Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол

<< Предишна тема | Следваща тема >>
9.12.2009
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
diesel
чт дек 10 2009, 17:57
Гост
drebniabs написа ...

Дано всичко което казва дизел да е вярно и от другата година август месец да сме в Б" група...

Дано всичко което каза онзи Пешо ли е,Мешо ли е да е вярно.Аз само ви предадох думите му. 2 дена го чакам да го разпитам,ама не мога да го видя.Утре ще гледам да го набарам.Ама не ми изглежда на чак такъв фантазиор че да си е измислил всичко това.Явно е че има нещо за да е толкова въодушевен
Най-отгоре
diesel
чт дек 10 2009, 18:28
Гост
-ВРЪЗКА- ГРОЗНАЯ СИЛЛА!

[ Редактирано чт дек 10 2009, 18:35 ]
Най-отгоре
skrewdriver
чт дек 10 2009, 18:31
Гост
diesel написа ...

drebniabs написа ...

Дано всичко което казва дизел да е вярно и от другата година август месец да сме в Б" група...

Дано всичко което каза онзи Пешо ли е,Мешо ли е да е вярно.Аз само ви предадох думите му. 2 дена го чакам да го разпитам,ама не мога да го видя.Утре ще гледам да го набарам.Ама не ми изглежда на чак такъв фантазиор че да си е измислил всичко това.Явно е че има нещо за да е толкова въодушевен

не го слушай... на него само трева му е в главата... et4:)
Най-отгоре
diesel
чт дек 10 2009, 18:36
Гост
skrewdriver написа ...

diesel написа ...

drebniabs написа ...

не го слушай... на него само трева му е в главата... et4:)

ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ ГО????
Най-отгоре
MuTHu4aP
чт дек 10 2009, 19:34
Гост
е него кои не го познава :) шанса това да е истина е 0.00001%
Най-отгоре
diesel
чт дек 10 2009, 20:35
Гост
MuTHu4aP написа ...

ЗНАЧИ Е ИСТИНА ! КАТО ГО ГЛЕДАМ КАКЪВ "ИНТЕЛИГЕНТЕН" ВИД ИМА-ЕДВА ЛИ ИМА ТОЛКОВА МОЗЪК ДА СИ ИЗМИСЛИ ВСИЧКО ТОВА
Най-отгоре
skrewdriver
чт дек 10 2009, 21:54
Гост
diesel написа ...

MuTHu4aP написа ...

ЗНАЧИ Е ИСТИНА ! КАТО ГО ГЛЕДАМ КАКЪВ "ИНТЕЛИГЕНТЕН" ВИД ИМА-ЕДВА ЛИ ИМА ТОЛКОВА МОЗЪК ДА СИ ИЗМИСЛИ ВСИЧКО ТОВА

абе той не знам дали може да си го измисли, ама работи с Джимито, дето приспива малкото Вики с истории от славното минало на грийн файтърс :):):)
Най-отгоре
sn
пт дек 11 2009, 02:22
Гост
Джимито пак ги е налъгал в склада - На акулата и пешо само това им трябва да си легнат щастливи!
И какво ще му е хубавото като вземем лиценза на друг отбор ? Ще играем в Б група - а нашата идентичност?
Като ще е така, няма ко да се занимаваме с Б групи - направо А група и да гребем - титли, шампионски лиги и др. предпразнични мисли!
Нефтохимик трябва да издържи и да извърви целия път до А група - стъпало по стъпало. Само тогава ще имаме основата да градим отново нещо голямо!
Най-отгоре
diesel
пт дек 11 2009, 17:07
Гост
Днес го видях тоя Пешо. Джимито му ги казал тези неща. А той пък ги знаел от Г. Танев. Само че не ставало въпрос за вагонния завод,а за кабелния. Джимито сега бил в "майчинство"-гледал си бебето.
Най-отгоре
skrewdriver
пт дек 11 2009, 17:18
Гост
diesel написа ...

Днес го видях тоя Пешо. Джимито му ги казал тези неща. А той пък ги знаел от Г. Танев. Само че не ставало въпрос за вагонния завод,а за кабелния. Джимито сега бил в "майчинство"-гледал си бебето.

верно ли бе?
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF