| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| ЕВРОФУТБОЛ | ||
| Отиди на страница >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| Dresta |
| ||
| Гост | Бал сам ти шибания еврофутбол няма такива мачове, бах му майката шалке и вердер са най-смешните отбори в света [ Редактирано сб окт 03 2009, 15:05 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| skrewdriver |
| ||
| Гост | Хахаха аз пък в четвърък на майтап пуснах 50 ст на 5 мача и взех, че познах... 16 лв кой ти ги дава? :P | ||
| Най-отгоре | | ||
| Dresta |
| ||
| Гост | Хах ае всички на майтап пускат някакви пари и излизат мачовете. | ||
| Най-отгоре | | ||
| dach |
| ||
| Гост | От един месец само дървета ям,изпревари ме мислех тези дни да пусна такава тема,за оплаквания един вид и съвети разбира се. Днес Манчо ме закопа ,основно залагам на фаворити ,не гоня михаля ,чакам сега ПСВ и Реал Мадрид. Футбола яко се сговняса ,тези букмейкърски къщи съсипват спорта,яка далавера по цял свят. Всички са в кюпа ,няма Барса,Ман ЮН,Милан и т.н. Щом като от много места чувам ,че най-великия финал Милан-Пуул 3-3 е бил нареден ,кво да говорим. Утре виждам един хубав Х на Валенсия - Барса,кво ще кажете. | ||
| Най-отгоре | | ||
| 1980dido |
| ||
| Гост | dach написа ... От един месец само дървета ям,изпревари ме мислех тези дни да пусна такава тема,за оплаквания един вид и съвети разбира се. Днес Манчо ме закопа ,основно залагам на фаворити ,не гоня михаля ,чакам сега ПСВ и Реал Мадрид. Футбола яко се сговняса ,тези букмейкърски къщи съсипват спорта,яка далавера по цял свят. Всички са в кюпа ,няма Барса,Ман ЮН,Милан и т.н. Щом като от много места чувам ,че най-великия финал Милан-Пуул 3-3 е бил нареден ,кво да говорим. Утре виждам един хубав Х на Валенсия - Барса,кво ще кажете. Равен няма е в никакъв случай мача. Недей да заблуждаваш хората. 1 или 2 е мача. Или Барса ще се издъни много или Валенсия ще изкарат късмет. А това за финала, че мача бил уреден за 3:3 не съм съгласен. Спомни си само колко случайни бяха на Ливърпул головете. | ||
| Най-отгоре | | ||
| dach |
| ||
| Гост | Случайни или не,мача беше яко нареден,вЕрвай ми ,лично Берлускони ми го каза :) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Анито |
| ||
| Гост | Ае тази година не си спомням да съм играла еврофутбол-вече даже тръпката не е същата,защото всичко си е нагласено.Интересно е да сложиш 1-2лв.ей така -да не пропускаш просто.А иначе ще има ли пак прогнози за нашите мачове?В смисъл тук в сайта... | ||
| Най-отгоре | | ||
| Dresta |
| ||
| Гост | Ае днеска мисля, че Валенсия ще накаже Барса. | ||
| Най-отгоре | | ||
| Raul |
| ||
| Гост | Предлагам в тоя подфорум да сложите ограничение на MuTHu4aP !lol | ||
| Най-отгоре | | ||
| Bomberman |
| ||
| Гост | Дач, Бетис винаги са били црна маца за Реал Мардит. Ако Бетис са домакини яко мачкат Барси, Реали и тям подобни. Миналия сезон даже направиха 3-3 с Барцилона на "Ноу Камп", като съдиите яко подпряха каталунците. Спомни си мачоветес за купата от преди 2-3-4 седмици. В момента на моите хора им трябват точки и са способни да победят всекиго... Иначе тез Вердер са ебати мистерията! Губят 2-3 пъти подред в Германия, бият Аякс за УЕФА и когато трябва отново да започнат да мачкат в първенството и имат идеална възможност за това срещу предпоследния Хамбургер, се дънят! Ебах им майката! 20 кинта съм по-слаб заради тях. Иначе бях играл също и победи на Челси, Интер, Наполи и Палермо, ама всичко се прееба... | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница >> | |
|
|
|