Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
21.01.2010 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | Нефтохимик 1986 привлича таран Нефтохимик 1986 привлече още един нов футболист.Това е таранът Антонио Тодоров,който през есента носеше екипа на Странджа Металург.Той е шампион с юношите старша възраст на "нафтата" за 2008 година. С отбора тренира и халфът Милен Христов,който за последно игра в Светкавица. "Неговото привличане е почти сигурно", подчерта изпълнителния директор Благо Митрев.Същевременно стана ясно,че първият контролен мач на бургаския отбор в събота срещу Несебър ще се играе да стадиона в Поморие,вместо в Обзор.Двубоят ще започне в 12.30 часа. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta hools |
| ||
Гост | пътуванкаСС | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | Бахти тъпото провалиха ми плаоновете направо с това Поморие..ПУ! | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | Перфе дойде тази промяна.Пътя до Обзор май още е затворен,а и да е отворен е дроб.Само малко раничко мача ма поне по топло да е. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | абе вие луди ли сте за Обзор там се ебът ветровете вие мач искате да има а за този Антонио Тодоров знам, че той почна подготовка с Равда, но явно не са останали очаровани от него там | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Охаааааа, ставаме яко мазутландия..... | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Козаров е в страхотна форма...ще помогне много на отбора sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Въъъъъй ей ся ще ги изкъртим | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | Аз съм на линия за Поморие . | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Антонио е талантливо момче. Един от голмайсторите за Странджа този полусезон! Щеше да почва с равда, но там привлякоха тапета петър колев и нямаше място за него! Със сигорност прави много по малко пропуски от него! За Милен Христов мога да кажа, че винаги е бил надъхан да играе за Нафтата! Познав ме се и ще се раздаде колкото може за отбора, ако дойде при нас! Той беше един от голмайсторите на шарана когато влязоха в А група! Много добър нападател. Ако дойде и той смятам че с Антонио, Милен Христов, Козаров и Мената ще имаме най-доброто нападение в групата! Проблема обаче остава защитата на отбора, където беше и най-слабото ни звено есенния полусезон! А, засега няма попълнения в отбрана! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|