Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
среща на феновете |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | 100 % support ви давам! Гласувам - въздържал се! Всички сте зелени все пак, това ми е достатъчно. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ще избираме отховорници ? все едно има 10000 000 000 желаещи има 2-3 човека на кръст на които им се занимава с организиране те са си избрани за отговорници и без нужда от гласуване по-скоро е интересен въпроса с конкретните идеи за начина по който да се случват нещата 1. начин по който да се събират средства така че да е прозрачно и ясно до последната стотинка 2. начин по който да се вземат решения (според мен единствения вариант при който няма да има мрънкане и караници е като се подсигури участието на максималенн брой хора в гласуването а не някой еднолично да казва какво ще става) ако имаме конкретни предложения и сериозни идеи нека да ги споделим тук защото и преди се е случвало да се събираме за да решаваме нещо и срещата се превръща в дискусия в стил - "знайш ко стана снощи на Плаза" нека да избистрим 1-2 конкретни ясни текста които ще се обсъждат и гласуват а не на място да се чудим кво става за мен мислене като "аз теб не съм те виждал значи не си фен" е ограничаващо въпреки всичко Нефтохимик все още е голямо име и не можем да броим феновете на пръстите на едната ръка аз DENIS примерно го познавам добре и е някой на който знам че може да се разчита ... в пълно противоречие с тези които не знаят кой е така че кой кого познава не е критерий кой колко е фен проблемите с финансите и голямото разочарование на много от феновете в това отношение изобщо няма да го коментирам много хора вече казаха "ако ще е така аз пари повече няма да давам" така че дайте да се стегнем и да измислим как да се случват нещата така че да няма съмнения и недоволни винаги нещата могат да се измислят така че да се гласува и обсъжда и на сайта което е най-бързия и неангажиращ начин ако има малък ежемесечен членски внос към организацията който да дава право на мнение и глас отделно от сбирането на средства за конкретни проекти това е само пример който дава насока на организаторите на срещата да зе хванат и да напишат някакъв текст с ясни предложения преди да се събираме и виждаме на живо иначе нещата изглеждат много несериозни и за мен присъствието на такава среща няма смисъл [ Редактирано пт яну 15 2010, 16:26 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | по-ясно казано няма как... абсолютно съгласен... много от решенията се вземат еднолично или от 2-3 човека както стана с парите от жоро танев за хореографията... нямаше гласуване какво се купи, а просто се взеха някви неща.. ок няма лошо, но на мача пак 2ма човека се разпореждаха кога какво ще се пали, и ги палихме нещата на 5 пъти, вместо наведнъж... ефекта щеше да е 10 пъти по-як... но пак това го бяха решили ''специалисти'' в тази област... и не можеше да се оспори това решение... то това е най-малкото де... хиляди примери като този... няма смисъл от избиране на който и да е.. всички можем да си бъдем отговорници, ако се гласува както си трябва, и ако се гласува тук... мисля, че всеки има право на мнение по даден въпрос и подобни класификации ''аз теб не те познавам може да не си фен'' са супер повърхностни... | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | как ще е повърхностно,можеш ли да гарантираш че всички,които четат форума и ще коментират и гласуват са фенове на нафтата,защото аз си мисля ,че странични хора нямат право на глас. А и в момента мога да ти изброя поне 20 човека,фенове,които не влизат във форума,какво правим организация,вие за една стреща оревахете ...... миналата седмица се събрахме 15 човека говорихме от които най0много 5 посещават форума, имаме няколко идеи искаме да ги споделим с всички,затова правим срещата а гласуването ще е за човек които ще събира парите,всеки може да се кандидатира!! | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | мисля че споменах че моите съвсем бегли писания за начин на организация са просто пример явно имя хора които имат идея как ще действаме занапред щом не е повърхностно всичко около тази среща моля ги да ги напишат нещата подробно в прилежен и ясен вид за да можем да ги обсъдим или да предложим нещо повече най-малкото за да можем да разберем какви са намеренията и да сме подготвени да обсъждаме нещата на срещата естествено че не всички посещават сайта така че дайте предложение за информиране и организиране по начин различен от интернет но нещо което е масово и достъпно за всеки а не някава организация за 30тина приятели които се виждат през ден и се събират да пият заедно дайте предложение за 12-годишните които искат да са фенове за 60-годишните които също искат да бъдат такива защото аз познавам 60-годишни хора които подкрепят Нефтохимик според мен факта че не са агиткаджии не ги прави ненужни примерно те в момента не могат да вземат анораци за внуците си защото не познават човека който ги продава с дребното мислене "фен е само който аз познавам и всичко се прави като хората се виждат с мен на живо" само прецаква още повече и без това достатъчно прецаканите неща същото важи естествено и за мислене в стил "всеки фен посещава сайта" естествено че не е вярно просто трябва по-отворен поглед върху нещата и по-сериозни гаранции при организацията конкретно за срещата .... не ми пука кой ще събира парите и изобщо нямам намерение да гласувам за такова нещо ако събирането става по начина по който се случва до момента пак казвам че не са ни проблем личностите а са проблемни методите по които дейтваме когато всичко измислено чисто и ясно това кой е събирача не е чак толкова важно [ Редактирано пт яну 15 2010, 18:06 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | трябва да има месечна вноска, даваща право на глас в земането на решение за каквото и да е... събирането на пари да става по банков път - банкова сметка... 1 титуляр по сметката - касиер, като само той ще има право да тегли пари и при евнтуално изчезване на пари той ще отговаря. естесвено трябва да му се плаща някаква символична сума на месец, за да не се изкушава да пипа. проверка на баланса на сметката на всеки 2 седмици и публикуване на сканиранта разписка във форума. при каквито и да е харчове, да се изисква касова бележка или фактура. ще направим книга, в която да лепим двуседмичния баланс и фактурите. всеки, които поиска да има достъп до тази книга! при правене на каквото и да е/знамена, димки, факли, ленти, брошури, стикери, микери.../, да се разглеждат минимум 4-5 оферти и да се взема най-добрата! за гласуване на решенията - при плащане на членския внос на всеки се дава потребителско име и парола за форума. ако иска да си даде гласа, влиза във форума и гласува. 2010 година навсякъде има нет и едно гласуване отнема не повече от 3 мин. гласуване за всичко! минимум по 1 седмица да е гласуването, за да може всички да се включат... това е само на прима-виста... [ Редактирано пт яну 15 2010, 18:53 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Еми ако има място което да се събираме нещо като фен клуб може подобие и да е, там ще се остават нещата които се правят и всеки ще може там да отиде и да си вземе, какъвто и да е артикул аз не мога да ходя да ги изпращам всеки ден по пощата. За тази цел трябва няколко човека да се ангажират с това. Но както и дае няма да влизаме в подробности. Идеята да има точки които да объсждаме е много добра. Аз предлагам ако искате нещо от сорта на: 1. Събиране на членски внос: кога, къде и каква ще е сумата на месец. 2. Как и по какъв начин ще бъдат използвани събраните пари: хореографии, екскурзии, знамена, транспаранти, фенски артикули и тн. 3. Място което да се събират всички фенове на Нефтохимик, за да може малки големи бебета майки с колички и тн. (може примерно със събраните пари да се взима помещение под наем) 4. Организация за подкрепата на Нефтохимик: пеене по стадионите и всякакви други варианти. ако трябва ще се правят репетиции на празен стадион. Това са някой от нещата, който иска да добавя и вече трябва да се спре с това "аз когато съм ходил по мачове ти къде беше" "ти си тъпо лапе никакъв фен не си" "теб не съм те виждал никакъв фен не си" и такива подобни изказвания. Когато сме единни сме най-силни! Нефтохимик ще е жив докато и ние сме живи! Нефтохимик е голямо име има нужда и от такава организация, защото ако нищо не направим с времето ще ходим по 5 човека на мач и всички ще бъдат с "отбора на бургас" | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | ultra написа ... миналата седмица се събрахме 15 човека говорихме от които най0много 5 посещават форума, Пич, нещо се шегуваш май. Кви са тези фенове които не посещават форума, нямат комп,нет или влизат в милионите други сайтове на отбора и то от 15 човека само 5 влизали. Той чичо ти Дизел стана нет хулиган, а младите не влизали. Може да кажеш , че нещо не ви кефи сайта ,потребителите му и някои предложения ама да излизаш с такива плоски извинения не върви. Незнам дали помните преди години дадох отчет тук във форума за парите които изхарчих като касиер на фен клуб "Зелените" Хайде сега Дреста като е голям и лоялен фен , да каже колко бяха и как се похарчиха парите за Ловеч, после от Танев и последно за стикерите. Защото аз нямам нищо против да давам кинти , но искам да знам как се харчат. | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Е как са изхарчени, не ми ли видя новата кола? | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | dach написа ... ultra написа ... миналата седмица се събрахме 15 човека говорихме от които най0много 5 посещават форума, Пич, нещо се шегуваш май. Кви са тези фенове които не посещават форума, нямат комп,нет или влизат в милионите други сайтове на отбора и то от 15 човека само 5 влизали. Той чичо ти Дизел стана нет хулиган, а младите не влизали. Може да кажеш , че нещо не ви кефи сайта ,потребителите му и някои предложения ама да излизаш с такива плоски извинения не върви. еми еи така ,някой намта компютри,др нямат интренет,а трети изобщо не ги ебе за сайта голчма грешка направих 4е писах тук,хем си знам че само охлюви има,които иска да идва другите да сточт на страна от нас аз като 4овек ви казвам елата да ви кажем кви идеи имаме,вие по4вате да се заяждате,ми ебете се в газа,ако не межете аз ше ви еба.... 6матки | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|