Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Най-накрая...... |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
sky |
| ||
Гост | Някой знае ли по колко пари искат, за да играеш и ходят ли по много хора т.е. трябва предварително да си запишем час? И толкова ли е малко или все пак става. А и има ли осветление ? | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | sky написа ... Някой знае ли по колко пари искат, за да играеш и ходят ли по много хора т.е. трябва предварително да си запишем час? И толкова ли е малко или все пак става. А и има ли осветление ? Братле, то го няма вече! | ||
Най-отгоре | | ||
sky |
| ||
Гост | Ха, ха :D, мерси Пламенски . Бях се засилил тези дни към Велека да го видя и добре, че попитах. Откога го няма, защото в bourgasfootball.com гледах някакви снимки, че са играли на него турнири по празниците. Да няма да строят поредния търговски център върху него ? Някой знае ли някво игрище подобно на това ? [ Редактирано ср яну 07 2009, 21:15 ] | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | А това като го няма има ли друго? Тук в София никнат като гъби... На стадион "Славия", където работя има поне 6 и работят до полунощ (ако съдя по това до кога им работи осветлението), в двора на унито ми също има няколко такива игрища... Има и на още доста места... някак ми с вижда странно в Бургас да няма поне едно действащо... | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | Странно? Ти на кой свят живееш, чичко Йоан нищо не остави след себе си, а новия не му остава време от други глупости. В цяла Бг има само тук няма, то до оня ден и боулинг нямаше, Пл.Крумов ми разправяше ,че Лечков щял да прави игрище и в неговото село. Те докато направят нещо в Бургас , аз ще съм спрял да поритвам изобщо. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | sky написа ... Ха, ха :D, мерси Пламенски . Бях се засилил тези дни към Велека да го видя и добре, че попитах. Откога го няма, защото в bourgasfootball.com гледах някакви снимки, че са играли на него турнири по празниците. Да няма да строят поредния търговски център върху него ? Някой знае ли някво игрище подобно на това ? Абе то си е там,ама не прилича на нищо!Безстопанствено, циган изкрал гредите...... | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | само мрежите липсват | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | dach написа ... то до оня ден и боулинг нямаше А! Че къде е боулнига, бре? fbhd:) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | в Меден рудник, Слави! Има зала за боулинг, билярд, джаги и всякакви такива забавления! Залата е нова. | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Слагайте Адидасите и към МР | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|