Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
da4ef
пн авг 28 2006, 17:18
Гост
Viktor_Hristov написа ...

С какви размери ще е терена?

Ех Викторе ,вместо ти да ни кажеш повече подробности ,като виден бургаски журналист,тръгнал си нас да питаш.
кви размери ,като всички останали игрища в цялата страна които са направили досега,долу-горе хандбален размер мисля,за футбол на малки врати.
Най-отгоре
NAFTEX_BS
чт авг 31 2006, 07:17
Гост
хех и на 100м от нас :D
Най-отгоре
Green_fen
чт авг 31 2006, 08:27
Гост
ми вчера гледах новините даваха точно за тая програма за игрищата вчера и знеска откриват 2 в различни градове но всички се оплакаха че терена е малък щот бил 14 на 20 и нещо
кофти работа
Най-отгоре
da4ef
ср сеп 06 2006, 11:45
Гост
със Скрюто вчера ходихме да го видим това игрище
много е малко ,явно ще е основно за деца
по всичко личеше ,че скоро няма да стане
Най-отгоре
green_boy91
ср сеп 06 2006, 12:52
Гост
ee mamka mu derpito golemi VS malki 6te6e da e :) qko
Най-отгоре
MuTHu4aP
чт сеп 07 2006, 19:21
Гост
debel to e i na 100m ot nas ama nie s tebe kakvito sme kuci kone ... :) osobeno ti :)
Най-отгоре
NAFTEX_BS
ср сеп 13 2006, 23:31
Гост
AKO ISKA6 MOI SA PROBVAME SKORO :)
Най-отгоре
green_boy90
чт сеп 14 2006, 13:44
Гост
Ок значи на мен се отдава честта да разкажа. Значи за тая програма незнам кой какви пари дава, но все пак въпросното игрище е на 50 метра от нас(тва значи, че Дачев ми е съсед :P ) тука момчетата му викаме "Конското" обаче откакто дойде прочутия цирк монте карло... и след акто си тръгна разбира се - нямаше 5 метра без дупка от колче в земята едната врата беше огъната и т.н. бяха го напрайли на ***. Доколкото знам уж терена се прави, но в момента има 3 големи чувала изсипани там и 1/3 от терена се реконстроира само. А въпросното игрище по слухове щяло да бъде достъпно само при определена сумичка(и тук излиза въпроса при кой ще ходят тия пари ;) при УЕФА ??? ) Иначе язък за консктото откакто се помня там си играйм големите мачове. Незнам защо но имам странното усещане, че от тва нещо нищо добро няма да излезе...
Най-отгоре
EvilMind
чт сеп 14 2006, 14:07
Гост
То трябва един ден като го завършат да дойде Боби Михайлов на инспекция (във Варна отиде като направиха игрището там) . Тогава ще може да му зададем някой и друг въпрос.
Най-отгоре
MaJu
пт сеп 15 2006, 11:56
Гост
green_boy90 написа ...

А въпросното игрище по слухове щяло да бъде достъпно само при определена сумичка(и тук излиза въпроса при кой ще ходят тия пари ;) при УЕФА ??? ) ...

Нека да се събират парички, след като терена ще се подържа и охранява(най-вероятно) . Иначе след 2 дни ще бъде разбит. Не че не сме европейци ама.......
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF