| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| ЛУКОЙЛ | ||
| Отиди на страница << | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| diesel |
| ||
| Гост | Пламенски и Денис-много обичат да се базикат,ама аман от песимисти и неверници.Денис .аз не съм LUD а оптимист.Като не ти харесват коментарите ми-не ги чети и недей да обиждаш.За теб може и да са налудничеви,но персонално не обиждам никого,така че може да си спестиш епитетите и остроумията за някоя кръчмарска сбирка.И понеже сте много отворени -хайде да направим една анкета тук кои са за Лукоил,и кои против.И като излезе в проценти 85 на 15 -"ЗА" да видим тогава дали ще наречете 650 потребители-луди.За вас е важно че "НИ ИМА " макар и в В група.За мен тия времена са отминали много отдавна-когато повечето тук са викали на кабарчето-чадър.Нефтохимик не може,не трябва и не му отива да играе в селска група и на селски стадион.Аз,dave и други "луди" ще се борим това да стане.И ще стане ! | ||
| Най-отгоре | | ||
| Latino_Heat |
| ||
| Гост | Радвам се, чи си оптимист, обаче аз съм реалист и нещата са съвсем други! | ||
| Най-отгоре | | ||
| Пламенски |
| ||
| Гост | diesel написа ... Пламенски и Денис-много обичат да се базикат,ама аман от песимисти и неверници.Денис .аз не съм LUD а оптимист.Като не ти харесват коментарите ми-не ги чети и недей да обиждаш.За теб може и да са налудничеви,но персонално не обиждам никого,така че може да си спестиш епитетите и остроумията за някоя кръчмарска сбирка.И понеже сте много отворени -хайде да направим една анкета тук кои са за Лукоил,и кои против.И като излезе в проценти 85 на 15 -"ЗА" да видим тогава дали ще наречете 650 потребители-луди.За вас е важно че "НИ ИМА " макар и в В група.За мен тия времена са отминали много отдавна-когато повечето тук са викали на кабарчето-чадър.Нефтохимик не може,не трябва и не му отива да играе в селска група и на селски стадион.Аз,dave и други "луди" ще се борим това да стане.И ще стане ! Батка, аз също вярвам, че рано или късно ще се срещнем с Нефтохим-а! Просто предложих име на сайта....54y45g3P | ||
| Най-отгоре | | ||
| sunnii |
| ||
| Гост | Лукойл, това е фирмата, която може да разкаже играта на тоя нещастник събев и акулките. Друга толкова мощна фирма в региона няма. Дано наистина се срещнем. | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << | |
|
|
|