Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Бургас - презареждане |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
valjoooo |
| ||
Гост | за всичко са виновни адидасчетата | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | Сега в събота и неделя като стане 30 градуса и като тръгнат почти чисто голи по улиците ще видите вие къде са хубавите жени rfger:). Просто нямате очи за хубавото fbhd:) [ Редактирано пт апр 30 2010, 00:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | DENIS написа ... [всъщност това прозрение дойде от другаде бях в пловдив 15-тина дни и наистина беше голям шок разликата най-простия пример в пловдив по улиците не можеш да спреш да си въртиш главата след готините мацки с които се разминаваш непрекъснато тук не се сещам в последните месеци някоя жена да ми е хванала окото СПРИ ДА ГЛЕДАШ, ЧЕ ДА НЕ СТАНЕМ КОМШИИ. Ае ти луд ли си е, 7 месеца съм в Пловдив тука хубави жени 1 на 100 :X :X :Xда не си обикалял около училищата, там има малки котенца :D В Бургас са си най-хубави ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | хм и аз съм останал с впечатлението, че в Пловдив най-красивата майка ги е раждала ;)) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Sobieski написа ... DENIS написа ... [всъщност това прозрение дойде от другаде бях в пловдив 15-тина дни и наистина беше голям шок разликата най-простия пример в пловдив по улиците не можеш да спреш да си въртиш главата след готините мацки с които се разминаваш непрекъснато тук не се сещам в последните месеци някоя жена да ми е хванала окото СПРИ ДА ГЛЕДАШ, ЧЕ ДА НЕ СТАНЕМ КОМШИИ. Ае ти луд ли си е, 7 месеца съм в Пловдив тука хубави жени 1 на 100 :X :X :Xда не си обикалял около училищата, там има малки котенца :D В Бургас са си най-хубави ;) лошото е че тези на които ти викаш "жени" аз им викам "деца" Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | Sobieski написа ... DENIS написа ... [всъщност това прозрение дойде от другаде бях в пловдив 15-тина дни и наистина беше голям шок разликата най-простия пример в пловдив по улиците не можеш да спреш да си въртиш главата след готините мацки с които се разминаваш непрекъснато тук не се сещам в последните месеци някоя жена да ми е хванала окото СПРИ ДА ГЛЕДАШ, ЧЕ ДА НЕ СТАНЕМ КОМШИИ. Ае ти луд ли си е, 7 месеца съм в Пловдив тука хубави жени 1 на 100 :X :X :Xда не си обикалял около училищата, там има малки котенца :D В Бургас са си най-хубави ;) СИГУРНО ХУБАВИТЕ СЕ КРИЯТ, КАТО ТЕ ВИДЯТ | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | DENIS написа ... Sobieski написа ... DENIS написа ... [всъщност това прозрение дойде от другаде бях в пловдив 15-тина дни и наистина беше голям шок разликата най-простия пример в пловдив по улиците не можеш да спреш да си въртиш главата след готините мацки с които се разминаваш непрекъснато тук не се сещам в последните месеци някоя жена да ми е хванала окото СПРИ ДА ГЛЕДАШ, ЧЕ ДА НЕ СТАНЕМ КОМШИИ. Ае ти луд ли си е, 7 месеца съм в Пловдив тука хубави жени 1 на 100 :X :X :Xда не си обикалял около училищата, там има малки котенца :D В Бургас са си най-хубави ;) СИГУРНО ХУБАВИТЕ СЕ КРИЯТ, КАТО ТЕ ВИДЯТ rfger:)rfger:) или ти си бил с розовите очила hbhj) | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Ебахти слепите бургазлии сте, сериозно. . . Как можете да кажете, че бургазлииките са грозни?! | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | внимавай понятието е много разтегливо rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
neftochimic |
| ||
Гост | DENIS написа ... Sobieski написа ... DENIS написа ... [всъщност това прозрение дойде от другаде бях в пловдив 15-тина дни и наистина беше голям шок разликата най-простия пример в пловдив по улиците не можеш да спреш да си въртиш главата след готините мацки с които се разминаваш непрекъснато тук не се сещам в последните месеци някоя жена да ми е хванала окото СПРИ ДА ГЛЕДАШ, ЧЕ ДА НЕ СТАНЕМ КОМШИИ. Ае ти луд ли си е, 7 месеца съм в Пловдив тука хубави жени 1 на 100 :X :X :Xда не си обикалял около училищата, там има малки котенца :D В Бургас са си най-хубави ;) СИГУРНО ХУБАВИТЕ СЕ КРИЯТ, КАТО ТЕ ВИДЯТ луд ли си бе човек на мене в даскало путките ми действат като виагра j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|