Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
9.12.2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | дизел въпреки другите аз ти вярвам и искрено се надявам да е истина ;) | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | diesel написа ... Погледнете внимателно аватара ми-това е най-добрия руски танк Т-90-ей това ще представлява Нефтохимик след 8 месеца. През август Нефтохимик ще играе първия си мач от Б група пред 7 500 зрители,на обновен стадион -с чисто ново тревно покритие (може и изкуствено) и на екипите си и на стадиона ще стоят рекламите на Лукоил и Трансвагон. Ако това не стане аз напускам форума. Но то всъщност от форум няма да има и нужда защото ако това не стане-няма да има Нефтохимик уж след 8 месеца НЕФТОХИМИК ще е такъв танк, който премазва всичко по пътя си, а после... МОЖЕЛО да НЕ стане и да не съществуваме повече... аз ли съм тъп или...ти сам си противоречиш.. ;/ | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | TojaRaSaN -Нито ти си тъп,нито аз си противореча.Казах ви кой ми даде инфото-но на този свят нищо не е 100% сигурно.Има два варианта-или хуй на две,или путка на четири! Или ще сме Нефтохимик (а това ще стане ако тези помогнат) ,или по-добре да ни няма. Но аз мисля че ще ни има... | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | трудно ще е, но ще ни има и без тези спонсори :) | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | TojaRaSaN-Ще кажа нещо за което малцина ще повярват;-за Нефтохимик Винаги съм имал предчувствие което никога не ме е лъгало. Аз не съм ходил на двата баража защото бях абсолютно сигурен че няма как да бием -просто не виждах Нафтекс в А група по никакъв начин.Съжелявам момчетата които бяха в Ловеч-след мача ми се плачеше....През 1980 започнах редовно да ходя на Ст. "Нефтохимик" когато Локомотив Бс влезе в Б група.После (1981) се обедини с Нефтохимик.Тогава си казвах-искам да видя този отбор в А група,искам да видя този стадион препълнен до край,искам този отбор да бие Левски и Цска-за онова време да поискаш такива неща си беше утопия. Никой не вярваше-все едно сега да пожелаеш и да повярваш че Светкавица ТЩ ще постигне тези неща...НО.....Мечтата ми се сбъдна....всичко което си пожелах се случи,колкото и невероятно да изглеждаше през 80-те. Мечтата ми и сега ще се сбъдне-уверен съм...и стадиона на Нефтохимик ще е копие на стадиона на Фулъм-малък кокетен врящ котел,и много,много красив-чисто футболен,без писта и ......по-красив от този в Лазур | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Чул нещо, решил, споделил. BOURGAS REALITY ULTRAS отвръщат на удара! [ Редактирано чт дек 10 2009, 14:25 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Виждам, че гориш за идеята Нефтохимик, но с подобни теми освен да скъсиш живота на някой друго не виждам да стане. Абе празници идват... няма лошо да помечтаем. :) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Великан си, Дизел! Много кефиш! А лафът "или хуй на две, или путка на четири" ме изкърти. Поклон! Продължавай в същия дух... | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | diesel ВЕЛИКАН ||| | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Дано всичко което казва дизел да е вярно и от другата година август месец да сме в Б" група... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|