Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Фен клуб |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Vigilantes |
| ||
Гост | fghfhg:) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | diesel написа ... strannika написа ... geore82 написа ... преди малко даваха по СКАТ за фенклуба . ко казаха Че сме пълен ташак-27 човека Ташак си ти е, лукойл ултрас !!! Срещата беше в събота, някой бяха на мач, а доста хора са и в събота на работа! Спри да даваш тъпи коментари. [ Редактирано пн фев 15 2010, 18:02 ] | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | sn-ташак съм да,аз и бат Франс и другия човек дето работи в Лукоил и сме на 45 и повече години и дойдохме,и пари даваме макар че нямаме нищо общо с агитката.А лапетата не дойдоха.Кой е на работа в събота в 18 часа бе ??? Пешо,акулата,аз също бяхме на работа и дойдохме.Младите ги домързя.Колко бяха във варна-10-15 човека,а другите ????.Ами ако има мач в събота от шампионата пак ли ще бъдем толкова малко?? | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | fbhd:) [ Редактирано пн фев 15 2010, 21:48 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | sn написа ... diesel написа ... strannika написа ... geore82 написа ... преди малко даваха по СКАТ за фенклуба . ко казаха Че сме пълен ташак-27 човека Ташак си ти е, лукойл ултрас !!! Срещата беше в събота, някой бяха на мач, а доста хора са и в събота на работа! Спри да даваш тъпи коментари. Тяна човека е прав! Аз също не присъствах, за това приемам неговата квалификация на Diesel. Респект към тези които са били там! Още на предното събрание стана ясно, че за повечето младежи екскурзиите до разни точки в страната в този момент са по-важни от присъствието на тази важна среща. Последвалите коментари в сайта отностно ексурзийката и срещата вещаеха това. Пък и резултата се видя. Пожелавам успех на новото ръководство и се надявам, че наистина ще въдворят ред в нашите редици...... | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Братле, не е прав. Какво означава, че сме ташак? Ами примерно аз бях на работа, и доста други хора. Как да дойдем? Както и да е. | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | diesel написа ... ...и пари даваме макар че нямаме нищо общо с агитката.Кой е на работа в събота в 18 часа бе ??? Пешо,акулата,аз също бяхме на работа и дойдохме.Младите ги домързя. Ще ти отговоря, БЕ ! Много хора дават пари, но не го обявяват във форума. Аз лично бях на работа, БЕ. Просто на по-младите им се налага да работят в по късните часове. Не ми говори за Пешо и акулата, защото те работят в събота най-много до 15 часа! Както и да е. Но по твойте думи излиза, така, че, който не е дошъл не го ебе. Е, не е така. [ Редактирано пн фев 15 2010, 21:48 ] | ||
Най-отгоре | | ||
todorov80 |
| ||
Гост | споко на 5 ти ще има друга среща да се надяваме че ще се мобилизираме и ще успеем да пръснем залата по шевовете а пък и има и мач преди това погледнете го и от добрата страна че и в екстремна ситуациа се събираме по 30-40 човека а приставете си в моменти когато ще имаме повод за радост какво ще е тогава | ||
Най-отгоре | | ||
todorov80 |
| ||
Гост | опс забравих и САМО НАФТА | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | todorov80 написа ... споко на 5 ти ще има друга среща да се надяваме че ще се мобилизираме и ще успеем да пръснем залата по шевовете а пък и има и мач преди това погледнете го и от добрата страна че и в екстремна ситуациа се събираме по 30-40 човека а приставете си в моменти когато ще имаме повод за радост какво ще е тогава Ники ти си истински мениджър........ rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|