Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
22.01.2010 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | Последно ! Нафтата срещу Несебър от 11 часа Вчера стана ясно,че има нова промяна в часа на контролния мач между отборите на "Нефтохимик 1986" и "Несебър". Двубоят ще започне в 11:00 часа в събота на стадиона в Поморие.Рефер ще бъде Ахмед Ахмед. Същевременно се разбра ,че с "нафтата" тренира Костадин Джамбазов.Има вероятност опитния халф да носи екипа на отбора през пролетния полусезон. Несебърлии тренират в Поморие в очакване на подобряване на метеорологичните условия, за да се качат отново на лагер в Обзор. | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | Утре ще е голям кочан , ма ебал съм му майката.Тан съм. | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Рефер ще бъде Ахмед Ахмед. Този ми е слабост ef4f( rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Mr.GREEN написа ... Утре ще е голям кочан , ма ебал съм му майката.Тан съм. Тоя сняг си ебало майката утре.Нема ходене.... | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Нито Нефтохимик,нито Несебър ще имат някаква полза от този мач.Условията са нечовешки.Това е самоубийство.Мача трябва да се отложи. | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Някой ще ходи ли въобще? | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | diesel написа ... Нито Нефтохимик,нито Несебър ще имат някаква полза от този мач.Условията са нечовешки.Това е самоубийство.Мача трябва да се отложи. нали, ще станат на ледени шушулки ;д [ Редактирано пт яну 22 2010, 23:24 ] | ||
Най-отгоре | | ||
rr0014 |
| ||
Гост | sramota.6to za wapros | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Утре, който не носи домашарка да не си прави труда да влиза на стадиона:) Поне ще е весело. | ||
Най-отгоре | | ||
fen |
| ||
Гост | МАЧ НЯМА ДА ИМА 3-0 СЛУЖЕБНО .НЕСЕБЪР СЕ ОТКАЗАЛИ.МНОГО ИМ БИЛО СТУДЕНО | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|