Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
nafta youth again
пн мар 01 2010, 17:53
Гост
значи мощно съпорт!!!
Най-отгоре
diesel
пн мар 01 2010, 18:58
Гост
Aнонимен
преди 18 ч. и 38 мин.0 те така си мислят аз не съм фен нито на черноморец нито на нефтохимик ,просто работя в евробилдинг... но знайте,че пак събев дърпа конците ......АНАЛИЗИРАЙ ТОВА !!!!!!
Най-отгоре
skr
пн мар 01 2010, 19:43
Гост
MaXiMuM написа ...

Кефи ме източника ти. На Г. Танев сестра му :)

мен пък ме кефи аватара му
et4:) sgf(
Най-отгоре
ZA
пн мар 01 2010, 20:29
Гост
diesel написа ...

Aнонимен
преди 18 ч. и 38 мин.0 те така си мислят аз не съм фен нито на черноморец нито на нефтохимик ,просто работя в евробилдинг... но знайте,че пак събев дърпа конците ......АНАЛИЗИРАЙ ТОВА !!!!!!

Няма да се оправиш! Една и съща песен си пееш. Даде ти тон някой анонимен шаран и веднага подхващаш припева. Да излезе този "информиран", да каже багерист ли е, кофражист ли в Евробилдинг и тогава ще го коментираме.
Най-отгоре
Sobieski
пн мар 01 2010, 20:40
Гост
MaXiMuM написа ...

Кефи ме източника ти. На Г. Танев сестра му :)
Имам чувството, че бабата на Мартин Дянков ако дойде и каже, че от догодина сме в А група и ще трябва да се кефим яко.

Иначе може и да е запозната де. Нищо не казвам.

На Дянков майка му , лятото ни беше хазайка , много точни хора са :)
Най-отгоре
diesel
пн мар 01 2010, 20:56
Гост
ZA написа ...

diesel написа ...

Aнонимен

Няма да се оправиш! Една и съща песен си пееш. Даде ти тон някой анонимен шаран и веднага подхващаш припева. Да излезе този "информиран", да каже багерист ли е, кофражист ли в Евробилдинг и тогава ще го коментираме.
нищо не съм казал,само копирах коментара.Но докато има и 1% съмнение,душата ми няма да намери спокойствие
Най-отгоре
ZA
пн мар 01 2010, 21:12
Гост
diesel написа ...

нищо не съм казал,само копирах коментара.Но докато има и 1% съмнение,душата ми няма да намери спокойствие

Добре де, ама как точно си представяш премахването на всякакви съмнения? Първо трябва да си отговорим на този въпрос. Кой и как да ги даде тези гаранции така, че да ни задоволят? Защото все ще се намери някой "запознат", който да подхвърли нещо. А е много трудно да обясняваш, че нямаш сестра.
Най-отгоре
lyubimec13
вт мар 02 2010, 10:41
Гост
Дали Евробилдинг са подставени лица на Събев отговор ще даде само времето. Ако е търсил начин да се отърве от Нефтохимик с възможно най-малко обществени негативи, новия собственик Евробилдинг ще закрие клуба до 1-2 години. Ако новите собственици Евробилдинг не са подставени лица, клуба ще се развива нормално т.е. няма да е закрит даже напротив, ще търсят "своето място под слънцето". При този вариант има вероятност да се повтори историята от 60-те, 70-те и 80-те години, когато ч-ц е определен да е "представителен" отбор на региона а останалите да са му сателити. Това обаче е малко вероятно - имат си вече сателит (Поморие).
Другия показател за независимостта на клуба е как ще се развият нещата около стадиона т.е. ще направят ли всичко възможно Евробилдинг да се върнем в Бургас.
Връщането донякъде зависи от изхода на съдебните спорове около Дражев-ст. ч-ц - Общ. Бургас - Събев и евентуалното СПРАВЕДЛИВО отношение на община Бургас към двата клуба. Като едното нищо да обзаведат ч-ц с 2 стадиона а ние да си живуркаме в "Down Lake Stadium".
Най-отгоре
valjoooo
ср мар 03 2010, 11:09
Гост
-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
markov
ср мар 03 2010, 11:27
Гост
j7jk:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF