Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нова ДЮШ на ФК Нефтохимик |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | търси се желаещ да отиде да направи няколко интервюта и снимки на място Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ji написа ... търси се желаещ да отиде да направи няколко интервюта и снимки на място Нещо интересно? Някой да е успял да отиде и да снима? Подробноси, а ...у..... | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | били сао 10 лапета.... Станчо Цонев бил там догодина почвали тренировки.Безплатно е | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | strannika написа ... били сао 10 лапета.... Станчо Цонев бил там догодина почвали тренировки.Безплатно е Само 10 ли ????!!!! И как така догодина ве??!! Искаш да кажеш 2011 !!!!???? Ебаси и школата ! | ||
Най-отгоре | | ||
peter cehc |
| ||
Гост | хора аз неска бях на трен жратар сам и бе6е мноо добре предисам трен в урода после камено ама това е с преспектиеа | ||
Най-отгоре | | ||
peter cehc |
| ||
Гост | другоя сезон 6те мазем | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Ми хайде мажете, с вас сме! | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | diesel написа ... strannika написа ... били сао 10 лапета.... Станчо Цонев бил там догодина почвали тренировки.Безплатно е Само 10 ли ????!!!! И как така догодина ве??!! Искаш да кажеш 2011 !!!!???? Ебаси и школата ! Ми толкова от уста на уста! Официално няма нищо. | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | diesel написа ... strannika написа ... били сао 10 лапета.... Станчо Цонев бил там догодина почвали тренировки.Безплатно е Само 10 ли ????!!!! И как така догодина ве??!! Искаш да кажеш 2011 !!!!???? Ебаси и школата ! не догодина а следващата учебна година!!!щото щяло да има паралелка в спортното | ||
Най-отгоре | | ||
peter cehc |
| ||
Гост | знам 4е сте с нас и само нафтехимик оле оле | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|