Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
08.01.2010 - Старта на шампионата |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
valjoooo |
| ||
Гост | То мач с Хюстън няма да има те се отказват от участие нямат пари само, че още не е обявено официално затова за нас старта е срещу Равда стига само да не им легнем, че нещо дотса взе да намирисва този мач, а има още 2 месеца дотогава. | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | valjoooo написа ... То мач с Хюстън няма да има те се отказват от участие нямат пари само, че още не е обявено официално затова за нас старта е срещу Равда стига само да не им легнем, че нещо дотса взе да намирисва този мач, а има още 2 месеца дотогава. с Равда тряаа да е в Бургаза нали? | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Ние дано почнем, че ми намирисва,че ще има скандал Незнам дали някойе говорилс Милен, ама може и да имаме нов директор, на Милен май му писва, пари нямааа Ако кмета даде, Евробилдинг може и да ги вземат за тях Не съм оптимист нещо... | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | В общи линии, нашата работа стана от трън на глог. Отървахме се от един престъпник и се натресохме на друг. Пичовете си направиха няколко месеца реклама със свещеното име Нефтохимик, но някой трябва да плати сметката. Поредната далавера "маде ин Булгерия" в която са замесени псевдо бизнесмени и политици. Кой духа супата отново - НИЕ | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... Ние дано почнем, че ми намирисва,че ще има скандал Незнам дали някойе говорилс Милен, ама може и да имаме нов директор, на Милен май му писва, пари нямааа Ако кмета даде, Евробилдинг може и да ги вземат за тях Не съм оптимист нещо... Голяма миризма, а? Ще проветряваме бре!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | долавям песимизъм отново в цялата работа..не разбирам евробилдинг кво ви са виновни ,като кмета обеща 200 000 и ако не ги даде той ще е виновен ,ако не почнем сезона ;) | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | Лек, не си запознат в случая :) Просто го приеми на доверие ... | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ако не сме поне 7 рейса и 176 коли по-дпбре да закриват отбора Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | ji написа ... ако не сме поне 7 рейса и 176 коли по-дпбре да закриват отбора ако сме само толкова аз въобще няма да пътувам gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
NAFTA`HOOLIGANS |
| ||
Гост | MuTHu4aP написа ... ji написа ... ако не сме поне 7 рейса и 176 коли по-дпбре да закриват отбора ако сме само толкова аз въобще няма да пътувам gfef:) Ти без туй не пътуваш ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|