Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
среща на феновете |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra |
| ||
Гост | среща на феновете на 17.01.10 от 20:00 ч. срещата ще проведе в Ирландски пъб (бившото Падрино в Лазур) срещата е за обсъждане на организацията на феновете и всичко свързано с отбора , но най вече с организацията. заведението се намира зад краставицата на кръстовището за Сарата | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | ако има някаква промяна на мястото и на часа ще пиша | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ultra написа ... среща на феновете на 17.01.10 от 20:00 ч. срещата ще проведе в Ирландски пъб (бившото Падрино в Лазур) срещата е за обсъждане на организацията на феновете и всичко свързано с отбора , но най вече с организацията. заведението се намира зад краставицата на кръстовището за Сарата Програмата ,каква е; т.1 Преглед на изминалата година? т.2 Добри страни и лоши страни ? т.3 Предложения за тази година? ??????? САмо среща за организация,някакси е общо. | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | то е ясно че ще има ........................ [ Редактирано ср яну 13 2010, 21:56 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | предложения за следващата година имаме няколко идеи и иска ме да ги споделим с всички,очи в очи,всеки да си каже мнението и т.н. | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | дай някои подробности! чух, че ще се избира шеф на фенкулба хаха?!?! кажи ква е главната тема на мийтинга да можем да се подготвим и ние непросветениете :) | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Поркай, слушай, кажи ДА и това е.... | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | ултра, видях точката и ми каза, че са затворили пъба, за известно време! | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | sn , пъба е бил в ремонт но вече работи skrewdriver, да ще се избира шев на фенклуба и ще се обсъдят няколко идеи,затова е хубаво да се съберем много хора,за да няма после сърдити всеки може да се кандидатира,ще има гласуване | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Извинявам се че се намесвам,но мисля че и аз имам право на глас за шеф на фен клуба. Понеже няма да мога да дойда на събирането-искам да си дам гласа за ТЕНИСА-не знам под какво име се подвизава във форума(за което се извинявам),но има визия и интелект за лидер.Това е мое мнение и не ангажирам никой с него! НЕКА ГОСПОД И СЪДБАТА СА С ВАС ,УСПЕХ ЗЕЛЕНИ БОЙЦИ !!! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|