Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Благо Митрев е новият изпълнителен директор на Нефтохимик |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
vaso |
| ||
Гост | Ние да не сме Барселона .... каква толкова работа мислиш че има спортно техническия ни директор ? Подготвя трансфери ? Урежда лагери ? | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Милен георгиев напуска поста испалнителен директор на нефтохимик поради ангажименти със личният си бизнес но ще продълÿва да помага със каквото може.А нефтохимик поради наводненият терен в долно езерово ще провежда тренирофките си в новопостроената спортна зала в ж/к меден рудник.Това съопщиха по спортните новини на тв скат | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | drebniabs написа ... Милен георгиев напуска поста испалнителен директор на нефтохимик WTF?!?!?!?! Това означава ли, че спира да се испалва? | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | Съмнява ме [ Редактирано сб яну 16 2010, 02:33 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Мената проси, проси, и колкото изпросил - толкоз! Сега явно сменят червея и просията почва наново. Просто сменят лицата белким дадат някой левец. Далеч съм от мисълта, че Благо е по-добър изп. директор от Милен. Всеки ден съм все по-убеден, че в тоя си вариант сме Черноморец-3. Но в тая немотия се радвам, че все пак са решили да ни има. Засега....! | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Абе да ти кажа щом успяхме да просъществуваме досега значи съдбата ни е да вървим напред и да ни има!Респект за Благо! Вярвам че ще ни има и то по-силни и по-напред въпрос на време е! Не ни остава нищо друго освен да гледаме,подкрепяме и да вярваме че имаме бъдеще! Един ден децата и внуците ни ще ходят на мачовете на Нефтохимик и ще бъдат горди от факта че бащите им са били до отбора дори в най-пагубните моменти на Нефтохимик.Бъдете горди че носите точно тази емблема на шаловете си и не се страхувайте да казвате че любимия ви отбор не е Левски,Цска,Челси или Барса ами Нефтохимик! | ||
Най-отгоре | | ||
zelen fen |
| ||
Гост | er:) j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|