Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Най-накрая...... |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
da4ef |
| ||
Гост | По програмата хеттрик на УЕФА и в Бургас почва да се изгражда игрище с изкуствена трева,доколкото знам 15 000лв идват от европейската централа и 40 000 лв от местната община. Игрището ще бъде в к-с Изгрев на площадката зад Велека. Кефф на 50 метра от нас е ,ще идвате бачо ви Да4еф да ви преподава безплатни уроци по футболно майсторство. | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | ееееееее време беше,откога чакам...... | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | da4ef написа ... По програмата хеттрик на УЕФА и в Бургас почва да се изгражда игрище с изкуствена трева,доколкото знам 15 000лв идват от европейската централа и 40 000 лв от местната община. Игрището ще бъде в к-с Изгрев на площадката зад Велека. Кефф на 50 метра от нас е ,ще идвате бачо ви Да4еф да ви преподава безплатни уроци по футболно майсторство. Явно дори и в УЕФА са научили за физическата подготовка на бачо Дачеф и направиха игрището на само 50 метра от вас, за да не хабиш прекалено много енергия по пътя....така ще ти остават повечко силици да ни учиш на футболно майсторство нас дърводелците... :p | ||
Най-отгоре | | ||
da4ef |
| ||
Гост | е теб съм те научил вече ,младите мазутчета са на ред | ||
Най-отгоре | | ||
Green Fighters |
| ||
Гост | super malkite mazuti sreshtu vas golemite vse dvucifreni rezultati,ot sega se izvinqvam :D | ||
Най-отгоре | | ||
EvilMind |
| ||
Гост | Ба , то тва нещо до нас бе ;) | ||
Най-отгоре | | ||
SouthPark |
| ||
Гост | Тва нещо за "конското" ли става вапрос? | ||
Най-отгоре | | ||
da4ef |
| ||
Гост | Green Fighters написа ... super malkite mazuti sreshtu vas golemite vse dvucifreni rezultati,ot sega se izvinqvam :D ха-ха ,надявай се | ||
Най-отгоре | | ||
Viktor_Hristov |
| ||
Гост | С какви размери ще е терена? | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | Крайно време беше да се направи нещо с тази спортна площадка.Навремето като лапетии все там киснехме и мачлета правехме.В момента е адски занемарена. [ Редактирано нд авг 27 2006, 17:38 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|