Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ЕВРОФУТБОЛ
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ultra_nafta_svishtov
ср апр 28 2010, 22:23
Гост
Барса на Бернабеу няма кой да им даде да стъпят.
Най-отгоре
ExtAzz4o
чт апр 29 2010, 02:00
Гост
Интер за мен не са отбор те играят антифутбол.Първият мач изкараха касмет , че им зачетоха гола а във вторият мач правиха всичко възможно да рушат и накъсват играта.Бавеха , лягаха мишкуваха за цял мач имаха два нещастни удара единият от пряксвободен който бе разочароващ и втория на Ето който нямаше какво да прави топката до корнера и я подаде на Валдес.Не съм фен на Барса , но такива отбори като Интер не заслужават да играят на финал дано логичното се случи и да го загубят
Най-отгоре
strannika
чт апр 29 2010, 09:47
Гост
ExtAzz4o написа ...

Интер за мен не са отбор те играят антифутбол.Първият мач изкараха касмет , че им зачетоха гола а във вторият мач правиха всичко възможно да рушат и накъсват играта.Бавеха , лягаха мишкуваха за цял мач имаха два нещастни удара единият от пряксвободен който бе разочароващ и втория на Ето който нямаше какво да прави топката до корнера и я подаде на Валдес.Не съм фен на Барса , но такива отбори като Интер не заслужават да играят на финал дано логичното се случи и да го загубят

целия им футбол в Италия е такъв...ама ако пазеше Борел удара на Eто влизаше :D
Най-отгоре
Sobieski
чт апр 29 2010, 12:02
Гост
ExtAzz4o написа ...

Да се защитаваш не е антифутбол!!! Кажи кой друг отбор с 10 души на терена би се защитавал така успешно на Ноу Камп ssad: браво на Специалния, браво на Интер.Историята помни победителите а не красиво игралите! Сега бият Байеирн и са шампиони :)
Най-отгоре
nafta youth again
чт апр 29 2010, 17:34
Гост
Байерн ШАМПИОН !!! 88

[ Редактирано чт апр 29 2010, 18:15 ]
Най-отгоре
ExtAzz4o
чт апр 29 2010, 18:12
Гост
Sobieski това че са изкарали втори жълт и съответно червен картон , не се ли дължи на това че по сякакъв начин опитват да накъсват играта особено първият фаул на Мота.За целият мач имат общо 6 жълти картона и да не казвам колко фала , а за бавенето просто без коментар...и да спомена първият мач че им зачетоха гол от засада без който нямаха никакав шанс на Ноу Камп това е истината.Ако има справедливост Интер не заслужават да станат шампиони,те са убийци на футбола.
Най-отгоре
Sobieski
чт апр 29 2010, 19:21
Гост
Мота и Мунтари са антифутболисти... тея са за ръгби sh:) Иначе да на Интер 3-тия им гол беше от засада, но и снощи гола на Барса беше такъв!!! а какво ще кажеш за червения на Мота... я отвори спортала и виж :)
Най-отгоре
ji
чт апр 29 2010, 21:46

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
според мен барса само бавят играта
пълен анти футбол
по половин час им е едната атака и разцъкват 20 минути пасчета на 2-3 метра
какъв футбол е това
пълна пародия
погребаха футбола в испания

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Пламенски
чт апр 29 2010, 21:54
Гост
ji написа ...

според мен барса само бавят играта
пълен анти футбол
по половин час им е едната атака и разцъкват 20 минути пасчета на 2-3 метра
какъв футбол е това
пълна пародия
погребаха футбола в испания

хахахахаха..Досущ,като ФК Неудачниците... et4:)
Най-отгоре
nafta youth again
пт апр 30 2010, 00:58
Гост
Фулъм на финал ... Лига Европа на кафево...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF