Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
kiko
вт яну 05 2010, 14:12
Гост
Няма развитие със селекцията на Нефтохимик

-ВРЪЗКА-

Все още няма развитие по селекцията на Нефтохимик за пролетния дял, съобщиха от клуба за Burgas24.bg. "Водени са предварителни разговори, но чакаме и да видим и кои ще отпаднат от другите отбори. Чак тогава може да се мисли за селекцията. В момента е безсмислено и да се споменават имена", обясниха от ръководството на "шейховете". Най-важното за отбора в момента е да бъде гласувано финансиране от Община Бургас за тима, тъй като Нефтохимик се нуждае от обещаната от кмета Димитър Николов сума, тъй като това е една част от издръжката на отбора, от която зависят и трансферите. Отборът ще бъде събран за тренировки, ще се направи подготовка, но за някакви по-сериозни резултати Нефтохимик се нуждае от финансирането от общината, обясниха от клуба.
Най-отгоре
WarKiller
вт яну 05 2010, 16:48
Гост
В същото време...

От началото на следващата седмица започва публично обсъждане на Бюджета на община Бургас за 2010 година. Проекто-рамката не се различава особено от миналогодишния и ще бъде около 165 милиона лева. По думите на представители на Комисията по бюджет и финанси в местния парламент това е реалистичен бюджет, като се има предвид състоянието, в което се намира икономиката на страната и респективно община Бургас. Обществено обсъждане ще се проведе на територията на всяко едно от населениите места на територията на Бургаска община. На срещите ще се акценгира върху различни приоритети в зависимост от спецификата на населеното място.
Най-отгоре
markov
вт яну 05 2010, 18:38
Гост
ако наистина е 165 милиона лева би трябвало да ни дадат поне 400хил. лева
Най-отгоре
strannika
вт яну 05 2010, 19:14
Гост
хрумна ми гениалната мисал да се съберем пред общината в деня на обсъждането да покажем че не сме забравили кво ни обещаха кво ше кажете
Най-отгоре
ToNkaTaaa
вт яну 05 2010, 19:29
Гост
strannika написа ...

хрумна ми гениалната мисал да се съберем пред общината в деня на обсъждането да покажем че не сме забравили кво ни обещаха кво ше кажете

И на мен ми мина това през акъла.Идеята не е лоша
Най-отгоре
strannika
вт яну 05 2010, 19:37
Гост
ToNkaTaaa написа ...

strannika написа ...

И на мен ми мина това през акъла.Идеята не е лоша

мхм 1 знаме 1 трансперант нещо такова няма да вдигаме много шум rfger:) ше бъде както обикновенно на мач на НАФТА rfger:) btw майка ми токущо ми каза че за отборите в Бургас ще бъде оказана пълна финансова помощ ако нямат спонсор...нз тва кво значи

[ Редактирано вт яну 05 2010, 19:38 ]
Най-отгоре
diesel
вт яну 05 2010, 20:00
Гост

майка ми токущо ми каза че за отборите в Бургас ще бъде оказана пълна финансова помощ ако нямат спонсор...нз тва кво значи
[/quote1262713927]
АМИ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ 120% ЩЕ НИ ДАДАТ МАНГИ-ЩОТ ИНАЧЕ Ш,ГИ ИЗБИЙМ БАТКА ! СЛЕД ТОВА ИДВАТ И ДРУГИТЕ СПОНСОРИ КАТО ЛУКОИЛ-ЗА СЕГА НЕ СЕ ОБЕВЯВА ОФИЦИАЛНО ЗАЩОТО ИСКАТ ДА ВИДЯТ ОБЩИНАТА КАКВИ ПАРИ,И НАЙ-ВЕЧЕ КАКЪВ ТЕРЕН ЩЕ ДАДЕ НА НЕФТОХИМИК И ТОГАВА И ТЕ ПОЧВАТ И ГИ МЯТАМЕ.....РУСНАЦИТЕ НЯМА ДА НАЛЕЯТ ПАРИ В КЛУБ БЕЗ БАЗА И ЗАТОВА ИЗЧАКВАТ ....ЕЙ МААМУ СТАРА -КАРАТЕ МЕ ДА ИЗДАВАМ ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ....МЕДВЕДЕВ ЩЕ МИ ТРИЕ СОЛ НА ГЛАВАТА,АМА АЙДЕ ОТ МЕН ДА МИНЕ....МЯТАМЕ ГИ БРАТЯ! ПОЧВАМЕ ГИ ! ШГИ ИЗГРЕБЕМ, Ш ,ГИ ИЗБИЙМММ!!!!
Най-отгоре
strannika
вт яну 05 2010, 20:06
Гост
ей майка му да еба ако лукойл не на земат до края на годината може ли да си изтриеш акаунта собственоръчно!!!!???
Най-отгоре
ALIVE
вт яну 05 2010, 20:16
Гост
не не .. ако не ни вземат до март ... ако съм разбрал правилно другите "писания"
Най-отгоре
diesel
вт яну 05 2010, 20:19
Гост
strannika написа ...

ей майка му да еба ако лукойл не на земат до края на годината може ли да си изтриеш акаунта собственоръчно!!!!???

АКО ЛУКОИЛ НЕ СЕ НАМЕСЯТ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА-НЯМА ДА ИМА СМИСЪЛ ИЗОБЩО ОТ САЙТА-НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ТОВА В МОМЕНТА Е АГОНИЯ.С 200 000 ОТ КМЕТА ЩЕ ЦЪФНЕМ И ЩЕ ВЪРЖЕМ ! НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА ИГРАЕ ПРИ НАС ОСВЕН НЯКОЙ ПЕНСИИ. ВЕЧНО ПРИ СЕЛАТА-ТОВА ЩЕ БЪДЕМ С 200 000 ! АКО Е ВЪПРОСА ДА ГО ИМА НЕФТОХИМИК-АМИ НИЕ ЩЕ ОБЛЕЧЕМ ЕКИПИТЕ-И ПАК ЩЕ ГО ИМА ,МАКАР И В "Б" ОКРЪЖНА. НО ВЪПРОСА Е НЕ ДА НИ ИМА,А НАИСТИНА ДА СМЕ ОТБОР,А НЕ ДА СИ ПРАВЯТ ТАШАК С НАС РАЗНИ СЕЛА. НЕ СЕ ЛИ НАМЕСИ ЛУКОИЛ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА МЕ ИЗТРИЙТЕ !
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF