| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| Евро 2012 | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| Dresta |
| ||
| Гост | Пътуваме за Уембли 3 бръснати самолета с 10 литра смес | ||
| Най-отгоре | | ||
| Pirgos |
| ||
| Гост | Виждам два полета до Острова и два домакински мача в София. | ||
| Най-отгоре | | ||
| green_boy91 |
| ||
| Гост | Оооу ще се ходи в София определено 34r:) | ||
| Най-отгоре | | ||
| dach |
| ||
| Гост | Със сигурност ще сме последни след края на квалификациите. Явно е дошло време и това да преживеем. | ||
| Най-отгоре | | ||
| ultra_nafta_svishtov |
| ||
| Гост | Като почнем да работим, да се учим,и да произвеждаме, а не само да се цакаме и да местим едни и същи пари от единия джоб в другия, тогава и БФС ще е друго, футбола друг, пък и национала също. Това, което сме си го заслужаваме. На мързелива нация - мързеливи футболисти. P.S.: Все пак сме от трета урна, т.е. за мен третото място не е неуспех. [ Редактирано пн фев 08 2010, 12:47 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| Sobieski |
| ||
| Гост | Последен шанс за Бербо Марто Стилян....колкото и да сме зле мисля ,че този път ще ни провърви и най-малкото ще сме 2-ри и ще се класираме :) До есента Бербо и Мартин може да са сменили отборите или поне да покажат старата си форма, Божинов и Ники Михайлов (мисля че той ще е титулярния вратар) ще са натрупали самочуствие и игрова практика и остава да се надяваме и други футболисти да покажат качества и да сътворим чудото :) Уелс не ги броя, Швейцария имат един Фрей и един Бехрами, с Черна гора ще спорим за второто място, а срещу Англия трябва да играем като Хърватска gfef:) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Пламенски |
| ||
| Гост | Няма шанс! Няма класиране! Вярващите в Б,М,С и хората в БФС да ходят да плаят свещи! Залагам днес 100 лв за първите 3 места в групата! Нас ни няма! | ||
| Най-отгоре | | ||
| sn |
| ||
| Гост | Пламенски написа ... Няма шанс! Няма класиране! Вярващите в Б,М,С и хората в БФС да ходят да плаят свещи! Залагам днес 100 лв за първите 3 места в групата! Нас ни няма! Значи към октомври 2011 можем да се съберем на Рос Мари да почерпиш :))) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Slimky |
| ||
| Гост | Dresta написа ... Пътуваме за Уембли 3 бръснати самолета с 10 литра смес Има време, но съм надъхан England away :> | ||
| Най-отгоре | | ||
| ZA |
| ||
| Гост | Sobieski написа ... Ники Михайлов (мисля че той ще е титулярния вратар) ще са натрупали самочуствие и игрова практика Естествено, че на татко момчето ще е титуляр, нищо, че играе само на тренировки. Той самочувствие си има, покритието му е проблема. Sobieski написа ... Швейцария имат един Фрей и един Бехрами Я се поинтересувай малко повече какви футболисти имат! Да не говорим за сравнението при треньорите. Sobieski написа ... срещу Англия трябва да играем като Хърватска gfef:) Последните квалификации Хърватска паднаха и двата мача от Англия и то с много. | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
|
|