Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Първа тренировка за сезона
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
stisho
ср яну 13 2010, 21:28
Гост
само едно пояснение футболист във В = на всеки наличен фен ....всеки фен във В = на всеки футболист ........ и така до края на света ......

[ Редактирано ср яну 13 2010, 21:29 ]
Най-отгоре
bateto_toshko
чт яну 14 2010, 22:31
Гост
MaXiMuM написа ...

dach написа ...

Сега се замислям, не мога да се сетя. Кой го направи модератор този грубиян?
Шейха винаги е бил краен , все някой му е крив. Не виждам как такъв скандален тип би въдворил ред във форума.

Да не са ти дигнали колата? rfger:)

et4:)
stisho написа ...

само едно пояснение футболист във В = на всеки наличен фен ....всеки фен във В = на всеки футболист ........ и така до края на света ......

сложно ми идва това ssad: xced)

[ Редактирано чт яну 14 2010, 22:33 ]
Най-отгоре
dach
чт яну 14 2010, 23:56
Гост
MaXiMuM написа ...

dach написа ...

Шейха винаги е бил краен , все някой му е крив. Не виждам как такъв скандален тип би въдворил ред във форума.

sa seti6, 2 pati ve4e , a uj mi e priqtel
Най-отгоре
MaXiMuM
пт яну 15 2010, 11:50
Гост
dach написа ...

MaXiMuM написа ...

dach написа ...

sa seti6, 2 pati ve4e , a uj mi e priqtel

Еми научи се да паркираш...
И ме дигнаха 1 път.

Ама като не съм паркирал правилно какво да се прави...
Въпреки, че паркирах на място, което беше с маркировка за паркиране не бях видял знака.

То проблемът е по-скоро в това, че вдигат в събота и неделя, както и че са много големи глобите.
Най-отгоре
PETRUCCIANI
пт яну 15 2010, 13:49
Гост
fen написа ...

отбора ние ташак шефовете пари нямат вие с глупости се занимавате .дайте да се съберем всички и да отидем при тия шефове и при кмета с тия 150000 х. от общината само борчове ще връщаме.мисля че тук трябва да се борим за всеки фен и да се умножаваме да не като първата тренировка трима човека.

Това е едно от малкото мнения, които все още са в смисъла на този форум. Защо не обръщате внимание на такива мнения, ами или се заяждате, или се базикате помежду си? Нима този форум е за заяждане и майтапчета?!
Най-отгоре
Пламенски
пн май 03 2010, 20:06
Гост
Понеже се чудих,къде да постана малко снимчици реших да е тук.Първа тренировка и за набори 98-2002

Тренировките с най-малките са с Благо Митрев. Станчо,Ганчо и Джамбо ще работят с по-големите.
Най-отгоре
geore82
пн май 03 2010, 20:21
Гост
Успех на Благо ...!!! Дано освен на футбол да ги научи и на вярност към зелената идея и никога повече МАЗУТ да не се превръща в шаран ....!!!!!!!!!
Най-отгоре
Slimky
вт май 04 2010, 17:37
Гост
сега минах да видя новите игрища и сварих тренировката на малките ;) супер организация, супер условия, личи си че има много таланти в Бургас.. дано Благо и ко. успеят да ги възпитат като мазути :)
Най-отгоре
strannika
вт май 04 2010, 18:15
Гост
Той Благо ако не може...
Най-отгоре
naftabg
вт май 04 2010, 18:37
Гост
Ние можем най-добре!Особено най-малките съм сигурен,че много ще се надъхат и привържат към отбора ако видят подкрепа от наша страна още от сега.Ходихме няколко пъти няколко човека да гледаме камено когато ни представяха,а сега когато вече имаме самостоятелна школа ще е хубаво да получат подкрепа тези момчета.Макар,че още са прясно сформирани и вероятно ще започнат мачове есента и надявам се,че ще има не малко ентусиасти както и информация за мачовете(само да не са от 10 сутринта като тези в камено,че си ебало майката...)!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF