Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ReLoaD
вт окт 13 2009, 07:00
Гост
Точно там е работата, че сe "осрахме" още nа първия домакински .. ;) След като бройката на публиката от тогава насам намаля значи хората се притесняват. Аз съм против тях. Безмислени са.
Най-отгоре
funktool
вт окт 13 2009, 09:21
Гост
Bobi написа ...

На първият домакински мач бяхме най-много . От тогава насам е нямало "бомби и безредици " на домакински мач ,както някои хора изтъкват като причина за намалянето на броя ни .
Причините не са точно причини , а извинения !

кви извинения бе ей?! ти нормален ли си? не знаеш от кога ходя в тази агитка и колко пъти съм бил на мачове, че точно ти да ми държиш сметка къде да стоя. кви извинения бе ей ало?! много взехте да ме дразните двугодишните фенчета, дето ся ми се праят на мега хулигани.
толкова сте ми комични
Най-отгоре
MuTHu4aP
вт окт 13 2009, 09:43
Гост
чета коментарите и се чудя ... темата мисля че е за мача левски карлово - нефтохимик ... като гледах снимките само Ji беше там ... а пишат сумати хора и само мрънкат ... да са биле на мача и да мрънкат .. но нямат право да си седят у дома и да пишат кое е правилно и кое не е ... искате Я група ... имате я .. докато отбора не е в А група ще е така ... това не се ли изясни последните 3-4 години ? в сряда има мач ... на него няма да има бомби няма да има сигурно и "ваще лубими" знамена ... да видим дали няма да има в агитката пак 5 човека и половина а после в форума 45 да нареждат ... нормално е като има 100 човека да има и различни възгледи ... на всеки нещо му пречи .. нормално е ... но при положение че в неделя от 50 човека 40 са ЗА нациските знамена нормално е да преобладават ... нито съм видял бомби освен 1-вият кръг нищо нищо ... в В група ще е така ... ще загиваме бавно малко по малко от мач на мач ... така че този Танев за които се притеснявате за мен още НИЩО не е направил ... !!! ще е добре мисля скоро да има срещичка а у ...
Най-отгоре
ZA
вт окт 13 2009, 09:51
Гост
MuTHu4aP написа ...

... така че този Танев за които се притеснявате за мен още НИЩО не е направил ... !!! ще е добре мисля скоро да има срещичка а у ...

Танев няма нищо общо, поне по документи, с Евробилдинг Инженеринг. Той е член на УС на Черноморец от квотата на Общината.
Най-отгоре
funktool
вт окт 13 2009, 10:50
Гост
кво значи като 40 искат ще има бе миро? нали знаеш, че вече има мега сурови глоби и може да се притесняват да не ги глобят. 3ти пореден път става някаква глупост. айде първата в пловдив я оправдавам, защото нито е имало нахлуване на терена по време на мача, а след и то заради марица. но другите 2 не знам.
и кво значи само пишете по форумите. идвам почти на всяко гостуване като имам възможност и на домакинствата. повечето дето пишат са и на стадиона. и аз не искам да се делим много ясно. никой не иска.
Най-отгоре
TojaRaSaN
вт окт 13 2009, 11:52
Гост
че и в карлово никои не е ходил на повече от 1 метър зад оградата...
Най-отгоре
nafta_youth
вт окт 13 2009, 13:36
Гост
ReLoaD написа ...

Точно там е работата, че сe "осрахме" още nа първия домакински .. ;) След като бройката на публиката от тогава насам намаля значи хората се притесняват. Аз съм против тях. Безмислени са.

не е това . Просто мачовете стават безинтересни и хората видяха какво представлява възродения НЕФТОХИМИК това е истината колкото и да се залъгваме това си е В група .
Най-отгоре
naftabg
вт окт 13 2009, 13:50
Гост
Някои хора май си търсят извинения защо не идват на мачове.Бомби е нямало от първия мач,а специално на това гостуване освен един подпийнал който не се спря цял мач(няма да споменавам име,който беше там знае) на няколко пъти прескочи оградата.Всичко започна от това,че ядосани от резултата няколко наши започнаха да блъскат оградата(която беше има-няма половин метър) и сотаджиите, след това куките решиха да се показват колко са страшни и от там започна всичко.Нищо кой знае страшно не е ставало,всичко е журналистически малоумия търсещи сензации за попълване на страниците...

[ Редактирано вт окт 13 2009, 13:51 ]
Най-отгоре
MuTHu4aP
вт окт 13 2009, 15:06
Гост
funktool написа ...

кво значи като 40 искат ще има бе миро? нали знаеш, че вече има мега сурови глоби и може да се притесняват да не ги глобят. 3ти пореден път става някаква глупост. айде първата в пловдив я оправдавам, защото нито е имало нахлуване на терена по време на мача, а след и то заради марица. но другите 2 не знам.
и кво значи само пишете по форумите. идвам почти на всяко гостуване като имам възможност и на домакинствата. повечето дето пишат са и на стадиона. и аз не искам да се делим много ясно. никой не иска.

не говоря за теб бе ;) а по принцип ... има доста хора които пишат тук а като гледам на снимките само старите познати физиономии :) а за забранените и позволените неща :) е то нали знаеш че има много забранени неща .. и ако всичко се спазваше .. :) сега щеше да сме на 3-4 място в А група .. нямаше да има шарани ... нямаше да има доста неща :)
Най-отгоре
nafta_youth
вт окт 13 2009, 16:33
Гост
naftabg написа ...

Някои хора май си търсят извинения защо не идват на мачове.Бомби е нямало от първия мач,а специално на това гостуване освен един подпийнал който не се спря цял мач(няма да споменавам име,който беше там знае) на няколко пъти прескочи оградата.Всичко започна от това,че ядосани от резултата няколко наши започнаха да блъскат оградата(която беше има-няма половин метър) и сотаджиите, след това куките решиха да се показват колко са страшни и от там започна всичко.Нищо кой знае страшно не е ставало,всичко е журналистически малоумия търсещи сензации за попълване на страниците...

много си прав.Скапаните медии видяха ,че реагираме по буино на провокации и веднага се възползваха .Подлоги !!!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF