Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
LOCKERZ |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | http://www.lockerz.com/content/new-ipod-touch-32gb-1015 Хора -ВРЪЗКА- е сайт където можете да печелите награди който найситна получавате но там неможе да се регистрирате а само чрез покана от някой човек аз имам покана там и ако искате пишете майл : .. и тва е аз ще ви поканя след 1 ден идва писмото вие влизате в меила регвате се чрез инвайта ми и започвате игра :) надваюм си да ви хареса сигурен съм че се зимат наградите :) ма незнам дали ги дават ;Д ха шегувам се;) Наградите са от рода на игри за конзоли, Конзоли (псп хбокс...) АPPLE подове и тн ще ги видите като се регнете :) аз събирам за Ipod Touch 32 16 8 gb колко успея.. ДОКАЗАТЕЛСТВО : http://bezplatninagradilockerz.wordpress.com/ ПП : ![]() Всеки може да опита нищо не губим :П [ Редактирано пт окт 16 2009, 23:36 ] | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | ненормалник | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | ми нищо не губя и да не спечеля ко ми пука да отделя по 2 мин на ден :) | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | не го слушай тоя :) той не е нормален :D ще я забъркаме тая игрица ;) | ||
Най-отгоре | | ||
GreenFightersYouths |
| ||
Гост | не ги слушай и двамата :) нямаш шанс да спечелиш | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | аа ще опитам ам надявам се да спечеля :Д и без това нямам какво да правя | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | гласувайте за мен със SMS на кратък номер 121341325421342421534 и като отговор ще получите друг SMS , в който ще получите адрес , до който има един казан и вътре има дебитна карта от която можете да изтеглите 1 милион долара [ Редактирано сб окт 17 2009, 11:26 ] | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | bateto_toshko написа ... гласувайте за мен със SMS на кратък номер 121341325421342421534 и като отговор ще получите друг SMS , в който ще получите адрес , до който има един казан и вътре има дебитна карта от която можете да изтеглите 1 милион долара Леберийски долари,обаче. | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | bateto_toshko написа ... гласувайте за мен със SMS на кратък номер 121341325421342421534 и като отговор ще получите друг SMS , в който ще получите адрес , до който има един казан и вътре има дебитна карта от която можете да изтеглите 1 милион долара Ебаси краткия номер 34r:) | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | ще видите че се печели като спечеля :) :D haxa | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|