Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Бургас - презареждане |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Пламенски написа ... Абе хора,като поличаваш 700 лв заплата и имаш 350 лв за ток и др.глупости....къде да ходят тези хора.За сметка на това градините в комплексите са си ,както винаги пълни. не става въпрос за това вече не виждам красиви и ведри хора по улиците сякаш и младите хора са супер намалели винаги или хлапета на 15 или лелки и чичковци на 45 къде са хората между 20 и 40? сякаш вече нищо не може да накара народа да се развълнува малко все ми се струва че преди имаше моменти в които в града се усеща някакво събитие вече няма събития няма останал дух нищо няма Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Нещата са горе-долу същите както и преди 10 години... Просто ние остаряваме... Вече няма IRC, а Facebook... Вече не е модерно да се чакаме 20 човека на Часовника, а някой да пази маса на Малибу... Имам предвид, че светът около нас се променя по-бързо, отколкото ние самите... Другото... аз като се замисля защо толкова много съм обикнал Бургас и едно от водещите неща е НЕФТОХИМИК... Събралият ни се негативизъм, че на практика градът премаза отбора - ни кара да гледаме негативно и на всичко останало, което се случва тук. Не знам де... поне за мен е така. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ji написа ... Пламенски написа ... Абе хора,като поличаваш 700 лв заплата и имаш 350 лв за ток и др.глупости....къде да ходят тези хора.За сметка на това градините в комплексите са си ,както винаги пълни. не става въпрос за това вече не виждам красиви и ведри хора по улиците сякаш и младите хора са супер намалели винаги или хлапета на 15 или лелки и чичковци на 45 къде са хората между 20 и 40? сякаш вече нищо не може да накара народа да се развълнува малко все ми се струва че преди имаше моменти в които в града се усеща някакво събитие вече няма събития няма останал дух нищо няма И аз тва казавам- в омплексите. | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | В неделя откриват новия спортен комплекс в Изгрев.* На футболните игрища ще ритат футболисти от детската школа на „Нефтохимик" -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
vaso |
| ||
Гост | Eдно от нещата които могат да се направят Бургас да тръгне нагоре е бургаския университет да започне да произвежда хора със знания. Тогава може вече някоя фирма да започне да търси аутсорсинг в Бургас. | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | drebniabs написа ... В неделя откриват новия спортен комплекс в Изгрев.* На футболните игрища ще ритат футболисти от детската школа на „Нефтохимик" -ВРЪЗКА- наще там ли ще са да напрайм нещо малко еуфорийка а у :? | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Няма такъв филм, батка. Това за великото образование в СУ, УНСС и въобще в София може да го разправяш на баба ми... Тя още си живее в онова време, в което образованието по принцип е било на друго ниво. Но имам достатъчно познати в повечето университети в България и такива от различни специалности в БСУ. Разликата е дотолкова никаква, че направо я няма. Всички университети в България са на едно и също ниско ниво. Парите са основният фактор. Преподавателите от СУ прекарват повече време в БСУ, отколкото в София, заради парите, които им се плащат. Имам приятел в правния факултет на СУ - еми трета година там лекциите и упражненията им ги водят асистентите. Титулярните преподаватели им идват само за изпитите, а в същото време същите тези имат по 2 седмици плътно лекции в Бургас. А, да... сетих се за разликата. Разликата е в имиджа и в историята. Фирми, които се прекланят само на това, без да преценят сами кандидата, според качествата му - хич не ми трябват. Това, което мен ме радва е, че всяка следваща година - все повече интелигентни млади хора остават да учат тук, вместо в София, Варна или Пловдив. И да... селски пръчки и леопардови щампи има навсякъде... във всички университети... | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | WarKiller написа ... Нещата са горе-долу същите както и преди 10 години... Просто ние остаряваме... Вече няма IRC, а Facebook... Вече не е модерно да се чакаме 20 човека на Часовника, а някой да пази маса на Малибу... Имам предвид, че светът около нас се променя по-бързо, отколкото ние самите... Другото... аз като се замисля защо толкова много съм обикнал Бургас и едно от водещите неща е НЕФТОХИМИК... Събралият ни се негативизъм, че на практика градът премаза отбора - ни кара да гледаме негативно и на всичко останало, което се случва тук. Не знам де... поне за мен е така. или бургас се е променил много или аз съм се променил последните дни си правя непрекъснато този експеримент броя хората на улицата наистина тези между 20 и 40 години са може би 20% ... ако не и по-малко да не говорим че всички са смачкани и сиви всъщност това прозрение дойде от другаде бях в пловдив 15-тина дни и наистина беше голям шок разликата най-простия пример в пловдив по улиците не можеш да спреш да си въртиш главата след готините мацки с които се разминаваш непрекъснато тук не се сещам в последните месеци някоя жена да ми е хванала окото Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Хех. Не мога да схвана нещо идеята за мацките... И добре... да речем, че наблюденията ти са точни... темата тръгна с такава идея горе долу... откъде идва разликата ни с Пловдив? И защо тук хората са смачкани и сиви, а там са щастливи и красиви? | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | [всъщност това прозрение дойде от другаде бях в пловдив 15-тина дни и наистина беше голям шок разликата най-простия пример в пловдив по улиците не можеш да спреш да си въртиш главата след готините мацки с които се разминаваш непрекъснато тук не се сещам в последните месеци някоя жена да ми е хванала окото СПРИ ДА ГЛЕДАШ, ЧЕ ДА НЕ СТАНЕМ КОМШИИ. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|