Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
26.01.2010 г. |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
diesel |
| ||
Гост | ToNkaTaaa написа ... Пламенски написа ... Пичове, не знам бюджет,мюджет но днес картинката беше повече от трагична. Играхме фланелки с къси ръкави.Всеки с квото могъл подплътил отдолу, без клинове....1/3 бяха със шуби МАСС, другата с 1/3 с МАКРОН. И на двата модела гордо стоеше емблемата на ПФК НАФТЕКС. Малката Цана загряваше с горница ,която рекламираше NAFTEX . Митко Трендафилов след смяната, беше с шуба на Черноморец 919....... Не знам, за какво са парите но отбора трябва да има нормална екипировка все пак. Брат ,забелязал съм че в почти всички контроли всеки играе с каквото си иска,само да има цветовете на отбора за който играе.Ония ден по Канал 3 даваха там контролата на Цска,всеки беше облечен какти си иска,един с ръкавици,друг с анцуг надолу,трети с ушанки,четвърти с шапка ,пети фанелки къс ръкав.Тва няма никакво значение с какво са облечени на контролните мачове.Важното да имат същите фанелки нагоре дали с къс или дълъг ръкав.А колкото до тоя кампус дето го строят Евробилдинг,преди време беше казано че е просто бизнес сделка,нищо повече.При положение че са получили проект за изпълнение по време на криза,какво да го отхвърлят ли ? МИ ТО АКО НЕ БЕШЕ КАМПУСА ДОСЕГА ДА БЯХМЕ ГУШНАЛИ БУКЕТА.АЗ КАТО КАЗАХ ПРЕДИ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ЗАВИСИМ ОТ ОНЯ(м.с.) МЕ НАПРАВИХА НА БЪЗ И КОПРИВА....АМА ПОТЪРПЕТЕ ОЩЕ МАЛКО ДЕ....ШИ ВИЙТИ С КЪФ ЕКИП ШСА НАШТЕ В ПЪРВИЯ ПРОЛЕТЕН КРЪГ. | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | drebniabs написа ... -ВРЪЗКА- По всичко личи, че проектът на ПСФК „Черноморец - Бургас" ще бъде завършен възможно най-бързо. Желаните темпове са плод на усилията и професионализма на фирмите от град Бургас, ангажирани с кампуса: „Торкрет", „Дорослава", „Евробилд - Георги Танев", „Онтарио спорт" и „Дизайн перфект".......... Забележете само коя е една от фирмите която е ангажирана да работи върху завършването на кампуса гнездо на акули!!!!!Георги Танев добре е майка му пари от де..... | ||
Най-отгоре | | ||
NBFC |
| ||
Гост | diesel написа ... ToNkaTaaa написа ... Пламенски написа ... Пичове, не знам бюджет,мюджет но днес картинката беше повече от трагична. Играхме фланелки с къси ръкави.Всеки с квото могъл подплътил отдолу, без клинове....1/3 бяха със шуби МАСС, другата с 1/3 с МАКРОН. И на двата модела гордо стоеше емблемата на ПФК НАФТЕКС. Малката Цана загряваше с горница ,която рекламираше NAFTEX . Митко Трендафилов след смяната, беше с шуба на Черноморец 919....... Не знам, за какво са парите но отбора трябва да има нормална екипировка все пак. Брат ,забелязал съм че в почти всички контроли всеки играе с каквото си иска,само да има цветовете на отбора за който играе.Ония ден по Канал 3 даваха там контролата на Цска,всеки беше облечен какти си иска,един с ръкавици,друг с анцуг надолу,трети с ушанки,четвърти с шапка ,пети фанелки къс ръкав.Тва няма никакво значение с какво са облечени на контролните мачове.Важното да имат същите фанелки нагоре дали с къс или дълъг ръкав.А колкото до тоя кампус дето го строят Евробилдинг,преди време беше казано че е просто бизнес сделка,нищо повече.При положение че са получили проект за изпълнение по време на криза,какво да го отхвърлят ли ? МИ ТО АКО НЕ БЕШЕ КАМПУСА ДОСЕГА ДА БЯХМЕ ГУШНАЛИ БУКЕТА.АЗ КАТО КАЗАХ ПРЕДИ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ЗАВИСИМ ОТ ОНЯ(м.с.) МЕ НАПРАВИХА НА БЪЗ И КОПРИВА....АМА ПОТЪРПЕТЕ ОЩЕ МАЛКО ДЕ....ШИ ВИЙТИ С КЪФ ЕКИП ШСА НАШТЕ В ПЪРВИЯ ПРОЛЕТЕН КРЪГ. Дизел ти няма ли да спреш да се намираш на приказки ?! | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Той все още е твърдо убеден, че "Лукойл идват" :) Нека бе. Хубаво е да има такива оптимисти. Блажени са вярващите :) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ToNkaTaaa написа ... Пламенски написа ... Пичове, не знам бюджет,мюджет но днес картинката беше повече от трагична. Играхме фланелки с къси ръкави.Всеки с квото могъл подплътил отдолу, без клинове....1/3 бяха със шуби МАСС, другата с 1/3 с МАКРОН. И на двата модела гордо стоеше емблемата на ПФК НАФТЕКС. Малката Цана загряваше с горница ,която рекламираше NAFTEX . Митко Трендафилов след смяната, беше с шуба на Черноморец 919....... Не знам, за какво са парите но отбора трябва да има нормална екипировка все пак. Брат ,забелязал съм че в почти всички контроли всеки играе с каквото си иска,само да има цветовете на отбора за който играе.Ония ден по Канал 3 даваха там контролата на Цска,всеки беше облечен какти си иска,един с ръкавици,друг с анцуг надолу,трети с ушанки,четвърти с шапка ,пети фанелки къс ръкав.Тва няма никакво значение с какво са облечени на контролните мачове.Важното да имат същите фанелки нагоре дали с къс или дълъг ръкав........ Ей Тонката, като си толкова наблюдателен, да си видял футболист на ЦСКА с шуба на Левски. Стига си говорил глупости. Милен и МС с шуби отпреди 10 години. Дражо с шуба Cosmos от незнам от ,колко време.....Под фланелките си играят с обикновенни памучени тенсики, при положение, че една тениска от модерна материя,която изкарва потта навън стува около 30-50 лв! Не ми ги разправяй тези на мен.НЯма да цитирам име, ама момчето каза, че цистит ще хванат скоро време. Болно е ,като ги гледам така - разхайтена команда! Това трябва да е върпос номер 1 към Благо. | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Той все още е твърдо убеден, че "Лукойл идват" :) Нека бе. Хубаво е да има такива оптимисти. Блажени са вярващите :) Aми вие като не сте от "вярващите" къде сте тръгнали тогава боси през тръните ве !!?? На какво и на кой се надявате?! На М бус ли !!??-дето шофьорите им въртят до Варна за 550 лв на месец,или на Домостроене? А и за какво носим името "НЕФТОХИМик",за тоя дето духа ли??? Ами тогава по добре да сменим името на отбора-по добре да сме "Строител"-и без това все от този бранш са и Евробилдинг,и Домостроене,и Пропертис,а и това е първото име на отбора ни от 1962 г. Бил съм се намирал на приказки!!??-айде де!! ...А всички тука вие кво правите-да не би да правите Нефтохимик евро-отбор?! От тук нататък не бих искал никой да ми прави забележка за коментарите,още повече че спазвам добрия тон и не обиждам никого.На който не му харесват-да не им обръща внимание.Затова е този форум-всеки да каже каквото мисли или за каквото мечтае-а времето ще покаже кой крив и кой прав. Да,моите коментари може и да не се харесват на много от вас,но не ощетяват никой.А действията на някои фенове ощетиха отбора,както и мен и още стотици бургазлии ,като ни лишиха от възможноста да гледаме 4 домакински мача на любимия отбор,без да сме виновни за нищо.....Да Максимум,убеден съм че "ще дойдат"-а теб и другите съфорумници-никой не ви кара да вярвате....То и на мен не ми е интересно постоянно да чета-за Еврофутбол,за телефони,за това кой къде се напил,и на кой отбор сте набили феновете,ама не съм направил забележка на никой-нали?! | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | diesel написа ... MaXiMuM написа ... Той все още е твърдо убеден, че "Лукойл идват" :) Нека бе. Хубаво е да има такива оптимисти. Блажени са вярващите :) Aми вие като не сте от "вярващите" къде сте тръгнали тогава боси през тръните ве !!?? На какво и на кой се надявате?! На М бус ли !!??-дето шофьорите им въртят до Варна за 550 лв на месец,или на Домостроене? А и за какво носим името "НЕФТОХИМик",за тоя дето духа ли??? Ами тогава по добре да сменим името на отбора-по добре да сме "Строител"-и без това все от този бранш са и Евробилдинг,и Домостроене,и Пропертис,а и това е първото име на отбора ни от 1962 г. Бил съм се намирал на приказки!!??-айде де!! ...А всички тука вие кво правите-да не би да правите Нефтохимик евро-отбор?! От тук нататък не бих искал никой да ми прави забележка за коментарите,още повече че спазвам добрия тон и не обиждам никого.На който не му харесват-да не им обръща внимание.Затова е този форум-всеки да каже каквото мисли или за каквото мечтае-а времето ще покаже кой крив и кой прав. Да,моите коментари може и да не се харесват на много от вас,но не ощетяват никой.А действията на някои фенове ощетиха отбора,както и мен и още стотици бургазлии ,като ни лишиха от възможноста да гледаме 4 домакински мача на любимия отбор,без да сме виновни за нищо.....Да Максимум,убеден съм че "ще дойдат"-а теб и другите съфорумници-никой не ви кара да вярвате....То и на мен не ми е интересно постоянно да чета-за Еврофутбол,за телефони,за това кой къде се напил,и на кой отбор сте набили феновете,ама не съм направил забележка на никой-нали?! Що бе мен ме кефи. Аз не ти правя забележка, а по скоро ти коментирам мнението, което доколкото си спомням не е забранено... Лошо няма. Вярвай си в каквото си поискаш. Ти вярваш в рафинерията, Порточанов вярваше в кувейтските инвеститори, други пък на никой не вярват. Само че има една съществена работа и тя е, че няма нищо реално в мечтите ти. Т.е. всички искаме да стане това нещо по този начин и да имаме един много силен инвеститор зад гърба ни като Лукойл и т.н., но просто тъжната истина е друга. Освен това никой не разбира ти за кого говориш - за Лукойл Нефтохим или за Лукойл България. Защото в единия момент разправяш за "НЕФТОХИМик", а в едни други твои мнения гледах, че намесваш и Валентин Златев. Работата е такава, че тука никой не се дразни на мечтите ти. По-скоро всички се дразнят за това, че говориш с такава убеденост на вътрешноинформиран човек какъвто всъщност не си. Досега много много не съм ти отговарял, защото не съм ти обръщал внимание, но сега реших да го направя, защото в мнението си написа няколко съществени глупости. 1. "Aми вие като не сте от "вярващите" къде сте тръгнали тогава боси през тръните ве !!?? На какво и на кой се надявате?" - тук много се разминават философиите ни...Трябва да съм фен на Нафтата само ако съм твърдо убеден, че ще дойде някакъв спасителен бряг ли? Аз си подкрепям отбора независимо от състоянието му. Подкрепял съм го винаги и винаги ще го подкрепям. Ако го няма този отбор, значи просто няма да имам любим футболен отбор. 2. "Бил съм се намирал на приказки!!??-айде де!! ...А всички тука вие кво правите-да не би да правите Нефтохимик евро-отбор?! - феновете на отбора са фенове, защото така чувстват. Не защото някой ги задължава да бъдат фенове. Работата на феновете е да подкрепят отбора си от сърце. Не ми е работа да правя Нефтохимик евро-отбор. Това е работа на ръководителите, които са се захванали с това. Ти имаш право на избор. Или отиваш да подкрепяш Нефтохимик, или не го правиш или подкрепяш който си искаш. 3. "От тук нататък не бих искал никой да ми прави забележка за коментарите,още повече че спазвам добрия тон и не обиждам никого.На който не му харесват-да не им обръща внимание." - именно...ти искаш да не ти обръщат внимание, когато пишеш своите си филми, а в случая аз написах нещо съвсем безобидно, но ти скочи да ми разясняваш какво трябва и какво не трябва да коментирам. И аз спазвам добрия тон и не съм те обиждал. Като не ти харесва какво съм написал - скрол-ваш малко надолу и сменяш темата. Айде, надявам се да си разбрал най-накрая какво се опитват да ти кажат хората. Всичко е резюмирано в горните 3 точки. 5ytg:) | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | Спрете да се зяждате със дизел ве мамка му стара | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | MAXIMUM Е ПРАВ,ЧЕ ФИЛОСОФИИТЕ НИ СА РАЗЛИЧНИ. НЕ СЕ СЪРДЯ НА НИКОЙ,НЕ СЕ СЪРДЕТЕ И НА МЕН. ЯВНО НЕ СЪМ ЗА ТОЗИ САЙТ.ЖИВЯЛ СЪМ В ДРУГО ВРЕМЕ,КОГАТО НЕ МОЖЕЖЕ НИКОЙ ДА НАПИШЕ "Цаци жалки" или "гадни мазути" или "буфери нещастни". ТОГАВА ВСИЧКИ БЯХМЕ И ЧЕРНОМОРЦИ И ЛОКОМОТИВЦИ И НЕФТОХИМИЦИ.ВСЕКИ НОСЕШЕ В СЪРЦЕТО СИ ПОВЕЧЕ НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ОТБОРИ,НО ХОДЕХМЕ НА ВСИЧКИ МАЧОВЕ.ПОМНЯ КАКВО БЕШЕ НАЧАЛОТО НА ГОЛЕМИЯ НЕФТОХИМИК,КОГАТО РАФИНЕРИЯТА СЕ ЗАЕ СЕРИОЗНО. БЕШЕ 1990-91...СЛЕД 3-4 ГОДИНИ ВЕЧЕ БЯХМЕ В ЕЛИТА,А СЛЕД ОЩЕ 2 БЯХМЕ ВЕЧЕ НАЙ-СИЛНИЯ,НАЙ-РЕЗУЛТАТНИЯ И НАЙ-МОДЕРНО ИГРАЕЩИЯ ОТБОР. ИСКАМИ СЕ ТОВА ПАК ДА СЕ ПОВТОРИ..........ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ДА УЧАСТВАМ ВЪВ ФОРУМА НАЙ-ВЕЧЕ КАТО ЧИТАТЕЛ и СТРАНИЧЕН НАБЛЮДАТЕЛ......УСПЕХ НА ВСИЧКИ,И ДАНО ПАК ДА СТАНЕМ ТОВА КОЕТО БЯХМЕ !..........."НИЕ СМЕ ЗЕЛЕНАТА МАШИНА-ЩЕ СМЕ С ВАС ДО СЕТНИЯ СИ ЧАС.....РОЖБАТА СМЕ НИЙ НА "НЕФТОХИМА"...НИЕ СМЕ-НЕФТОХИМИК БУРГАС !!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | Пламенски написа ... ToNkaTaaa написа ... Пламенски написа ... Пичове, не знам бюджет,мюджет но днес картинката беше повече от трагична. Играхме фланелки с къси ръкави.Всеки с квото могъл подплътил отдолу, без клинове....1/3 бяха със шуби МАСС, другата с 1/3 с МАКРОН. И на двата модела гордо стоеше емблемата на ПФК НАФТЕКС. Малката Цана загряваше с горница ,която рекламираше NAFTEX . Митко Трендафилов след смяната, беше с шуба на Черноморец 919....... Не знам, за какво са парите но отбора трябва да има нормална екипировка все пак. Брат ,забелязал съм че в почти всички контроли всеки играе с каквото си иска,само да има цветовете на отбора за който играе.Ония ден по Канал 3 даваха там контролата на Цска,всеки беше облечен какти си иска,един с ръкавици,друг с анцуг надолу,трети с ушанки,четвърти с шапка ,пети фанелки къс ръкав.Тва няма никакво значение с какво са облечени на контролните мачове.Важното да имат същите фанелки нагоре дали с къс или дълъг ръкав........ Ей Тонката, като си толкова наблюдателен, да си видял футболист на ЦСКА с шуба на Левски. Стига си говорил глупости. Милен и МС с шуби отпреди 10 години. Дражо с шуба Cosmos от незнам от ,колко време.....Под фланелките си играят с обикновенни памучени тенсики, при положение, че една тениска от модерна материя,която изкарва потта навън стува около 30-50 лв! Не ми ги разправяй тези на мен.НЯма да цитирам име, ама момчето каза, че цистит ще хванат скоро време. Болно е ,като ги гледам така - разхайтена команда! Това трябва да е върпос номер 1 към Благо. говорихме за това с което играят на терена.А не след това какви якета и шуби слагат | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|