Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Благо Митрев е новият изпълнителен директор на Нефтохимик
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
vaso
пт яну 15 2010, 17:35
Гост
Ние да не сме Барселона .... каква толкова работа мислиш че има спортно техническия ни директор ? Подготвя трансфери ? Урежда лагери ?
Най-отгоре
drebniabs
сб яну 16 2010, 00:38
Гост
Милен георгиев напуска поста испалнителен директор на нефтохимик поради ангажименти със личният си бизнес но ще продълÿва да помага със каквото може.А нефтохимик
поради наводненият терен в долно езерово ще провежда тренирофките си в новопостроената спортна зала в ж/к меден рудник.Това съопщиха по спортните новини на тв скат
Най-отгоре
skrewdriver
сб яну 16 2010, 01:35
Гост
drebniabs написа ...

Милен георгиев напуска поста испалнителен директор на нефтохимик

WTF?!?!?!?! Това означава ли, че спира да се испалва?
Най-отгоре
NEFTOCHIMIC_BS
сб яну 16 2010, 02:31
Гост
Съмнява ме

[ Редактирано сб яну 16 2010, 02:33 ]
Най-отгоре
ultra_nafta_svishtov
пн яну 18 2010, 13:31
Гост
Мената проси, проси, и колкото изпросил - толкоз! Сега явно сменят червея и просията почва наново. Просто сменят лицата белким дадат някой левец. Далеч съм от мисълта, че Благо е по-добър изп. директор от Милен. Всеки ден съм все по-убеден, че в тоя си вариант сме Черноморец-3. Но в тая немотия се радвам, че все пак са решили да ни има. Засега....!
Най-отгоре
bAcaRd!
вт яну 19 2010, 01:44
Гост
Абе да ти кажа щом успяхме да просъществуваме досега значи съдбата ни е да вървим напред и да ни има!Респект за Благо! Вярвам че ще ни има и то по-силни и по-напред въпрос на време е! Не ни остава нищо друго освен да гледаме,подкрепяме и да вярваме че имаме бъдеще! Един ден децата и внуците ни ще ходят на мачовете на Нефтохимик и ще бъдат горди от факта че бащите им са били до отбора дори в най-пагубните моменти на Нефтохимик.Бъдете горди че носите точно тази емблема на шаловете си и не се страхувайте да казвате че любимия ви отбор не е Левски,Цска,Челси или Барса ами Нефтохимик!
Най-отгоре
zelen fen
вт яну 19 2010, 13:00
Гост
er:) j7jk:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF