Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ToNkaTaaa
чт яну 21 2010, 17:49
Гост
Нефтохимик 1986 привлича таран

Нефтохимик 1986 привлече още един нов футболист.Това е таранът Антонио Тодоров,който през есента носеше екипа на Странджа Металург.Той е шампион с юношите старша възраст на "нафтата" за 2008 година.
С отбора тренира и халфът Милен Христов,който за последно игра в Светкавица.
"Неговото привличане е почти сигурно", подчерта изпълнителния директор Благо Митрев.Същевременно стана ясно,че първият контролен мач на бургаския отбор в събота срещу Несебър ще се играе да стадиона в Поморие,вместо в Обзор.Двубоят ще започне в 12.30 часа.
Най-отгоре
nafta hools
чт яну 21 2010, 17:50
Гост
пътуванкаСС
Най-отгоре
NEFTOCHIMIC_BS
чт яну 21 2010, 17:55
Гост
Бахти тъпото провалиха ми плаоновете направо с това Поморие..ПУ!
Най-отгоре
ToNkaTaaa
чт яну 21 2010, 17:57
Гост
Перфе дойде тази промяна.Пътя до Обзор май още е затворен,а и да е отворен е дроб.Само малко раничко мача ма поне по топло да е.
Най-отгоре
valjoooo
чт яну 21 2010, 17:58
Гост
абе вие луди ли сте за Обзор там се ебът ветровете вие мач искате да има
а за този Антонио Тодоров знам, че той почна подготовка с Равда, но явно не са останали очаровани от него там
Най-отгоре
Пламенски
чт яну 21 2010, 17:59
Гост
Охаааааа, ставаме яко мазутландия.....
Най-отгоре
Sobieski
чт яну 21 2010, 18:07
Гост
Козаров е в страхотна форма...ще помогне много на отбора sdfm:)
Най-отгоре
Dresta
чт яну 21 2010, 18:41
Гост
Въъъъъй ей ся ще ги изкъртим
Най-отгоре
Mr.GREEN
чт яну 21 2010, 19:56
Гост
Аз съм на линия за Поморие .
Най-отгоре
sn
чт яну 21 2010, 19:57
Гост
Антонио е талантливо момче. Един от голмайсторите за Странджа този полусезон! Щеше да почва с равда, но там привлякоха тапета петър колев и нямаше място за него! Със сигорност прави много по малко пропуски от него!
За Милен Христов мога да кажа, че винаги е бил надъхан да играе за Нафтата! Познав ме се и ще се раздаде колкото може за отбора, ако дойде при нас! Той беше един от голмайсторите на шарана когато влязоха в А група! Много добър нападател. Ако дойде и той смятам че с Антонио, Милен Христов, Козаров и Мената ще имаме най-доброто нападение в групата! Проблема обаче остава защитата на отбора, където беше и най-слабото ни звено есенния полусезон! А, засега няма попълнения в отбрана!
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF