Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ОТЛОЖЕНО СЪБРАНИЕ |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
todorov80 |
| ||
Гост | тъй като залата в хотел космос е заета през цялата седмицца срещата за 5 се отменя трябва да се избере нова дата | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Ас предлагам събранието да се направи на 12 или 13 март преди домакинският ни мач със Димитровград които е на 14 март...Ако все пак залата може дасе запази за тези дати... [ Редактирано вт мар 02 2010, 00:02 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | drebniabs написа ... Ас предлагам събранието да се направи на 12 или 13 февруари преди домакинският ни мач със Димитровград които е на 14 февруари...Ако все пак залата може дасе запази за тези дади... Tи по-добре влез в час с времето.февруари свърши вече. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | _____/ rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Наистина много се извинявам за грешката март исках да кажа :Д:Д:д [ Редактирано вт мар 02 2010, 00:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Alvarez |
| ||
Гост | Извинете за въпроса, но къде мога да прочета за дневния ред за събранието? | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | 13-ти Март | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Да 13 март е добре... | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Ако съдим по присъствието при учреждаването на фен клуба, аз мисля, че събота не е подходящ ден. Много малко ще могат да присъстват. Неделя 14ти , в 11.00, предлагам. | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Ако съдим по присъствието при учреждаването на фен клуба, аз мисля, че събота не е подходящ ден. Много малко ще могат да присъстват. Неделя 14ти , в 11.00, предлагам. И от събранието направо на мача .. j7jk:) става | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|