Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Най-накрая...... |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
MaJu |
| ||
Гост | А относно до това къде ще отиват парите - няма значение важното е да го има игрището | ||
Най-отгоре | | ||
baha |
| ||
Гост | Ае аз като бях 25 блок в изгрев ставаха супер яки мачове там.Даже турнири между блоковете сме правили:)Малко ли сме били падали.Аз като наи старши в Блока се явявах капитан.Ама това беше преди.Сега наблягам на тениса на корт:)Не сам ритал от турнира в Вхти с Мецито:)Дано да го оправят това игрище няма да е никак зле;)Нафтех_бс и Митничар на футболното игрище кво зрелище само:)Може и агитка даже да има...За единия ще вика анито а за др някои фенка 90 ии 91:) [ Редактирано пт яну 09 2009, 13:04 ] | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | ми че то аз винаги съм си бил капитан, независимо от възраста на моя отбор | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | berzerker ... Знаем, ямаецо ... то го има документирано в една холивудска продукция ... :D | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | предавам уроци по капитанстване.даже на контролата с бироиту видях един мой възпитаник | ||
Най-отгоре | | ||
EvilMind |
| ||
Гост | baha написа ... Sega nablqgam na tenisa na kort:) Ако искаш да те пробвам в едно сетче :) | ||
Най-отгоре | | ||
da4ef |
| ||
Гост | днес минах покрай игрището,почти е готово супер е ,нямахме досега такова в Бургас малки му са размерите,но похвално ,че поне такова има незнам само как ще го опазят | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Дачев, колко е голямо горе долу? | ||
Най-отгоре | | ||
da4ef |
| ||
Гост | аммм май беше към 20м дължината му,ама не помня точно,те по програмата хеттрик са все едни и същи,ако ми остане време ще го снимам тези дни | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | ми то значи е голям ташак | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|