Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
bAcaRd!
чт фев 18 2010, 00:21
Гост
Точно заради такива неща много хора се отдръпват не просто от агитката като място на трибуните и като организирана група от хора с общи интереси но се отдръпват и от стадионите.Къде ви отиде здравия разум?Неможе ли да има ако не друго то поне малко уважение тук?Съжалявам че се намесвам в темата , аз не съм присъствал нито на събранието нито на въпросния мач.Не за първи път се случва да се изпокараме в този форум сигурно няма и да е за последен , но какъв е смисъла и до кога ще продължава?
Най-отгоре
ToNkaTaaa
чт фев 18 2010, 13:23
Гост
За мача с Равда се говореше преди не много време, че може пак да се разлепят плакати .Видях някъде се пишеше че са отделени 250 лв за факли и ленти за този двубой.Няма да е зле да се намали малко тази сума и с парите да се направят плакати за мача с Равда и да се разлепят за да дойдат колкото се може повече хора
Най-отгоре
SHEIKH`
чт фев 18 2010, 15:45
Гост
ToNkaTaaa написа ...

За мача с Равда се говореше преди не много време, че може пак да се разлепят плакати .Видях някъде се пишеше че са отделени 250 лв за факли и ленти за този двубой.Няма да е зле да се намали малко тази сума и с парите да се направят плакати за мача с Равда и да се разлепят за да дойдат колкото се може повече хора

А сигурен ли си къде ще е мача?
Най-отгоре
ji
чт фев 18 2010, 17:37

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Vigilantes написа ...

ji,не те знам на колко години си,ама въобще не ти отива да ги пишеш тея помий,вземи се стегни!

прав си
на прекалено много години съм за да се излагам по интернет форуми
нямам нито причина нито право да обвинявам който и да било за каквото и да е
извинявам се ако някой се е почувствал обиден от написаното от мен
естествено че най-важното на света за всеки един човек е да прави нещата така както той ги чувства за правилни
успех на всички Нафта фенове както във футбола и фенството така и в живота и дано всеки един от вас да следва неотклонно собствените си принципи и убеждения

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
dach
пт фев 19 2010, 07:56
Гост
АМИН !
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF