Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ЛУКОЙЛ |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | diesel написа ... ultra_nafta_svishtov написа ... Смях и илюзии. Не искам парите на руснаците. Където стъпят все лайнории. Само дето за 10 години не мога да преброя титлите,купите,медалите и отличията на Лукоил-Академик и Лукоил Нефтохимик.Хората ви казаха че са на ПЪРВО място като фирма в България,а ние тука с големите претенции-такива били,онакива били,не сме ги искали и т.н. Ами ай като не ги искаме -да си стоим цял живот на село,и шарана да има 20 000 на мач.Ние не сме за нищо.И Роман Абрамович да ни вземе-и на него ще намерим кусури... По-добре зелени във В, от колкото червени в А, Б или където и да е другаде !!! Единственото, което искам е Нефтохимик да играе на собствения си стадион, не ми трябват титли, ако на теб ти трябват, това си е твой проблем! Предпочитам 1000 на стадиона, но да им пука за нафтата, от колкото 20000 и всички да чоплят в такт! НИЕ СМЕ НЕФТОХИМИК, НЕ СМЕ НИЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ Редактирано ср апр 14 2010, 18:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | абсолютно съгласен! и аз предпочитам стадион за 5000 човека, но да знам че всички до един са фенове на нафтата, а не 20000 семкаджии. | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Latino_Heat написа ... diesel написа ... ultra_nafta_svishtov написа ... Смях и илюзии. Не искам парите на руснаците. Където стъпят все лайнории. Само дето за 10 години не мога да преброя титлите,купите,медалите и отличията на Лукоил-Академик и Лукоил Нефтохимик.Хората ви казаха че са на ПЪРВО място като фирма в България,а ние тука с големите претенции-такива били,онакива били,не сме ги искали и т.н. Ами ай като не ги искаме -да си стоим цял живот на село,и шарана да има 20 000 на мач.Ние не сме за нищо.И Роман Абрамович да ни вземе-и на него ще намерим кусури... По-добре зелени във В, от колкото червени в А, Б или където и да е другаде !!! Единственото, което искам е Нефтохимик да играе на собствения си стадион, не ми трябват титли, ако на теб ти трябват, това си е твой проблем! Предпочитам 1000 на стадиона, но да им пука за нафтата, от колкото 20000 и всички да чоплят в такт! НИЕ СМЕ НЕФТОХИМИК, НЕ СМЕ НИЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И кой е нашия стадион??? Червено знаме ли ??? Аз пък предпочитам 20 000 които да им пука за Нефтохимик.Било е,и пак може да бъде! А като бяхме розови не ходехме ли на мачове???? Аз ходя и още преди да станем зелени-Локомотив играеше в червено и черно.А и никъде не е казано че трябва да сме червени.И казах "не сме за нищо" а не "ние сме нищо" ДА, НИЕ СМЕ НЕФТОХИМИК,а не някакъв селски отбор за да се задоволявам с 1000 зрители и В група | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | И двамата знаем кой е нашия стадион! Това за 20 000 да им пуказа нафтата, няма да стане никога! Ако им пукаше щяха ли да ходят вмомента на мачове на шарана, а ? На семките не им пука дали е Нефтохимик или черноморец, те са за силните на деня! Колелото се върти, един ден ние ще сме на тяхно място! Къде съм казал, че когато бяхме розови не сме ходили по мачове? Ок, кажи защо не сме за нищо? Кво калпави ли сме, че си отстояваме наще идеи ? НЕФТОХИМИК никога не е бил селски отбор и НИКОГА няма да бъде! [ Редактирано ср апр 14 2010, 19:27 ] | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Latino_Heat написа ... И двамата знаем кой е нашия стадион! Това за 20 000 да им пуказа нафтата, няма да стане никога! Ако им пукаше щяха ли да ходят вмомента на мачове на шарана, а ? На семките не им пука дали е Нефтохимик или черноморец, те са за силните на деня! Колелото се върти, един ден ние ще сме на тяхно място! Къде съм казал, че когато бяхме розови не сме ходили по мачове? Ок, кажи защо не сме за нищо? Кво калпави ли сме, че си отстояваме наще идеи ? НЕФТОХИМИК никога не е бил селски отбор и НИКОГА няма да бъде! Ами казах че не сме за нищо защото все намираме косури на този или онзи-тези били гадове,другите нямали пари,третите щели да ни сложат червени екипи-имам предвид евентуални спонсори.Ясно е че няма да може да се угоди на всички.Попитах те за това дали сме ходили през розовия период защото ти изрази страхове че щели сме да играем червени ако евентуално Лукоил се обвърже с нас.А за идеите-ПРАВ СИ !!! Трябва да ги отстояваме,и смятам че който и да ни стане спонсор-можем да се преборим за зеления екип.А резервния да го правят какъвто си искат | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | diesel написа ... Latino_Heat написа ... И двамата знаем кой е нашия стадион! Това за 20 000 да им пуказа нафтата, няма да стане никога! Ако им пукаше щяха ли да ходят вмомента на мачове на шарана, а ? На семките не им пука дали е Нефтохимик или черноморец, те са за силните на деня! Колелото се върти, един ден ние ще сме на тяхно място! Къде съм казал, че когато бяхме розови не сме ходили по мачове? Ок, кажи защо не сме за нищо? Кво калпави ли сме, че си отстояваме наще идеи ? НЕФТОХИМИК никога не е бил селски отбор и НИКОГА няма да бъде! Попитах те за това дали сме ходили през розовия период защото ти изрази страхове че щели сме да играем червени ако евентуално Лукоил се обвърже с нас. Нормално е да искаме екипите да са зелени, при предположение, че Нефтохимик винаги е бил зелен-това е традиция, не може просто така да се нарушава защото идва бай Хасан! За розовия период на всички ни е ясно, че нещата тогава бяха такива! Примири се, на Лукойл не им пука ни най-малко за нас, ако им пукаше нямаше да сме на това дереже! Единствената причиниа вмомента Нефтохимик да го има сме ние! [ Редактирано ср апр 14 2010, 19:53 ] | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | ООООХХХХ ,аз и за Лукоил почти нямам надежда,както и за никоя голяма и мощна компания.Кой ще обърне внимание на отбор от трета дивизия,и то в тая криза?! Единствения лъч надежда за Лукоил и това което ме крепи е че 45 години носим името НЕФТОХИМ-ик,и заради това име белким се сетят че имат морално задължение да не ни оставят в батака.Виж ако имахме стадион в града-вече щеше да е друго.Виж козирките на Лазур-тва Приста,куарто,Дорослава,Мото-пфое,Трансвагон,и още 10 фирми и фирмички наредени.Ама стадиона е хубав,модерен и всеки иска да рекламира там,а в Д.Езерово кой ще дойде?! Мамичката му и боклук долен и убиец(Събев).Порточана и той едни ги изяде тогава....Сега щеше да сме си в Лазур с "LUK" на фланелките,и нямаше да знаем какво е Б група,а да не говорим за В.И кой знае колко евроучастия щеше да имаме зад гърба си,а Черноморец дали изобщо щеше да ги има-незнам,ама знам че поне нямаше да ги мразя толкова щото нямаше с нищо да са ни навредили.Ако не с Лукоил,то поне с място за стадион да стане нещо щото иначе....лошо | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Гледайте напред, само нафта, кур за всичко останало! | ||
Най-отгоре | | ||
NBFC |
| ||
Гост | diesel написа ... ultra_nafta_svishtov написа ... Смях и илюзии. Не искам парите на руснаците. Където стъпят все лайнории. Само дето за 10 години не мога да преброя титлите,купите,медалите и отличията на Лукоил-Академик и Лукоил Нефтохимик.Хората ви казаха че са на ПЪРВО място като фирма в България,а ние тука с големите претенции-такива били,онакива били,не сме ги искали и т.н. Ами ай като не ги искаме -да си стоим цял живот на село,и шарана да има 20 000 на мач.Ние не сме за нищо.И Роман Абрамович да ни вземе-и на него ще намерим кусури... Аве ти нормален човек ли си не разбра ли че ЛУКОЙЛ НЯМА ДА НИ КУПУВА ?! | ||
Най-отгоре | | ||
scarface |
| ||
Гост | не е задължително екипа да е червен ето един волейболен отбор спонсориран от лукойл екипа им е жълт .. -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|