Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
28.02.2010 |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | значи мощно съпорт!!! | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Aнонимен преди 18 ч. и 38 мин.0 те така си мислят аз не съм фен нито на черноморец нито на нефтохимик ,просто работя в евробилдинг... но знайте,че пак събев дърпа конците ......АНАЛИЗИРАЙ ТОВА !!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
skr |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Кефи ме източника ти. На Г. Танев сестра му :) мен пък ме кефи аватара му et4:) sgf( | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | diesel написа ... Aнонимен преди 18 ч. и 38 мин.0 те така си мислят аз не съм фен нито на черноморец нито на нефтохимик ,просто работя в евробилдинг... но знайте,че пак събев дърпа конците ......АНАЛИЗИРАЙ ТОВА !!!!!! Няма да се оправиш! Една и съща песен си пееш. Даде ти тон някой анонимен шаран и веднага подхващаш припева. Да излезе този "информиран", да каже багерист ли е, кофражист ли в Евробилдинг и тогава ще го коментираме. | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Кефи ме източника ти. На Г. Танев сестра му :) Имам чувството, че бабата на Мартин Дянков ако дойде и каже, че от догодина сме в А група и ще трябва да се кефим яко. Иначе може и да е запозната де. Нищо не казвам. На Дянков майка му , лятото ни беше хазайка , много точни хора са :) | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | ZA написа ... нищо не съм казал,само копирах коментара.Но докато има и 1% съмнение,душата ми няма да намери спокойствиеdiesel написа ... Aнонимен преди 18 ч. и 38 мин.0 те така си мислят аз не съм фен нито на черноморец нито на нефтохимик ,просто работя в евробилдинг... но знайте,че пак събев дърпа конците ......АНАЛИЗИРАЙ ТОВА !!!!!! Няма да се оправиш! Една и съща песен си пееш. Даде ти тон някой анонимен шаран и веднага подхващаш припева. Да излезе този "информиран", да каже багерист ли е, кофражист ли в Евробилдинг и тогава ще го коментираме. | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | diesel написа ... нищо не съм казал,само копирах коментара.Но докато има и 1% съмнение,душата ми няма да намери спокойствие Добре де, ама как точно си представяш премахването на всякакви съмнения? Първо трябва да си отговорим на този въпрос. Кой и как да ги даде тези гаранции така, че да ни задоволят? Защото все ще се намери някой "запознат", който да подхвърли нещо. А е много трудно да обясняваш, че нямаш сестра. | ||
Най-отгоре | | ||
lyubimec13 |
| ||
Гост | Дали Евробилдинг са подставени лица на Събев отговор ще даде само времето. Ако е търсил начин да се отърве от Нефтохимик с възможно най-малко обществени негативи, новия собственик Евробилдинг ще закрие клуба до 1-2 години. Ако новите собственици Евробилдинг не са подставени лица, клуба ще се развива нормално т.е. няма да е закрит даже напротив, ще търсят "своето място под слънцето". При този вариант има вероятност да се повтори историята от 60-те, 70-те и 80-те години, когато ч-ц е определен да е "представителен" отбор на региона а останалите да са му сателити. Това обаче е малко вероятно - имат си вече сателит (Поморие). Другия показател за независимостта на клуба е как ще се развият нещата около стадиона т.е. ще направят ли всичко възможно Евробилдинг да се върнем в Бургас. Връщането донякъде зависи от изхода на съдебните спорове около Дражев-ст. ч-ц - Общ. Бургас - Събев и евентуалното СПРАВЕДЛИВО отношение на община Бургас към двата клуба. Като едното нищо да обзаведат ч-ц с 2 стадиона а ние да си живуркаме в "Down Lake Stadium". | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|