Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Първа тренировка за сезона |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
localstreiker |
| ||
Гост | naftabg написа ... Ние можем най-добре!Особено най-малките съм сигурен,че много ще се надъхат и привържат към отбора ако видят подкрепа от наша страна още от сега.Ходихме няколко пъти няколко човека да гледаме камено когато ни представяха,а сега когато вече имаме самостоятелна школа ще е хубаво да получат подкрепа тези момчета.Макар,че още са прясно сформирани и вероятно ще започнат мачове есента и надявам се,че ще има не малко ентусиасти както и информация за мачовете(само да не са от 10 сутринта като тези в камено,че си ебало майката...)! сутринта ще бъдат мачовете :) ще давам информация за мач на всеки отбор от школата :) | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | а да дойдеш скоро на някой мач ... :? | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | И аз това го питах преди време , но ме наскочиха 230984230932 човека да ми се карат... | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | nafta youth again написа ... а да дойдеш скоро на някой мач ... :? не става батка тук в квартала има беройци и всеки път ни следят налага се когато има мач да обикаляме из града за да им отвлечем вниманието Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | не мога да разбера на теб какъв ти е проблемът ? | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | nafta youth again написа ... не мога да разбера на теб какъв ти е проблемът ? дърт съм вече и мацките не ми връзват това ми е проблема нали се сещаш за сърдитите старчета започваш дамрънкаш като тях а си още млад остави хората да живеят живота си както решат прави ти каквото смяташ за правилно а на другите сметка недей да държиш [ Редактирано вт май 04 2010, 22:52 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | това да не е като кризата на средна възраст :Д | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | лек аз го питам що не идва вече на мачове ... ти пак скачаш като опарен ... нямам намерение да споря с теб | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | nafta youth again написа ... лек аз го питам що не идва вече на мачове ... ти пак скачаш като опарен ... нямам намерение да споря с теб в скайп ще ти обясня ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|