Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Тест на Интернет скорости..., Тема за хвалби :) |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Пламене, с гигабитова карта ли си или какво? С хеликоптер et4:) От де да знам! Лаптопа е ДЕЛЛ XPS 1330. | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | Пламенски написа ... WarKiller написа ... Пламене, с гигабитова карта ли си или какво? С хеликоптер et4:) От де да знам! Лаптопа е ДЕЛЛ XPS 1330. т.е със сателитната чиния на глобул rfger:) ....лошото е , че дори да имаш такава връзка , хард диска ти ще блокира cef:) [ Редактирано пт ное 27 2009, 21:46 ] | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Пламене, с гигабитова карта ли си или какво? НЕ БЕ , ИНФОРМАТОРА МУ МУ ДОСТАВЯ И НЕТА, АКО МЕ РАЗБИРАШ rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | DENIS написа ... WarKiller написа ... Пламене, с гигабитова карта ли си или какво? НЕ БЕ , ИНФОРМАТОРА МУ МУ ДОСТАВЯ И НЕТА, АКО МЕ РАЗБИРАШ rfger:) rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... DENIS написа ... WarKiller написа ... Пламене, с гигабитова карта ли си или какво? НЕ БЕ , ИНФОРМАТОРА МУ МУ ДОСТАВЯ И НЕТА, АКО МЕ РАЗБИРАШ rfger:) rfger:) За ваше успокоение, PC-то ми е 25 Мбс/даунлоад 2,9 ъплоуд. А пък топа кърти нали........ | ||
Най-отгоре | | ||
KoHcTaHTuH |
| ||
Гост | |||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | [ Редактирано вт дек 01 2009, 11:38 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Дойче Телеком, батка!!! Муахаха! Направо счупих скоростомера... От Берлин до Бургас и обратно... [ Редактирано вт дек 01 2009, 14:53 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Дойче Телеком, батка!!! Муахаха! Направо счупих скоростомера... От Берлин до Бургас и обратно... Братчедите от ГЛОБУЛ | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|