Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА

<< Предишна тема | Следваща тема >>
08.01.2010 - Старта на шампионата
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
diesel
сб яну 09 2010, 15:22
Гост
dach написа ...

В общи линии, нашата работа стана от трън на глог. Отървахме се от един престъпник и се натресохме на друг. Пичовете си направиха няколко месеца реклама със свещеното име Нефтохимик, но някой трябва да плати сметката. Поредната далавера "маде ин Булгерия" в която са замесени псевдо бизнесмени и политици. Кой духа супата отново - НИЕ

Точно така ! И аз вече не съм оптимист ! Те Евробилдинг и Събев са си аверчета от време оно.Най-голямата реклама на Лазур си беше на най-видното място -и беше точно на Евробилдинг.През август Събев им даде 130 000 лева и зелените седалки,и им каза-"Вижте там ,запушете им устите на тия...." И ние ЛАПНИШАРАНИТЕ -колко ни трябва....СВОБОДЕН НЕФТОХИМИК,ЛЕГЕНДА,Ш ГИ ИЗБИЙМ,МАЧКАМЕ...и т.н.....СВОБОДЕН,ама КУР !!! Ние ако бяхме свободен,тая цифра 1986 нямаше да я има. Ние сме жертва на футболната мафия-всичко е нагласено,ся ши кажат-ами няма пари,няма спонсори-туй било,онуй било....Къв свободен бе братя ! Как мислите че Събев ще пусне да играят Киселичков,Спасов,Косев и т.н. Как ще даде зелените седалки ? Сега напрежението вече е утихнало-не е като през лятото и вече могат да ни ударят чертата.Сега имат и оправдание-Криза,няма пари и тва е!
Най-отгоре
ToNkaTaaa
сб яну 09 2010, 16:34
Гост
diesel написа ...

dach написа ...

В общи линии, нашата работа стана от трън на глог. Отървахме се от един престъпник и се натресохме на друг. Пичовете си направиха няколко месеца реклама със свещеното име Нефтохимик, но някой трябва да плати сметката. Поредната далавера "маде ин Булгерия" в която са замесени псевдо бизнесмени и политици. Кой духа супата отново - НИЕ

Точно така ! И аз вече не съм оптимист ! Те Евробилдинг и Събев са си аверчета от време оно.Най-голямата реклама на Лазур си беше на най-видното място -и беше точно на Евробилдинг.През август Събев им даде 130 000 лева и зелените седалки,и им каза-"Вижте там ,запушете им устите на тия...." И ние ЛАПНИШАРАНИТЕ -колко ни трябва....СВОБОДЕН НЕФТОХИМИК,ЛЕГЕНДА,Ш ГИ ИЗБИЙМ,МАЧКАМЕ...и т.н.....СВОБОДЕН,ама КУР !!! Ние ако бяхме свободен,тая цифра 1986 нямаше да я има. Ние сме жертва на футболната мафия-всичко е нагласено,ся ши кажат-ами няма пари,няма спонсори-туй било,онуй било....Къв свободен бе братя ! Как мислите че Събев ще пусне да играят Киселичков,Спасов,Косев и т.н. Как ще даде зелените седалки ? Сега напрежението вече е утихнало-не е като през лятото и вече могат да ни ударят чертата.Сега имат и оправдание-Криза,няма пари и тва е!

Нали каза че Лукойл ще на взима.За какво да се притесняваме,те ще дойдат ще налеят милионите и след 2-3 год в ШЛ.Няма се плашите,гребем
Най-отгоре
Man-Utd
сб яну 09 2010, 16:35
Гост
гребем с лъжиците в супата
Най-отгоре
strannika
сб яну 09 2010, 17:44
Гост
дае diesel ко стана с лукойла идват ли не идват ли :?
Най-отгоре
ZA
сб яну 09 2010, 18:15
Гост
diesel написа ...

Хубаво е да не си толкова категоричен за договорки, плащания и т.н. с които нито си запознат, нито има начин да си запознат, защото някой тук ще повярва, че си компетентен по въпроса. 100 пъти вече пишеш за едни 130 хил. лв., за които някакъв шаран те е подвел в други форуми. Ако искаш си вярвай на шаранските приказки, но ме ги разказвай повече тука! Още сега мога да ти измисля 1000 конспиративни теории, но това по никакъв начин няма да помогне.
Най-отгоре
haemorrhagE
сб яну 09 2010, 18:41
Гост
дисел разочарова ме вече серизно и аз мисля че си ..

писа около 2000 поста някви фантасмагорий и сега се отказа ами според теб какво да си помислим ? ...
Най-отгоре
valjoooo
сб яну 09 2010, 19:46
Гост
дизела съм го признал чете редовно в burgas24.bg мечтите на разни шарани и им се връзва като за световно
Най-отгоре
diesel
сб яну 09 2010, 20:29
Гост
valjoooo написа ...

дизела съм го признал чете редовно в burgas24.bg мечтите на разни шарани и им се връзва като за световно

Добре,ве-пак Дизел е виновен ! Преди като бях песимист-всички ме нареждаха.Е нали уж ми казвахте-ще дойде зимата,ще вземем играчи,ще мачкаме наред....а сега какво-няма селекция,няма пари и можело да не почнем....Ебаси мамата.....
Най-отгоре
ZA
сб яну 09 2010, 21:03
Гост
diesel написа ...

Добре,ве-пак Дизел е виновен ! Преди като бях песимист-всички ме нареждаха.Е нали уж ми казвахте-ще дойде зимата,ще вземем играчи,ще мачкаме наред....а сега какво-няма селекция,няма пари и можело да не почнем....Ебаси мамата.....

Това, че има проблеми не значи, че шараните трябва да те вземат за дребна риба и да ти разправят басни.

Само за сведение - същите тези хора вярват, че ще строят стадион, като на Шалке, че ще стават шампиони, че отбора на Бургас е Вихър-Айтос и т.н. Ти си прави изводите, на мен даже не ми е интересно да ги коментирам.
Най-отгоре
diesel
сб яну 09 2010, 21:09
Гост
haemorrhagE написа ...

дисел разочарова ме вече серизно и аз мисля че си ..

писа около 2000 поста някви фантасмагорий и сега се отказа ами според теб какво да си помислим ? ...

Мислете си каквото искате. Аз описвам сегашното положение,което е видно че не е никак розово.От всякъде се чуват само лоши неща.Питате ме за Лукоил....ДА ТЕ СА НИ ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ-с риск че ставам банален...Е има и други могъщи фирми-и аз искам спонсор да ни са ФИЛИПС,МЕРЦЕДЕС,ГАЗПРОМ,ТЕКСАКО,ФИАТ,СNN,ШЕЛ ИЛИ РОССВОУРОЖЕНИЕ....НО .....Те не са чували къде е България,а камо ли да се занимават с отбор от трета лига на едно от най-слабите първенства в света.Кажете ми друга бургаска и българска фирма дето може да ни обърне внимание,и не само да ни издържа колкото да ни има,ами и да ни направи голям отбор....Не се сещам за такава. Иначе има много фирми които могат да ни дават пари и да кретаме някак си...ИСКАМ ДА КАЖА НЕЩО МНОГО ВАЖНО-ТОВА ЗА ЛУКОИЛ ГО ЧУХ НАИСТИНА,И МОЖЕ И ДА Е СЛУХ,НО АЗ ВЯРВАМ НА ТОЗИ СЛУХ ЗАЩОТО НЕ МИ ОСТАНА ВЕЧЕ НИЩО ДРУГО В КОЕТО ДА ВЯРВАМ.ПРОСТО СЪМ СЕ ХВАНАЛ КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА-НЯМАМ ДРУГА НАДЕЖДА!НЯКОИ ОТ ВАС СА ДОВОЛНИ ОТ ФАКТА САМО ЧЕ НИ ИМА-ПЪК ДОРИ ДА СМЕ И В ОКРЪЖНИТЕ ГРУПИ-Е АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ. СЛЕД КАТО СЪМ ВИДЯЛ С ОЧИТЕ СИ КАК НИ ОКИЧИХА СЪС СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ,И КАК ВДИГАХМЕ КУПИТЕ НА ЛИГАТА,И КАК СМАЗАХМЕ БРАН БЕРГЕН-В ГРУПА ПРОСТО НЯМА КАК ДА МЕ УСТРОЙВА. А КОГАТО ПОСТИГНАХМЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ УСПЕХИ-НА ФЛАНЕЛКИТЕ НИ ГОРДО СТОЕШЕ НАДПИС-"NEFTOCHIM"
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF