Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Благо Митрев е новият изпълнителен директор на Нефтохимик |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ZA |
| ||
Гост | Благо Митрев е новият изпълнителен директор на Нефтохимик Чет, 2010-01-14 16:14 Бившият полузащитник Благомир Митрев от днес е изпълнителен директор на Нефтохимик (Бургас), съобщиха от клуба. Той наследява поста от Милен Георгиев, който съчетаваше административната работа със състезателната кариера на терена. Оттук нататък Милен Георгиев ще се концентрира само върху представянето си на терена, а Митрев ще работи по административните въпроси. Роденият през 1972-а година Митрев има повече от 300 мача за зелените от Бургас, а в отбора пристига от Берое през 1995-а година. над 12 сезона от състезателната си кариера той е отдал на Нефтохимик, като след края на кариерата си е помощник-треньор и старши треньор на отбора. За последно той беше директор на детско-юношеската школа на Берое, която напусна в началото на седмицата. "Днес имах последен разговор със собственика на фирмата-спонсор Георги Танев и очертахме приоритетите на нашата работа. Наша основна задача на пролет е да възстановим школата, да изградим структура на клуба и да започнем кампания за популяризиране на клуба. Знам, че има доста деца, които останаха на улицата след обединението на школите на Черноморец и Нафтекс и искам да ги привлечем. Все пак това са деца на Бургас", обясни Благо Митрев. "В града има място за два отбора, за две школи, и ние ще се борим за нашето място". Той допълни, че първите треньори в школата на Нефнохимик ще бъдат Ганчо Евтимов и Станчо Цонев, които ще поемат групи. Тренировките ще се провеждат на стадиона в квартал Долно Езерово и на изкуствени терени в града, а надеждите са за помощ от общината, която да позволи използването и на други игрища. Нефтохимик завърши на 6-о място през есента в Югоизточната В група, но промоция в професионалния футбол напролет няма да бъде приоритет, каза още Благо Митрев. -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Добре вдъхва ми надежда, че ще продължим пътя си нагоре .. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Ами добре дошъл отново, Благо! Успех! Да благодарим и на Милен, даде изключително много. Предполагам, че школата ще тренира и на неговите терени,когато ги направи. Успех и на него! [ Редактирано чт яну 14 2010, 17:23 ] | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | Браво вървим нагоре ! търпение и подкрепа се иска от нас :) | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | и Мената, каква роля ще играе... ще бъде само футболист? | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Според мен е хубаво да се отблагодарим на Милен за целия труд който положи през лятото и сега все пак ни има! | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | всякаш имам повече вяра на Милен отколкото Благо .. винаги ми е бил един такъв съмнителен пък Милен не е такъв отворен е за нещата :) и за монопола | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Викаш шанаджия, а ? хахахаах | ||
Най-отгоре | | ||
Arbeit macht frei |
| ||
Гост | Луди ли сте, Благо е мъжкар, отговорен, всеотдаен... Лоялността му е извън съмнение. Добре дошъл, Благо! | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | Много погрешно ще бъде, ако започнете да съпоставяте и противопоставяте малкото хора, които се показват като истински мъже в тези трудни моменти. Или пък да отписвате някого. Сигурен съм, че имаме огромна нужда и от Милен, и от Благо, и от Станчо, и от Митко Стойчев, Трендафилов и т.н. Място и работа има за всички. Беше ненормално досега Милен да е човека-оркестър и да съвместява 5 длъжности. Малко разтоварване на задълженията не само, че е добре, но и е задължително, ако ще се гради нещо. А факта, че именно Благо е човека, който се наема с тази нелека задача мен лично ме прави много щастлив. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|