Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
нещо като календар |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
strannika |
| ||
Гост | Чуден си!!! | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Дано останат до 28, когато ще съм в Бургас. | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | Аз ся ходих и казаха че имат ама не знаят сервитьорките на каква цена да ги дават.Щели да чакат шефа да им каже за да не ги подаряват.Това ми казаха.... | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | [quote] Аз ся ходих и казаха че имат ама не знаят сервитьорките на каква цена да ги дават.Щели да чакат шефа да им каже за да не ги подаряват.Това ми казаха.... [/quote126149450п пффф и на мен ми казаха така | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | аз преди малко ходих и си взех 3 броя . цената е 2.10 лв. взех и някой друг стикер утре ще лепя... | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | аве стикерите да не са тея лентички дето пише ултрас и емблемата посредата ? | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Да | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | Календарите са много здрави,взех си 3 за късмет,само им липсва дупка където да ги закачим :D Иначе зех и аз някой друг стикер [ Редактирано вт дек 22 2009, 20:10 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Elland |
| ||
Гост | ToNkaTaaa написа ... Календарите са много здрави,взех си 3 за късмет,само им липсва дупка където да ги закачим :D Иначе зех и аз някой друг стикер Хаха,а аз тамън го пробих и се оказа,че ще е по добре да се залепи с тиксо :D | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Никой ли не ще да вземе 2 плаката и за мен и да ми ги прати по пощата??? Petrucciani??? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|