Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
FM2010 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Направих тая тема, ако някой иска да сподели нещо с играта....Излезе. Добра е! Само дето ние освен, че сме във В, ами и сме сини!!! Добре, че от тая година са въвели огромна промяна в едитора и можеш да добавяш цели лиги и да правиш нови купи. Например можеш да си направиш В групите към българското първенство (даже май има готов файл за това) и да играеш с любимия Нефтохимик. Това е! Споделете! | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Скрийна е мега ташака !!!!! Иначе КУР зА 3Д точките фореВЬР [ Редактирано пт ное 06 2009, 12:11 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | А я кажи тва с лигите как се добавят.Че мн ми се играе от В група с Нефтохимик. | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | ... или къде е готовия файл ? :) | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Най-добре така: -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | ultra_nafta_svishtov можеш ли да работиш добре с едитора и да слагаш снимки и логота в играта ? Подбрах много добри снимки на играчите от отбора и инфо.То графиките нещо немога ги вкарам в играта. | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | пращай ги на "radoslav_rashkov" в "abv.bg" един пич от Хасково, фен на Литекс прави пач с В и регионалните групи. Иска ми и му дадох много инфо за любимата НАФТА. Ако поиска ще сложим и снимките и логотата. [ Редактирано чт ное 12 2009, 11:13 ] | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_youth |
| ||
Гост | ако го направите тва бих си я дръпнал... foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | За сега само картинката ли ? Пиши като стане готов пача . С удоволствие ще разцъкам . Иначе сега с едитора някак си не ми доставя такова удоволствие ... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|