Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ЕВРОФУТБОЛ |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Барса на Бернабеу няма кой да им даде да стъпят. | ||
Най-отгоре | | ||
ExtAzz4o |
| ||
Гост | Интер за мен не са отбор те играят антифутбол.Първият мач изкараха касмет , че им зачетоха гола а във вторият мач правиха всичко възможно да рушат и накъсват играта.Бавеха , лягаха мишкуваха за цял мач имаха два нещастни удара единият от пряксвободен който бе разочароващ и втория на Ето който нямаше какво да прави топката до корнера и я подаде на Валдес.Не съм фен на Барса , но такива отбори като Интер не заслужават да играят на финал дано логичното се случи и да го загубят | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | ExtAzz4o написа ... Интер за мен не са отбор те играят антифутбол.Първият мач изкараха касмет , че им зачетоха гола а във вторият мач правиха всичко възможно да рушат и накъсват играта.Бавеха , лягаха мишкуваха за цял мач имаха два нещастни удара единият от пряксвободен който бе разочароващ и втория на Ето който нямаше какво да прави топката до корнера и я подаде на Валдес.Не съм фен на Барса , но такива отбори като Интер не заслужават да играят на финал дано логичното се случи и да го загубят целия им футбол в Италия е такъв...ама ако пазеше Борел удара на Eто влизаше :D | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | ExtAzz4o написа ... Интер за мен не са отбор те играят антифутбол.Първият мач изкараха касмет , че им зачетоха гола а във вторият мач правиха всичко възможно да рушат и накъсват играта.Бавеха , лягаха мишкуваха за цял мач имаха два нещастни удара единият от пряксвободен който бе разочароващ и втория на Ето който нямаше какво да прави топката до корнера и я подаде на Валдес.Не съм фен на Барса , но такива отбори като Интер не заслужават да играят на финал дано логичното се случи и да го загубят Да се защитаваш не е антифутбол!!! Кажи кой друг отбор с 10 души на терена би се защитавал така успешно на Ноу Камп ssad: браво на Специалния, браво на Интер.Историята помни победителите а не красиво игралите! Сега бият Байеирн и са шампиони :) | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | Байерн ШАМПИОН !!! 88 [ Редактирано чт апр 29 2010, 18:15 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ExtAzz4o |
| ||
Гост | Sobieski това че са изкарали втори жълт и съответно червен картон , не се ли дължи на това че по сякакъв начин опитват да накъсват играта особено първият фаул на Мота.За целият мач имат общо 6 жълти картона и да не казвам колко фала , а за бавенето просто без коментар...и да спомена първият мач че им зачетоха гол от засада без който нямаха никакав шанс на Ноу Камп това е истината.Ако има справедливост Интер не заслужават да станат шампиони,те са убийци на футбола. | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Мота и Мунтари са антифутболисти... тея са за ръгби sh:) Иначе да на Интер 3-тия им гол беше от засада, но и снощи гола на Барса беше такъв!!! а какво ще кажеш за червения на Мота... я отвори спортала и виж :) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | според мен барса само бавят играта пълен анти футбол по половин час им е едната атака и разцъкват 20 минути пасчета на 2-3 метра какъв футбол е това пълна пародия погребаха футбола в испания Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ji написа ... според мен барса само бавят играта пълен анти футбол по половин час им е едната атака и разцъкват 20 минути пасчета на 2-3 метра какъв футбол е това пълна пародия погребаха футбола в испания хахахахаха..Досущ,като ФК Неудачниците... et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | Фулъм на финал ... Лига Европа на кафево... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|