Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Първа тренировка за сезона |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
stisho |
| ||
Гост | само едно пояснение футболист във В = на всеки наличен фен ....всеки фен във В = на всеки футболист ........ и така до края на света ...... [ Редактирано ср яну 13 2010, 21:29 ] | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... dach написа ... Сега се замислям, не мога да се сетя. Кой го направи модератор този грубиян? Шейха винаги е бил краен , все някой му е крив. Не виждам как такъв скандален тип би въдворил ред във форума. Да не са ти дигнали колата? rfger:) et4:) stisho написа ... само едно пояснение футболист във В = на всеки наличен фен ....всеки фен във В = на всеки футболист ........ и така до края на света ...... сложно ми идва това ssad: xced) [ Редактирано чт яну 14 2010, 22:33 ] | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... dach написа ... Сега се замислям, не мога да се сетя. Кой го направи модератор този грубиян? Шейха винаги е бил краен , все някой му е крив. Не виждам как такъв скандален тип би въдворил ред във форума. Да не са ти дигнали колата? rfger:) sa seti6, 2 pati ve4e , a uj mi e priqtel | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | dach написа ... MaXiMuM написа ... dach написа ... Сега се замислям, не мога да се сетя. Кой го направи модератор този грубиян? Шейха винаги е бил краен , все някой му е крив. Не виждам как такъв скандален тип би въдворил ред във форума. Да не са ти дигнали колата? rfger:) sa seti6, 2 pati ve4e , a uj mi e priqtel Еми научи се да паркираш... И ме дигнаха 1 път. Ама като не съм паркирал правилно какво да се прави... Въпреки, че паркирах на място, което беше с маркировка за паркиране не бях видял знака. То проблемът е по-скоро в това, че вдигат в събота и неделя, както и че са много големи глобите. | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | fen написа ... отбора ние ташак шефовете пари нямат вие с глупости се занимавате .дайте да се съберем всички и да отидем при тия шефове и при кмета с тия 150000 х. от общината само борчове ще връщаме.мисля че тук трябва да се борим за всеки фен и да се умножаваме да не като първата тренировка трима човека. Това е едно от малкото мнения, които все още са в смисъла на този форум. Защо не обръщате внимание на такива мнения, ами или се заяждате, или се базикате помежду си? Нима този форум е за заяждане и майтапчета?! | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Понеже се чудих,къде да постана малко снимчици реших да е тук.Първа тренировка и за набори 98-2002 Тренировките с най-малките са с Благо Митрев. Станчо,Ганчо и Джамбо ще работят с по-големите. | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | Успех на Благо ...!!! Дано освен на футбол да ги научи и на вярност към зелената идея и никога повече МАЗУТ да не се превръща в шаран ....!!!!!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | сега минах да видя новите игрища и сварих тренировката на малките ;) супер организация, супер условия, личи си че има много таланти в Бургас.. дано Благо и ко. успеят да ги възпитат като мазути :) | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | Той Благо ако не може... | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | Ние можем най-добре!Особено най-малките съм сигурен,че много ще се надъхат и привържат към отбора ако видят подкрепа от наша страна още от сега.Ходихме няколко пъти няколко човека да гледаме камено когато ни представяха,а сега когато вече имаме самостоятелна школа ще е хубаво да получат подкрепа тези момчета.Макар,че още са прясно сформирани и вероятно ще започнат мачове есента и надявам се,че ще има не малко ентусиасти както и информация за мачовете(само да не са от 10 сутринта като тези в камено,че си ебало майката...)! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|