Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Екскурзия за Стамболов |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Някой случайно да знае след мача дали има автобус от Стамболово до Пловдив? | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | НЕ ХОДЕТЕ В СТАМБОЛОВО ! | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | diesel написа ... НЕ ХОДЕТЕ В СТАМБОЛОВО ! ...??????? | ||
Най-отгоре | | ||
nafta hools |
| ||
Гост | diesel написа ... НЕ ХОДЕТЕ В СТАМБОЛОВО ! супер нагал и тварещ си незнам дали се го разбираш. | ||
Най-отгоре | | ||
Vigilantes |
| ||
Гост | diesel написа ... НЕ ХОДЕТЕ В СТАМБОЛОВО ! fghfhg:) пАтуваме! 5ytg:) | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | не бе дизела се притеснява, че като отидат хора там да подкрепят отбора може да бъдат провокирани от местните и да станат някакви безредици които евентуално да ни донесът ново наказание кото значи изхвърляне от групата | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | е то тогава какво излиза че никъде нетрябва да се ходили .. има си отговориници да идват и те и да се грижaт за реда ... днес за шипка заминаха 25 човека .. дано за стамболово да са двоино .. | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Ми аз лично няма да ходя, щом diesel казва... | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | valjoooo написа ... не бе дизела се притеснява, че като отидат хора там да подкрепят отбора може да бъдат провокирани от местните и да станат някакви безредици които евентуално да ни донесът ново наказание кото значи изхвърляне от групата ЕВАЛА ! ЕДИН ЧОВЕК ДА МИ РАЗБЕРЕ МИСЪЛТА ! БРАВО ВАЛЬО !!! | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | еми човек от една страна си прав ама от друга дай сега да си забраним гостуванията между нас си феновете мисля че който отиде в Стамболово е наясно с мисълта че колкото и да бъде обиждан от разни селски бекове не трябва да прави нищо повече освен да ги нарежда до 9-то коляно и да сдържи по бурните си емоции иначе сами си ритаме столчето | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|