Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Пламенски
сб яну 30 2010, 20:56
Гост
Пичове, не знам бюджет,мюджет но днес картинката беше повече от трагична. Играхме фланелки с къси ръкави.Всеки с квото могъл подплътил отдолу, без клинове....1/3 бяха със шуби МАСС, другата с 1/3 с МАКРОН. И на двата модела гордо стоеше емблемата на ПФК НАФТЕКС. Малката Цана загряваше с горница ,която рекламираше NAFTEX . Митко Трендафилов след смяната, беше с шуба на Черноморец 919.......
Не знам, за какво са парите но отбора трябва да има нормална екипировка все пак.
Най-отгоре
fen
сб яну 30 2010, 21:21
Гост
с тези 150000 ако ги да дат малко се съмниавам ще направят поне календари те пък ще са по евтини щото януари свърши.и на мен ми е обидно да ги гледам така но пак ще кажат нали ни има но пак агония пак без пори до кога ли
Най-отгоре
nafta youth again
сб яну 30 2010, 22:22
Гост
1 въпрос имам ... абе М-бус май имат нещо общо със Събев ..до колкото помня спират на паркинга на стадион Лазур... моля някой който е по наясно да даде яснота...
Най-отгоре
drebniabs
сб яну 30 2010, 22:51
Гост
Фирма “М-Бус” ООД работи със около 100 автобуса, от които чисто нови са 26 и още 12 на възраст до 5 години. Обслужват се най-големия брой междуселищни автобусни линии в Бургаска област – от Бургас до Поморие, Слънчев бряг, Несебър, Айтос, Карнобат, Камено и Малко Търново. Поети са и четири междуобластни линии – до Сливен, Ямбол, Велико Търново, Варна. Изпълнител е по договори в три общини – основно с община Бургас по повечето линии, с община Карнобат,където фирмата извършва и градските превози и община Малко Търново, където фирмата е единствен превозвач.

Най-голямата частна транспортна фирма в региона “МБус” успешно развива нов тип превоз, като комбинира две от линиите, които обслужва. Това са две от най-редовните и натоварени направления – Айтос-Бургас и Бургас-Варна.

Фирмата спечели и конкурс за отдаването на автогарата в гр.Карнобат на концесия за срок от 35 години. Съгласно договора, превозвачът ще направи основен ремонт на сградата, ще инвестира в изграждането на нови сектори за автобуси и пътници, както и в благоустрояване на прилежащите паркинги и терени.

Единствената фирма на територията на Бургаска област, която работи по договор за възлагане с повече от една община. Единствената фирма в страната, която работи по т.нар. “комбинирани превози” с БДЖ.
Най-отгоре
Man-Utd
сб яну 30 2010, 22:53
Гост
един приятел от моя клас баща му има 4 автобуса във фирмата
Най-отгоре
drebniabs
сб яну 30 2010, 23:03
Гост
-ВРЪЗКА- По всичко личи, че проектът на ПСФК „Черноморец - Бургас" ще бъде завършен възможно най-бързо. Желаните темпове са плод на усилията и професионализма на фирмите от град Бургас, ангажирани с кампуса: „Торкрет", „Дорослава", „Евробилд - Георги Танев", „Онтарио спорт" и „Дизайн перфект"..........
Забележете само коя е една от фирмите която е ангажирана да работи върху завършването на кампуса гнездо на акули!!!!!Георги Танев
Най-отгоре
Bobi
сб яну 30 2010, 23:06
Гост
Това сме го забелязали .
Най-отгоре
Man-Utd
сб яну 30 2010, 23:26
Гост
все пак трябва да печели от някаде за да може да ни дава пари .. замислете се :)
Най-отгоре
ToNkaTaaa
сб яну 30 2010, 23:29
Гост
Пламенски написа ...

Пичове, не знам бюджет,мюджет но днес картинката беше повече от трагична. Играхме фланелки с къси ръкави.Всеки с квото могъл подплътил отдолу, без клинове....1/3 бяха със шуби МАСС, другата с 1/3 с МАКРОН. И на двата модела гордо стоеше емблемата на ПФК НАФТЕКС. Малката Цана загряваше с горница ,която рекламираше NAFTEX . Митко Трендафилов след смяната, беше с шуба на Черноморец 919.......
Не знам, за какво са парите но отбора трябва да има нормална екипировка все пак.

Брат ,забелязал съм че в почти всички контроли всеки играе с каквото си иска,само да има цветовете на отбора за който играе.Ония ден по Канал 3 даваха там контролата на Цска,всеки беше облечен какти си иска,един с ръкавици,друг с анцуг надолу,трети с ушанки,четвърти с шапка ,пети фанелки къс ръкав.Тва няма никакво значение с какво са облечени на контролните мачове.Важното да имат същите фанелки нагоре дали с къс или дълъг ръкав.А колкото до тоя кампус дето го строят Евробилдинг,преди време беше казано че е просто бизнес сделка,нищо повече.При положение че са получили проект за изпълнение по време на криза,какво да го отхвърлят ли ?
Най-отгоре
geore82
сб яну 30 2010, 23:37
Гост
ToNkaTaaa написа ...

Пламенски написа ...

Брат ,забелязал съм че в почти всички контроли всеки играе с каквото си иска,само да има цветовете на отбора за който играе.Ония ден по Канал 3 даваха там контролата на Цска,всеки беше облечен какти си иска,един с ръкавици,друг с анцуг надолу,трети с ушанки,четвърти с шапка ,пети фанелки къс ръкав.Тва няма никакво значение с какво са облечени на контролните мачове.Важното да имат същите фанелки нагоре дали с къс или дълъг ръкав.А колкото до тоя кампус дето го строят Евробилдинг,преди време беше казано че е просто бизнес сделка,нищо повече.При положение че са получили проект за изпълнение по време на криза,какво да го отхвърлят ли ?

Бизнеса си е бизнес и не трябва да има нищо общо с футбола но незнам дали някой от вас знае че Събев не е дал нито един лев на Евробилд за кампоса ...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF