| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| Ботев - по пътя на Нефтохимик?!? | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| DENIS |
| ||
| Гост | ДАЖЕ НЕ БЯХА И 4-5 ГОДИНИ. БОЛИ МЕ КУРА ЗА БОТЕВ.НИЕ НАС СИ НЕ МОЖЕМ ДА ОПРАВИМ... | ||
| Най-отгоре | | ||
| sn |
| ||
| Гост | Кви декларации за ботев(пловдив) ?! Те за нас интерисували ги?! Първо да оправим нас си, това трянва да ни е целта! | ||
| Най-отгоре | | ||
| SHEIKH` |
| ||
| Гост | Абе стига стига сте се подлагали на някакви си Ботев Те са големи мъже и 15 години щяха да убиват, да колят и т.н Както каза Денис - гледаме си нас, боли ме кура в момента и за Ботев, и за всички други Само някой да е пуснал декларация или нещо друго - гневът на Шейха ще се стовари вурху му. Казах. Хау! | ||
| Най-отгоре | | ||
| Пламенски |
| ||
| Гост | SHEIKH` написа ... Абе стига стига сте се подлагали на някакви си Ботев Те са големи мъже и 15 години щяха да убиват, да колят и т.н Както каза Денис - гледаме си нас, боли ме кура в момента и за Ботев, и за всички други Само някой да е пуснал декларация или нещо друго - гневът на Шейха ще се стовари вурху му. Казах. Хау! Г,упости! Пълни глупости! Навън е студено, що да си изкарваме нослето - ще замръзне! | ||
| Най-отгоре | | ||
| Pirgos |
| ||
| Гост | funktool написа ... абе дошли на финала голям праз... преди 4-5 години като скочиха на нашите фенове в Пловдив 100 на 20? тия неща не се забравят, няма кво да им пишем.. Някои помнят! | ||
| Най-отгоре | | ||
| Arbeit macht frei |
| ||
| Гост | Man-Utd написа ... най-големия отбор в България търпи гавра в момента ... това неможе да стане в нормална държава Ходи се лекувай, тея болшевики ли са най-големият български клуб? Не ставай смешен. | ||
| Най-отгоре | | ||
| NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
| Гост | Канарите са маняци,мен лицно много ми допадат,но чак пък декларации... | ||
| Най-отгоре | | ||
| Man-Utd |
| ||
| Гост | Arbeit macht frei написа ... Man-Utd написа ... най-големия отбор в България търпи гавра в момента ... това неможе да стане в нормална държава Ходи се лекувай, тея болшевики ли са най-големият български клуб? Не ставай смешен. кои са най-големте левски или цска или черноморец ? или кой ? | ||
| Най-отгоре | | ||
| kiko |
| ||
| Гост | ФК Дива Свиня (Цонево) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Arbeit macht frei |
| ||
| Гост | Man-Utd написа ... Arbeit macht frei написа ... Man-Utd написа ... най-големия отбор в България търпи гавра в момента ... това неможе да стане в нормална държава Ходи се лекувай, тея болшевики ли са най-големият български клуб? Не ставай смешен. кои са най-големте левски или цска или черноморец ? или кой ? Нефтохимик Бургас 1962 | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
|
|