| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| 1962 !!! | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| Пламенски |
| ||
| Гост | Я да питам! Рових се днес в гардероба и що да видя - тренировъчна тениска с емблема на Нефтохимик, не Нафтекс с лого Петрол на гърдите. Може да е от 1999-2000 .Не се сещам. Емблемата е с година 1986 , като сегашната с N в средата и лека разлика в дизайна. ![]() ![]() Въпроса ми е - и тогава и сега стои годината 1986? | ||
| Най-отгоре | | ||
| markov |
| ||
| Гост | ми да той един мой приятел има тренировачен шушлек и пак е такава емблемата...обаче май не е от времето на петрол... | ||
| Най-отгоре | | ||
| Пламенски |
| ||
| Гост | markov написа ... ми да той един мой приятел има тренировачен шушлек и пак е такава емблемата...обаче май не е от времето на петрол... ![]() | ||
| Най-отгоре | | ||
| diesel |
| ||
| Гост | Емблемата на Нефтохимик не е променяна от 1986 до днес.Има само леки козметични промени.От както станахме Нафтекс буквата е N а не <N>.До края на 1985 емблемата беше същата но май пишеше ДФС НЕФТОХИМИК,а не Ф.К.Нефтохимик и годината беше 1981(обединението с Локомотив) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Пламенски |
| ||
| Гост | diesel написа ... Емблемата на Нефтохимик не е променяна от 1986 до днес.Има само леки козметични промени.От както станахме Нафтекс буквата е N а не <N>.До края на 1985 емблемата беше същата но май пишеше ДФС НЕФТОХИМИК,а не Ф.К.Нефтохимик и годината беше 1981(обединението с Локомотив) Е па N е и при Нефтохимик, а не Нафтекс и има добвака 1986? Аз за годината питам, щото се сещам,какво спорове бяха ,защо е сложена там! | ||
| Най-отгоре | | ||
| ULTRA |
| ||
| Гост | Малко олд скуул :)![]() | ||
| Най-отгоре | | ||
| nafta_fan |
| ||
| Гост | На мен винаги повече ми е харесвала емблемата разцепена с тези зелените чертички :) | ||
| Най-отгоре | | ||
| diesel |
| ||
| Гост | Пламенски написа ... diesel написа ... Емблемата на Нефтохимик не е променяна от 1986 до днес.Има само леки козметични промени.От както станахме Нафтекс буквата е N а не <N>.До края на 1985 емблемата беше същата но май пишеше ДФС НЕФТОХИМИК,а не Ф.К.Нефтохимик и годината беше 1981(обединението с Локомотив) Е па N е и при Нефтохимик, а не Нафтекс и има добвака 1986? Аз за годината питам, щото се сещам,какво спорове бяха ,защо е сложена там! N е обаче когато вече спонсор е Петрол.Докато бяхме към Нефтохима беше <N>.A за годината-През 1985 и 1986 всички отбори в А(1985) и Б(1986) група бяха пререгестрирани от ДФС,АФД,и т.н. в Ф.К. по закона за лицата и семействата.От януари 1986 Нефтохимик е самостоятелен Ф.К. извън "шапката" на ДФС Черноморец и затова тази дата се приема за рожденна с което аз лично не мога да се съглася.На емблемата трябва да пише 1962 и точка!....Но за съжаление никога не е пишело тази година на нашите емблеми.С лека ръка се пренебрегва нашата история от 1962 до 1969 когато отборът е бил закрит.ЗАпочнали сме като Строител,от февруари 1964 носим името Нефтохимик-това са цели 22 години преди 1986 ??!! | ||
| Най-отгоре | | ||
| GF youths |
| ||
| Гост | nafta_fan написа ... На мен винаги повече ми е харесвала емблемата разцепена с тези зелените чертички :) да !!!!!!!! :) | ||
| Най-отгоре | | ||
| diesel |
| ||
| Гост | 1 август 1962 г-Строител-Локомотив Бс-5:6...Първият мач в историята на нашия отбор.Боже,дали има още живи хора които са били там и помнят този мач???!!!! | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
|
|