Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Бургас - презареждане |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Абе не е точно така за Румъния... По-скоро е медиен балон "невероятния прогрес" на румънците. Преди кризата надуха заплатите в държавния сектор, а сега се чудят как да се спасят от колапс, плащайки ги със заема от МВФ. Естествено чисто като пазар са по-предпочитани за инвестиции, защото и населението им е три пъти повече... И да, кризата ги засегна повече, защото имат промишленост, освен това Рено са един от най-засегнатите автомобилопроизводители в Европа, а именно те държат Дачия. Освен това те преживяха и чисто политическа криза, която срина леята. Митът, че сме прекрасна възможност за големи инвестиции на топ корпорациите също не върви много много. Евтината и безбройна работна ръка - Nokia и Samsung, които даваш ти като пример, си я намират в Китай. Там е работата, че там те имат и нещо много повече - необозримо голям пазар за продуктите си. Така една голяма част от тях въобще не се налага да бъдат изнасяни... | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | петък вечер в 9 часа в центъра има 100 човека на краст и то всички ученици които се прибират след петъчното кафенце всички заведения по улицата са празни не си спомням от кога не съм виждал жена за която да си каж а "страхотна красавица" улиците днес в 5 часа бяха празни по 2 коли на светофарите на големите кръстовища и аз споря преди няколко дни че бургас бил 300 000 едва ли има и 100 ебати насрания град Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | криза е, а и бургазлиите са се изнесли по родните си места от рано | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | ji написа ... петък вечер в 9 часа в центъра има 100 човека на краст и то всички ученици които се прибират след петъчното кафенце всички заведения по улицата са празни не си спомням от кога не съм виждал жена за която да си каж а "страхотна красавица" улиците днес в 5 часа бяха празни по 2 коли на светофарите на големите кръстовища и аз споря преди няколко дни че бургас бил 300 000 едва ли има и 100 ебати насрания град определено градът не е същият какъвто беше преди години ... | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | е нали скоро ще има преброяване, ще разберем на къде върви града ни ;д | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Абе хора,като поличаваш 700 лв заплата и имаш 350 лв за ток и др.глупости....къде да ходят тези хора.За сметка на това градините в комплексите са си ,както винаги пълни. | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | едно време всички бяха в центъра на кафенце ... сега сме по кварталните ... по на сметка излиза ... 2.20 бензина ... :) .. каменицата е 1.50 .. :) | ||
Най-отгоре | | ||
UltraSS |
| ||
Гост | MuTHu4aP написа ... едно време всички бяха в центъра на кафенце ... сега сме по кварталните ... по на сметка излиза ... 2.20 бензина ... :) .. каменицата е 1.50 .. :) изгрв. клошари :) | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | ji написа ... петък вечер в 9 часа в центъра има 100 човека на краст и то всички ученици които се прибират след петъчното кафенце всички заведения по улицата са празни не си спомням от кога не съм виждал жена за която да си каж а "страхотна красавица" улиците днес в 5 часа бяха празни по 2 коли на светофарите на големите кръстовища и аз споря преди няколко дни че бургас бил 300 000 едва ли има и 100 ебати насрания град Абсолютно всяка година Април месец има един такъв период. Не е нещо страшно. Просто на хората не им се излиза, въпреки, че снощи се разбихме. rfger:) Но е напълно нормално. Ще видиш, че лятото ще е фрашкано с народ по улицата. | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | MaXiMuM, снощи май си говорихме и за това... хората от Меден рудник не слизат "в центъра"... ми те и там си имат всичко, което може да им се предложи "в центъра"... За много от Изгрев и Славейков сигурно е същото... Така е в големите мегаполиси - нещата започват да се случват на квартален принцип. Хаха :) "Заведения по улицата" не харесвам... визирам тези по Александровска и Богориди. По улиците имало хлапета - ми точно тези, които ходят на кафенцата - тип Cool Place. И нещо извън темата... Вчера случайно попаднахме на симфоничен рок концерт на младежката филхармония.... Концертна зала сигурно е за 150 човека, но имаше сигурно 300 с правостоящите. Мега велик концерт. Уникален. Смея да твърдя, че беше на супер високо ниво и да се изнася пред 30 000, а не пред 300. А повечето от изпълнителите бяха хлапета от музикалното.... Цената на входното билетче беше колкото струва едно кафе по същите тези кафенца в центъра. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|