Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
sn
нд фев 28 2010, 23:46
Гост
Нафтата тресна Равда

„Нефтохимик 1986” победи първенеца във временното класиране „Равда”, в днешния мач на стадиона в квартал „Долно Езерово”. Два гола за „нафтата” вкара Милен Георгиев, по един Митко Трендафилов и Трайо Грозев.

Попадението за гостите беше реализирано след грешка на вратаря на „Нефтохимик 1986”. Засега „шейховете” са на шесто място в таблицата, но ръководството се надява, след добрата селекция, да влязат в елита

-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
sn
нд фев 28 2010, 23:56
Гост
-ВРЪЗКА- - спортал
-ВРЪЗКА- - бургаснюс
-ВРЪЗКА- - бургас24
-ВРЪЗКА- - футбол24

Най-отгоре
sn
нд фев 28 2010, 23:58
Гост
Областният управител изгледа победата на Нефтохимик
Източник: sport.burgas24.bg -ВРЪЗКА-

Днес, областният управител Константин Гребенаров изгледа футболната среща между отборите на Нефтохимик 1986 и Равда. "Шейховете" победиха убедително с 4:1 и впечатлия висшия си гост.

"Футболът е близък до сърцето ми спорт и винаги, когато ангажиментите ми го позволяват, отделям време да изгледам един добър мач. Българският спорт и българските спортисти трябва да се подкрепят - те са част от хората, които градят образа на страната ни.

Спомням
си с удоволствие мачовете на Нефтохимик, препълнения стадион и успехите на футболистите от "старата школа". Пожелавам на възродения Нефтохимик да върне и да надмине стария имидж на този бургаски отбор", коментира след срещата Гребенаров.

[ Редактирано нд фев 28 2010, 23:58 ]
Най-отгоре
spudz
пн мар 01 2010, 00:08
Гост
Ако натиснат за елита са вътре, ве!
Най-отгоре
kiko
пн мар 01 2010, 00:35
Гост
Направо в елита. И без това доста вече ни знаят в Б група. Няма да е интересно
Най-отгоре
valjoooo
пн мар 01 2010, 06:29
Гост
„НЕФТОХИМИК” "ИЗКЪПА" БЕЗ САПУН „РАВДА” В СВОЯТА „КОЧИНА”
19:55, 28 Февруари 2010 - Bourgasfootball.com
Футболистите на „Нефтохимик” и „Равда” взеха по една кална баня, поритаха 90 минути, вкараха си общо пет гола и се .. още за още иска 2,40 лв.

-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
n0n4ev
пн мар 01 2010, 15:23
Гост
Ти какво очакваше от Комлукфутбол? Свястна статия за нас ли да напишат?
Най-отгоре
haemorrhagE
пн мар 01 2010, 15:30
Гост
Аз предлагам просто там да се говори с ръководството да забранят на тея да пишат на нас ако може .. до ся не са написали нищо положително а и няма да напишат ..
Най-отгоре
DENIS
пн мар 01 2010, 17:12
Гост
НА Г.ТАНЕВ СЕСТРА МУ БЕШЕ В ОФИСА МИ ДОСЕГА ДА КУПУВА РАЗНИ НЕЩА И КАЗА, ЧЕ ИЗЦЯЛО ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ ЗАВИСЕЛО ДАЛИ ЩЕ ВЛЯЗАТ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА В "Б". АКО УСПЕЕЛИ ДА БИЯТ НАРЕД, НИКОЙ НЯМАЛО ДА ГИ СПИРА.
А, И РУСНАКА ИДВАЛ ДА ПАЗИ ОТ ДРУГИЯ МАЧ ИЛИ ПО-ДРУГИЯ.
Най-отгоре
MaXiMuM
пн мар 01 2010, 17:28
Гост
Кефи ме източника ти. На Г. Танев сестра му :)
Имам чувството, че бабата на Мартин Дянков ако дойде и каже, че от догодина сме в А група и ще трябва да се кефим яко.

Иначе може и да е запозната де. Нищо не казвам.
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF