕ, А А КО ИСКАМЕ ДА НИ ИМА И СЛЕД 20 Г. , ДЕЦАТА СА ВАЖНИ. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИШ С МЕН.

Кога за последно,си видял да се метне бомба бе? Мега леките оправдания!
Ако ти е толкова притеснено за детето,заведи го встрани от агитката или и това е проблем,а?
Повечето мнения ,в този форум са мега празни или се търси няк'ва безсмислена интрига!
Честно,мега дразнещо е .. !!

[ Редактирано вт окт 13 2009, 00:31 ]
Най-отгоре
funktool
вт окт 13 2009, 00:58
Гост
Vigilantes написа ...

DENIS написа ...

Dresta написа ...

Ако ти е толкова притеснено за детето,заведи го встрани от агитката или и това е проблем,а?
Повечето мнения ,в този форум са мега празни или се търси няк'ва безсмислена интрига!

имаше първите мачове. и отново камъче се удари в очилата на един познат. ако беше без тях можеше да му изкара окото. и това след случките в ловеч.
и аз много се дразня на такива коментари, че едва ли не бомите не са нищо, само дето заради тях клуба плаща глоби, а са опасни за всички!
Най-отгоре
Bobi
вт окт 13 2009, 01:05
Гост
На първият домакински мач бяхме най-много . От тогава насам е нямало "бомби и безредици " на домакински мач ,както някои хора изтъкват като причина за намалянето на броя ни .
Причините не са точно причини , а извинения !

[ Редактирано вт окт 13 2009, 01:07 ]
Най-отгоре
Vigilantes
вт окт 13 2009, 01:24
Гост
funktool написа ...

Vigilantes написа ...

DENIS написа ...

Dresta написа ...

имаше първите мачове. и отново камъче се удари в очилата на един познат. ако беше без тях можеше да му изкара окото. и това след случките в ловеч.
и аз много се дразня на такива коментари, че едва ли не бомите не са нищо, само дето заради тях клуба плаща глоби, а са опасни за всички!

Виж,явно не си ме разбрал правилно,въобще не мисля че бомбите са нищо! Мисълта ми е,че заради 1-2 случая,стойм разделени ,което въобще не е приятно.Идеята на темата е,че трябва всички да се съберем на едно място и да правим мега яка атмосфера,която да надъхва още повече футболерите! :)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF