Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ЛУКОЙЛ |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
diesel |
| ||
Гост | Правя последно изключение по този въпрос,и искам да разясня как стои въпроса с рафинерията-смятам че източника ми е надежден.Условието на Златев е било да се вземе земята около ст."Червено знаме" и да се построят там тенис-кортове.В замяна Лукоил щял да поеме издръжката на отбора и реконструкцията на стадиона.Проблема обаче бил че земите били на оня -Георги Иванов от Екоклима,а той не искал да ги продава.Колко е вярно всичко това-аз не мога да кажа-не съм запознат с тези неща.Просто само го отбелязвам. [ Редактирано чт фев 04 2010, 18:50 ] | ||
Най-отгоре | | ||
KoHcTaHTuH |
| ||
Гост | Колега,аз мога да кажа със сигурност,че не е така. ПП: въпрос към теб... ти да нямаш детска мечта да работишв ЛукОйл ? | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | KoHcTaHTuH написа ... Колега,аз мога да кажа със сигурност,че не е така. ПП: въпрос към теб... ти да нямаш детска мечта да работишв ЛукОйл ? ХА ХА ХА-Детска мечта !? Че аз през соца-можех да работя където си поискам бе колега. Тогава беше НХК-де,и когато тъкмо си пиехме втората ракия-единия от моите набори викаше-"трябва да отивам нощна"-там работеше,и искаше и мен да уреди,ама как да отида като те взимаха по 160 лв заплата,а аз в ДАП-а-над 300 ?! | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | И ква изгода ще има Златев да се направят тенис кортове около стадиона ? | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Предполагам да се играе тенис на тях. . . | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | ToNkaTaaa написа ... И ква изгода ще има Златев да се направят тенис кортове около стадиона ? Доколкото съм чувал той спонсорирал наши млади таланти в този спорт | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | А според мен точно този път - Дизела е на прав път... j7jk:) [ Редактирано ср фев 03 2010, 22:08 ] | ||
Най-отгоре | | ||
n0n4ev |
| ||
Гост | Има логика. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | това че парцела зад стадиона е на георги иванов е вярно само не мога да разбера защо да не иска да ги продава след като върху започнатата там сграда от години виси плакат "за продан" Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Това е финт ! rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|