Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
[анкета] Фенклуб София |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Желаете ли фенклуб София да бъде възстановен? (Моля да гласуват само фенове от София.) Да! Не! Все ми е тая!
Нямате права да гласувате в тази анкета
гласувания: 19 [ Редактирано ср яну 27 2010, 22:20 ] | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | да разбира се | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | markov написа ... да разбира се А ти от София ли си? | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Аз смятам, че не сме толкова много, че чак да се делим на Бургас, София, Свищов, Варна и др. ! Владо мисля, че по-добре да помагате на тукашния фен-клуб с месечна вноска, защото нещата, за които ще се използват парите ще бъдат за всички нас! По-добре да се обеденим в едно, отколкото да мислим и делим на две! В момента според мен трябва да сме едно цяло. | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | И аз съм на това мнение, няма нужда от такъв фенклуб. Организацията за мачове си я имаме и я съобщаваме тук. Ще си внасяме пари към централния фенклуб и това е :) | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Никой не се дели и преди не сме се делили! Идеята е всички фенове да сме по-организирани. Колкото до помощта с вноски към фенклуба в Бургас, това не е проблем, тъй като може да се измисли нещо по-глобалнло на ниво фенклубове. | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | вие вземете да доидете за неделя, пук другото ще го решите после | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | berzerker написа ... вие вземете да доидете за неделя, пук другото ще го решите после няма да мога аз ;( чак за мача с Равда | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | berzerker написа ... вие вземете да доидете за неделя, пук другото ще го решите после То ако беше толкова лесно да идваме до Бургас, нямаше да има смисъл да се мисли за фенклуб тук. | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | маналата година много добре се организирахте,бяхте на подчти всички мачове Браво,подължавайте така !!! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|