Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Най-накрая...... |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
da4ef |
| ||
Гост | Viktor_Hristov написа ... С какви размери ще е терена? Ех Викторе ,вместо ти да ни кажеш повече подробности ,като виден бургаски журналист,тръгнал си нас да питаш. кви размери ,като всички останали игрища в цялата страна които са направили досега,долу-горе хандбален размер мисля,за футбол на малки врати. | ||
Най-отгоре | | ||
NAFTEX_BS |
| ||
Гост | хех и на 100м от нас :D | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | ми вчера гледах новините даваха точно за тая програма за игрищата вчера и знеска откриват 2 в различни градове но всички се оплакаха че терена е малък щот бил 14 на 20 и нещо кофти работа | ||
Най-отгоре | | ||
da4ef |
| ||
Гост | със Скрюто вчера ходихме да го видим това игрище много е малко ,явно ще е основно за деца по всичко личеше ,че скоро няма да стане | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | ee mamka mu derpito golemi VS malki 6te6e da e :) qko | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | debel to e i na 100m ot nas ama nie s tebe kakvito sme kuci kone ... :) osobeno ti :) | ||
Най-отгоре | | ||
NAFTEX_BS |
| ||
Гост | AKO ISKA6 MOI SA PROBVAME SKORO :) | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy90 |
| ||
Гост | Ок значи на мен се отдава честта да разкажа. Значи за тая програма незнам кой какви пари дава, но все пак въпросното игрище е на 50 метра от нас(тва значи, че Дачев ми е съсед :P ) тука момчетата му викаме "Конското" обаче откакто дойде прочутия цирк монте карло... и след акто си тръгна разбира се - нямаше 5 метра без дупка от колче в земята едната врата беше огъната и т.н. бяха го напрайли на ***. Доколкото знам уж терена се прави, но в момента има 3 големи чувала изсипани там и 1/3 от терена се реконстроира само. А въпросното игрище по слухове щяло да бъде достъпно само при определена сумичка(и тук излиза въпроса при кой ще ходят тия пари ;) при УЕФА ??? ) Иначе язък за консктото откакто се помня там си играйм големите мачове. Незнам защо но имам странното усещане, че от тва нещо нищо добро няма да излезе... | ||
Най-отгоре | | ||
EvilMind |
| ||
Гост | То трябва един ден като го завършат да дойде Боби Михайлов на инспекция (във Варна отиде като направиха игрището там) . Тогава ще може да му зададем някой и друг въпрос. | ||
Най-отгоре | | ||
MaJu |
| ||
Гост | green_boy90 написа ... А въпросното игрище по слухове щяло да бъде достъпно само при определена сумичка(и тук излиза въпроса при кой ще ходят тия пари ;) при УЕФА ??? ) ... Нека да се събират парички, след като терена ще се подържа и охранява(най-вероятно) . Иначе след 2 дни ще бъде разбит. Не че не сме европейци ама....... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|