Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Евро 2012 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | ZA написа ... Като чета и ми става малко тъжно за футбола в България, привържениците му и за нас в частност. Как пък се предлагат все имена от Левски и ЦСКА!? Промиването на мозъци работи здраво! Съжалявам момчета, но да се предлагат Михайлов, Спас Делев, Николай Димитров, Иван Иванов, Домовчийски... Че тези са РЕЗЕРВИ в клубните си отбори! Какви национали ще бъдат? Как ги виждате тези пеперудки срещу Джон Тери или Джерард? Обаче, важното е, че са бивши или настоящи кадри на двата държавни отбора. Наистина не съм очаквал подобни разсъждения точно тук. ОК.Кажи ти как виждаш националния :) | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... ZA написа ... Като чета и ми става малко тъжно за футбола в България, привържениците му и за нас в частност. Как пък се предлагат все имена от Левски и ЦСКА!? Промиването на мозъци работи здраво! Съжалявам момчета, но да се предлагат Михайлов, Спас Делев, Николай Димитров, Иван Иванов, Домовчийски... Че тези са РЕЗЕРВИ в клубните си отбори! Какви национали ще бъдат? Как ги виждате тези пеперудки срещу Джон Тери или Джерард? Обаче, важното е, че са бивши или настоящи кадри на двата държавни отбора. Наистина не съм очаквал подобни разсъждения точно тук. ОК.Кажи ти как виждаш националния :) Да и на мен ми е интересно. :) Последните информации за Никито бяха за 1.3-1.5 милиона евро. Той и Бербатов преди се беше наложил само в националния. В Леверкузен си седеше дълбока резерва. Даже по едно време играеше във втория отбор, а при нас титуляр. Това не му пречеше да играе и да вкарва. Даже бих казал, че за националния тогава беше по-добър. Не мисля, че тоя спор ще доведе до нещо съществено (както и цялостната дискусия) :) Би ми било интересно обаче да чуя например мнението на ЗА кои са следващите надежди във футбола ни. Надявам се да не казва:"няма надежда..." | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | Slimky написа ... Dresta написа ... Пътуваме за Уембли 3 бръснати самолета с 10 литра смес Има време, но съм надъхан England away :> айде да го правим наистина тва :) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Много ясно, че "няма надежда" този отбор някога пак да го наричам "мой" и да тръпна в очакване преди мач на националите... Въобще не ме интересува. Ще си натурализираме още няколко чужденци да запълват дупките и ще си кретаме в борба с Уелс за предпоследното място. Не мога да разбера за какво се напъваме. Съвсем нормално нивото ни да е като за една или максимум две победи в тази група. Лошото е, че винаги тръгваме с големи амбиции и после приземяването е тежко. Освен това тези, които си мислят, че стигнем ли до бараж - значи почти сигурно се класираме е супер смешно - само като се види кои са потенциалните втори отбори от другите групи... | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Как виждам национала ли??? Ще ви кажа. Естествено това са хората, които харесвам и смятам, че могата да свърпат работа. Вратари: Георги Петков(Левски), Димитър Иванков (Бурсаспор), Тодор Тодоров (Литекс) Зашитници: Кирил Котев (ЦСКА), Веселин Минев (Левски), Валентин Илиев (Терек), Николай Кръстев (Черноморец), Илиян Стоянов (Хирошима), Станислав Манолев (ПСВ), Михаил Венков (Литекс) Полузащитници: Румен Трифонов (ЦСКА), Александър Александров (Левски), Георги Илиев (Черно море), Мартин Петров (Манчестър Сити), Стилиян Петров (Астън Вила), Димо Атанасов (Локомотив СФ) Нападатели: Спас Делев (ЦСКА), Мартин Камбуров (Локомотив СФ), Деян Христов (Сливен), Валери Божинов (Парма), Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед), Димитър Рангелов (Борусия Дортмунд), Димитър Макриев (Ашдод) Треньор: Георги Василев или Любослав Пенев Това е мнение, не е нужно да се съгласявате с него. [ Редактирано вт фев 09 2010, 12:24 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | И каква ще е схемата на игра с тези играчи? Централни защитници все едно няма да има с тези индивиди... Освен Стилиян и Кривия - други вътрешни халфове не виждам, а и Алесандро нали отказа да играе за националния отбор... Виж за Гочето съм съгласен... но още преди 10 години трябваше да го назначат. | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Би ми било интересно обаче да чуя например мнението на ЗА кои са следващите надежди във футбола ни. Надявам се да не казва:"няма надежда..." Съжалявам, че ще те разочаровам, но не я виждам новата вълна във футбола ни. Водещите ни отбори имат по десетина чужденци, един куп ветерани и ако има някой по-млад той обикновенно е нечие протеже. Може и да изскочи заек от някой храст, но това ще е изключение. За да дам някакво мнение къде са талантите, то трябва поне да съм ги гледал. По обясними причини на мачове в "А" група не ходя, миналата година "Б" групата беше отчайващо слаба, а във "В" нивото е трагично. В голямата си част броените за таланти не са чак толкова малки, а таланта им съвсем не е безспорен. Обикновенно таланта не е нужно да го търсиш, той се вижда. Но напоследък нещо не го срещам. Младите ни играчи са в голямата си част страхливи момченца, които отстъпват във всички футболни компоненти на връстниците си по света. А и да не забравяме, че най-важното е не таланта, а развитието му. Което пък въобще го няма. Понеже искаше конкретни имена - последните за които имах големи надежди са Цветан Филипов и Гошо Костадинов, но са на път и те да останат само надежди. Владо Стоянов е много талантлив вратар, има няколко интересни момчета в Славия, Миланов(ако не греша) от Литекс ми направи добро впечатление. Ще ми се да кажа и нещо повече за младите в Черно море и Берое, но не съм ги наблюдавал достатъчно, за да давам оценки. | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | много песимисти...има надежда | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Марио Кирев (Ювентус) Мишо Иванов (Сиена) Ники Михайлов(Твенте) Антонио Михайлов (Милан) Радослав Василев (Рединг) Мишо Александров (Борусия Дортмунд) Наско Курдов ( Леверкузен) Станислав Манолев (ПСВ Айндховен) Ивелин Попов (Литекс) Георги Терзиев (Урод) Георги Сърмов (Левски) Иво Иванов (Зара) имаше едно момче в Реал Мадрид, а и Симеон Иванов Райо Валекано gfef:) -ВРЪЗКА- [ Редактирано вт фев 09 2010, 22:13 ] | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | markov написа ... много песимисти...има надежда Maрков,тя твоята агитка -по-голяма от истинската бе : ) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|