Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
стоки от англия |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | Здравейте. Имам едно предложение към вас. Значи разбрах за един англиски сайт които предлагат всякакви модели нови стари на всички спортни а и не само спортни артикули.Тениски на отбори.Всичко има. Футболни обувки,маратонки за бягане,кежуал маратонки абе ваобще всичко. Цените са перфектни намалени драстично пример давам маратонки Найк от трията цена 90 лева в сайта са 50-60 зависимост от доставката. Това е проблема доставката но тя няма да е проблем ако поръчаме повече хора и точно за това пиша във сайта ако някой проявява интерес към всичко това да ми пише ЛС да му дам повече подробности. сайта е -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Еееех, ти откри ХамерикА. Много хора от доста време си пазарят от там, аз например преди 9 години за 1-ви опът си купих нещо от там - някакви артикули на Юнайтед. Има още доста сайтове, само кинти да имаш:)))) | ||
Най-отгоре | | ||
KoHcTaHTuH |
| ||
Гост | Аз съм готов да си взема 2-3 неща ... и 1 авер също ... | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | И аз искам, Даже си избрах нещата. Парите ги имам. | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | Е че колко пари е тая доставка пък толкова ... И сигурни ли сте,че носят неща до България,защото преди 2 години някаде не ставаше | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | 30 паунда е доставката | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | Правим поръчка утре който иска да пише :) всичко е точно няма измами всичко си идва ако не додие то ти го пише още при потвърдителния меил :) | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | Ако има някой навит за поръчки от този сайт да пише | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | ще има поръчка отново за 102 път :D който иска да се включва да пише :) | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | 103 път ще има ли? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|