Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
26.01.2010 г. |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | човек на теб все нещо не ти харесва толкова много добри новини и на вас пак не ви стига тва са най добрите новини от доста време и аз лично съм много доволен ,че нещата се развиват така мисля ,че за сега това е много добре дори отлично предвид състоянието на отбора и парите с които разполагаме ;) | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | DENIS написа ... Bulgarian Properties Е ФИРМАТА ИМ ПРЕДИ ЕВРОБИЛДИНГ, ЕСТЕСТВЕНО СЛОЖЕНА ЗА КОЛИЧЕСТВО. АБЕ КВО СТАНА С ЛУКОЙЛА? ДИЗЕЛ, ДЕ СА ТВОЙТЕ ХОРА ? Абе,Денис,абе Душко ! Нали преди известно време обещах да не казвам повече нищо по тази тема,а ти пак ме питаш(т.е.ме базикаш) Какво искаш-пак да си навлека гнева на всички администратори,модератори,легендарни фенове и "случайни минувачи",и пак да ме наврат на кучето в гъза?!...Но за теб ще направя изключение,понеже имаш страхотен аватар и ще кажа само на теб,без да чуят другите. "Моите хора" вече са тук ! Не ми вярваш ли?! Е на мен -не,но на Станчо Цонев-предполагам ще повярваш. Искаш доказателства ли ????...Ами ето ти жокер-пресконференцията онзи ден!-"отбора е осигурен финансово до края на годината,има специално заделен бюджет"-Е,как стана тая магия бе ???? До вчера по медиите реваха че ако общината не помогне-едва ли не загиваме,а сега от къде изжеднъж дойдоха парите???......"До 2 години Б група,до 4-А група,школа с над 300 деца,нова база и .....нов стадион в града"-ха ха ха ха-не 3,ами 30 спонсора като тези които имаме в момента да намерим-пак няма да имат финансов ресурс да ни вкарат в елита до 4 години,а за паралелки с над 300 деца и за стадион-просто е утопия. Всички тези неща може да ги осъществи само една могъща компания-ти познай коя е тя,и защо Благо Митрев е толкова надъхан и уверен в това което казва. ......P.S.-М Бус ще е помощна фирма при гостуванията.Феновете ще се извозват с автобусите на рафинерията,но предимство имат работещите в завода и ако останат места за нас-добре,ако не-на помощ идва М Бус..........Не казвай на другите каквото съм ти казал,че пак ще ме юрнат! | ||
Най-отгоре | | ||
Elland |
| ||
Гост | diesel написа ... DENIS написа ... Bulgarian Properties Е ФИРМАТА ИМ ПРЕДИ ЕВРОБИЛДИНГ, ЕСТЕСТВЕНО СЛОЖЕНА ЗА КОЛИЧЕСТВО. АБЕ КВО СТАНА С ЛУКОЙЛА? ДИЗЕЛ, ДЕ СА ТВОЙТЕ ХОРА ? Абе,Денис,абе Душко ! Нали преди известно време обещах да не казвам повече нищо по тази тема,а ти пак ме питаш(т.е.ме базикаш) Какво искаш-пак да си навлека гнева на всички администратори,модератори,легендарни фенове и "случайни минувачи",и пак да ме наврат на кучето в гъза?!...Но за теб ще направя изключение,понеже имаш страхотен аватар и ще кажа само на теб,без да чуят другите. "Моите хора" вече са тук ! Не ми вярваш ли?! Е на мен -не,но на Станчо Цонев-предполагам ще повярваш. Искаш доказателства ли ????...Ами ето ти жокер-пресконференцията онзи ден!-"отбора е осигурен финансово до края на годината,има специално заделен бюджет"-Е,как стана тая магия бе ???? До вчера по медиите реваха че ако общината не помогне-едва ли не загиваме,а сега от къде изжеднъж дойдоха парите???......"До 2 години Б група,до 4-А група,школа с над 300 деца,нова база и .....нов стадион в града"-ха ха ха ха-не 3,ами 30 спонсора като тези които имаме в момента да намерим-пак няма да имат финансов ресурс да ни вкарат в елита до 4 години,а за паралелки с над 300 деца и за стадион-просто е утопия. Всички тези неща може да ги осъществи само една могъща компания-ти познай коя е тя,и защо Благо Митрев е толкова надъхан и уверен в това което казва. ......P.S.-М Бус ще е помощна фирма при гостуванията.Феновете ще се извозват с автобусите на рафинерията,но предимство имат работещите в завода и ако останат места за нас-добре,ако не-на помощ идва М Бус..........Не казвай на другите каквото съм ти казал,че пак ще ме юрнат! Това,което казваш като цяло има смисъл и,ако наистина е вярно ще е cool | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | Elland написа ... diesel написа ... DENIS написа ... Bulgarian Properties Е ФИРМАТА ИМ ПРЕДИ ЕВРОБИЛДИНГ, ЕСТЕСТВЕНО СЛОЖЕНА ЗА КОЛИЧЕСТВО. АБЕ КВО СТАНА С ЛУКОЙЛА? ДИЗЕЛ, ДЕ СА ТВОЙТЕ ХОРА ? Абе,Денис,абе Душко ! Нали преди известно време обещах да не казвам повече нищо по тази тема,а ти пак ме питаш(т.е.ме базикаш) Какво искаш-пак да си навлека гнева на всички администратори,модератори,легендарни фенове и "случайни минувачи",и пак да ме наврат на кучето в гъза?!...Но за теб ще направя изключение,понеже имаш страхотен аватар и ще кажа само на теб,без да чуят другите. "Моите хора" вече са тук ! Не ми вярваш ли?! Е на мен -не,но на Станчо Цонев-предполагам ще повярваш. Искаш доказателства ли ????...Ами ето ти жокер-пресконференцията онзи ден!-"отбора е осигурен финансово до края на годината,има специално заделен бюджет"-Е,как стана тая магия бе ???? До вчера по медиите реваха че ако общината не помогне-едва ли не загиваме,а сега от къде изжеднъж дойдоха парите???......"До 2 години Б група,до 4-А група,школа с над 300 деца,нова база и .....нов стадион в града"-ха ха ха ха-не 3,ами 30 спонсора като тези които имаме в момента да намерим-пак няма да имат финансов ресурс да ни вкарат в елита до 4 години,а за паралелки с над 300 деца и за стадион-просто е утопия. Всички тези неща може да ги осъществи само една могъща компания-ти познай коя е тя,и защо Благо Митрев е толкова надъхан и уверен в това което казва. ......P.S.-М Бус ще е помощна фирма при гостуванията.Феновете ще се извозват с автобусите на рафинерията,но предимство имат работещите в завода и ако останат места за нас-добре,ако не-на помощ идва М Бус..........Не казвай на другите каквото съм ти казал,че пак ще ме юрнат! Това,което казваш като цяло има смисъл и,ако наистина е вярно ще е cool определено има мякъква логика в това изказване... Незнам дали само на мен ми прави впечатление но от няколко седмици в репортажите на скат за волейболният отбор Лукойл Нефтохимик се говори и изписва само НЕФТОХИМИК като това Лукойл не се споменава въобще ...... | ||
Най-отгоре | | ||
Elland |
| ||
Гост | Бюджетът за 2010 год. е напълно гарантиран от фирмата спонсор „Евробилд”, освен нея са привлечени още три спонсора. Освен тях за спонсори са привлечени Бългериан Пропъртис и Домостроене Бургас. Основен спонсор на тима остава Евробилдинг Инженеринг. Кой е 3-тия? ПП:Освен,ако не става дума за превозвача. [ Редактирано пт яну 29 2010, 19:52 ] | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | третия е м-бус | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | [quote] Бюджетът за 2010 год. е напълно гарантиран от фирмата спонсор „Евробилд”, освен нея са привлечени още три спонсора. Освен тях за спонсори са привлечени Бългериан Пропъртис и Домостроене Бургас. Основен спонсор на тима остава Евробилдинг Инженеринг. Кой е 3-тия? ПП:Освен,ако не става дума за превозвача. ТРЕТИЯТ Е.... -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | моля се на Господ да е той | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Elland написа ... Бюджетът за 2010 год. е напълно гарантиран от фирмата спонсор „Евробилд”, освен нея са привлечени още три спонсора. Освен тях за спонсори са привлечени Бългериан Пропъртис и Домостроене Бургас. Основен спонсор на тима остава Евробилдинг Инженеринг. Кой е 3-тия? ПП:Освен,ако не става дума за превозвача. ЕлКабел! | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | начи имаме 400 000 кинта за тая година ... засега .. т.е. б група догодина ! ае наздраве пиянки , алкажи и утаикии :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|