Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нефтохимик с две нови попълнения 19.01.2010 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | то че е супер супер ама нали знаете че това са нензам как да го кажа видяха че нямат бъдеще там и решиха да се върнат или просто ги изгониха де .. а помислете си кои хора не са жени и останаха в нафтата дори и в труден период ... Стамен Ангелов , Мартин Теменлиев , Диян Лефтеров това са хората от стария нафтекс които предпочетоха истинския отбор пред изкуствения | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | То и те големите звезди ма карай. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | Нефтохимик 1986 привлече защитника Георги Петков и нападателя Светослав Козаров. ????? -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Man-Utd написа ... то че е супер супер ама нали знаете че това са нензам как да го кажа видяха че нямат бъдеще там и решиха да се върнат или просто ги изгониха де .. а помислете си кои хора не са жени и останаха в нафтата дори и в труден период ... Стамен Ангелов , Мартин Теменлиев , Диян Лефтеров това са хората от стария нафтекс които предпочетоха истинския отбор пред изкуствения много съм съгласен с теб а иначе тези двамата, въпреки че не са ми любимци, мисля че ще помогнат много за втория полусезон ;) И двамата бягат много :p | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | valjoooo написа ... Нефтохимик 1986 привлече защитника Георги Петков и нападателя Светослав Козаров. ????? -ВРЪЗКА- да и на мен ми го казаха това викам да не е жужо не е вика геша е ... | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Доволен съм от селекцията. Жулиен е класа...ама пък Козаров е МЕГА класа rfger:) Сега ще мачкаме яко. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Доволен съм от селекцията. Жулиен е класа...ама пък Козаров е МЕГА класа rfger:) Сега ще мачкаме яко. Хех....... | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | По темата с днешна дата: Двама юноши на Нефтохимик се върнаха в тима, първа контрола в събота! Това звучи гордо! спорт.бургас24.бг | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | мисля, че това -ВРЪЗКА- дава по-голяма яснота за Геотги Петков от написаното в 7дни спорт [ Редактирано ср яну 20 2010, 10:55 ] | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | това е за друга тема, няма общо с нас ТОВА КАК ДА ГО РАЗБИРАМ КАЖЕТЕ ??? ПП : исках да кажа това как да го рабзирам -ВРЪЗКА- [ Редактирано ср яну 20 2010, 15:51 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|