Форуми
Редактори:
Автор Отговор
ji
пт авг 25 2006, 18:59


Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Този форум е посветен на привържениците на НАФТАТА и основната тема в него е НЕФТОХИМИК.
Регистрирането във форума е напълно свободно, като активирането на акаунта става след получаване на писмо във вашата електронна поща и по тази причина е необходимо въвеждането на реален имейл адрес.
Не се разрешават мения, които обиждат привържениците на НАФТАТА както и самия клуб. Забранен е флууда и мненията с порнографско нацистко или расистко съдържание. При такива мнения на потребител във форума той ще бъде предупреден от администраторите или модераторите и при второ предупреждение по преценка на администраторите може да бъде блокиран.
Преди да напише мнение всеки потребител е длъжен да избере правилния форум в който да го напише. Мнения на тема коренно различна от темата на подфорума ще бъдат трити. Мнения със съдържание копирано от други медии се публикуват във форума "Медиите за НАФТАТА" като преди това потребителя трябва да напише източника, от който е взет и да се увери, че текста не е вече пуснат от друг потребител.
Анонимните потребители нямат достъп до някой от подфорумите, както и до публикуваните във форума снимки.
Всеки потребител е задължен сам да спазва правилата за големина на аватари и подписи като при нарушаване на тези правила администраторите имат право да изтрият аватара или подписа без предупреждение. За аватари разрешения размер е 150 пиксела широчина и 20 kb големина на файла, за подписи разрешената широчина е 590 пиксела и 50 kb големина на файла.
Писането на латиница е разрешено само по изключение, когато потребителя няма възможност да използва кирилица.
Някой от разделите в галерията със снимки също са достъпни само за регистрирани потребители.


[ Редактирано нд авг 03 2008, 13:02 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре


Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System